Neurochirurgie minim invazivă
"Primum non nocere" este ideea ce a deschis drumul medicinei spre minim invaziv. Avansul tehnologic extraordinar din ultimele decenii a permis dezvoltarea tuturor domeniilor medicinei. Microscopul operator, neuronavigația, tehnicile anestezice avansate permit intervenții chirurgicale tot mai precise, tot mai sigure. Neurochirurgia minim invazivă, sau prin "gaura cheii", oferă pacienților posibilitatea de a se opera cu riscuri minime, fie ele neurologice, infecțioase, medicale sau estetice. www.neurohope.ro |
Deschidere brutarie - zona rurala
Last Updated: Nov 14 2021 19:09, Started by
craniul
, May 30 2021 22:27
·
0
#1
Posted 30 May 2021 - 22:27
Buna ziua,
Intentionez sa dechid o brutarie pe fonduri europene cat mai curand sunt in asteptarea fondurilor. Momentan sunt doar la "teorie pe hartie". De ce scriu aici ? Pentru ca vreau sa stiu daca e cineva dispus care are o brutarie mica sau care are o ruda/cunostiinta si are timpul liber de a ma lasa sa vad afacerea fizic, dar si sa pun intrebarile potrivite la fata locului. De ce cer asta? Vreau sa vad cum sta teoria cu practica sa imi notez tot.. tot ce ar putea aparea neplacut si placut Nu prezint concurenta pentru orasele mari.. nu vreau sa fiu concurential. Activitatea si punctul de lucru doresc sa-l am intr-o comuna din sudul romaniei (nu Bucuresti sau Ilfov). Ma repet, daca cineva cunoaste sau stie persoana potrivita astept cu mare drag un contact. De mentionat ca sunt dornic sa ma deplasez 300+ km pentru a putea purta aceasta "discutie". Deci nu e neaparata importanta locatia Multumesc anticipat ! |
#2
Posted 30 May 2021 - 22:31
Eu te felicit pentru initiativa , stiu doar atat: ca sa vezi activitatea si sa pui intrebari cred ca trebuie sa te trezesti la 3AM si sa fii acolo . Totusi cred ca trebuie sa iti gasesti un maestru brutar inainte.
Edited by Dodo03, 30 May 2021 - 22:40. |
#3
Posted 30 May 2021 - 22:36
Sper ca faci treaba asta intr-o comuna mare si binenteles nu mai exista alta brutarie pe acolo , ca altfel nu te vad bine.
|
#4
Posted 30 May 2021 - 22:43
Painea sa iasa buna..atat conteaza ...si sa ramana si ceva profit. Piata pentru paine..exista...cred ca nu exista capacitate de productie fata de cata paine poti vinde.
|
#5
Posted 30 May 2021 - 22:57
Nu vei putea supravietui cocand doar paine; vei face covrigi, cornuri, placinte etc.
Hotaraste-te in ce zona vrei sa deschizi, studiaza putin distribuitorii de faina, drojdie, umpluturi. Vezi sa nu iesi pe pierdere sau profit foarte mic cu faina cumparata, asa ca poate fi mai rentabil sa iei o moara mica. Da mai multe detalii despre idee si ce anume detii in momentul de fata. |
#6
Posted 30 May 2021 - 23:11
craniul, on 30 mai 2021 - 22:27, said: Activitatea si punctul de lucru doresc sa-l am intr-o comuna din sudul romaniei (nu Bucuresti sau Ilfov). Dar te-ai asigurat ca exista destui oameni in zona care au venituri suficent de mari incat sa-si permita o paine facuta din faina, in detrimentul franzelei turcesti, facuta din inlocuitor de faina? Sper ca nu ai drept clientela niste sateni care traiesc, in mare parte, din pensie sau lucrat cu ziua. Edited by razor01, 30 May 2021 - 23:12. |
#7
Posted 30 May 2021 - 23:36
poate inteleg de ce nu ai spus locatia,cati locuitori are acea localitate,este tranzit si pt alte localitati
ai deja locatia? sper ca este front la drum(la asfalt) |
#8
Posted 31 May 2021 - 01:04
Ti-o zic fara suparare, proiect pe brutarie e 101 in fonduri. Mai scurt spus, nu merita cine stie ce bani un asemenea proiect, deoarece e foarte simplu de facut, e folosit mereu ca exemplu la toate cursurile si seminariile si sunt sute de exemple de proiecte gata facute pe piata.
Alege-ti cu grija consultantul (daca iti iei unul), fiindca sunt imense sansele sa platesti si sa aplici cu un copy-paste ordinar. Tu nu ai spus ce intelegi prin brutarie. Vrei desfacere mica, de tip "paine traditionala cu cartofi" unde calitatea si pretul sunt mari, iar productia mica si tinzi spre o clientela mai nisata sau o brutarie standard, cu linie de productie mare (cat sa acoperi necesarul a minim 4-5 localitati) si cu o paleta de produse larga (paine normala, vatra, feliata, din'alea pt inmormantari, etc)? Trebuie sa iei in calcul o metoda de distributie a produsului. Nici dracu' nu se urca in masina sa mearga in localitatea vecina doar pentru o paine. Si ... problema finala, fiscalitatea. Nu stiu cum mai e acum, dar inainte doar jumatate din paine era pe factura, pt ca are desfacere rapida. Edited by Thuraya_123, 31 May 2021 - 01:08. |
#9
Posted 31 May 2021 - 05:36
Explica mai concis ca sa intelegem: tu vrei de fapt un fel de consultanta pe gratis sau contra cost? Daca pe gratis atunci sincer - dai dovada de cam multa naivitate, ca sa ma exprim delicat - pentru ca e cam absurd si putin probabil sa te cheme cineva care detine brutarie sa te duci sa iti arate ca si cum tu ai fi in inspectie si sa iti mai si explice ce si cum pe deasupra - asta asa de amorul artei .. brutariei : )--
Chiar daca nu faci concurenta nu cred ca cineva care detine brutarie ar avea vreun interes (si cel mai probabil nici timp) sa iti ofere consultata asa pur si simplu doar ca sa se afle in treaba.. Edited by Winc, 31 May 2021 - 05:37. |
#10
Posted 31 May 2021 - 05:42
craniul, on 30 mai 2021 - 22:27, said:
De ce cer asta? Vreau sa vad cum sta teoria cu practica sa imi notez tot.. tot ce ar putea aparea neplacut si placut Activitatea si punctul de lucru doresc sa-l am intr-o comuna din sudul romaniei (nu Bucuresti sau Ilfov). Brutărie deschisă într-o comună la vreo 70 km de București și închisă după 4 luni. Motivul - în satul ăla erau 2 magazine care aduceau pâine dintr-un oraș care este la 15 km de comuna aia. Nu este comună de oameni săraci și sunt mai multe sate acolo. Tocmai pentru numărul mare de locuitori și din satele din jur s-a deschis brutăria în comuna aia dar s-a și închis repede după doar 4 luni. Și de calitate - pâinea făcută în brutăria aia era cum e pâinea gustoasă la țară iar pâinea adusă din oraș era cum e franzela fără gust și tot nu a mers brutăria aia. Edited by -__-, 31 May 2021 - 05:56. |
|
#11
Posted 31 May 2021 - 06:27
La tara ori produci paine ieftina : franzela de 1 leu bucata, ori inchizi rapid brutaria.
Si lucruri ieftine, covrigi, chifle, cornuri. Dodo03, on 30 mai 2021 - 22:31, said:
cred ca trebuie sa iti gasesti un maestru brutar inainte. Orice angajat cu minima pregatire poate arunca in malaxor premixurile de paine, si se descurca cu ele de cand le toarna din sac pana cand scoate painea din cuptor. |
#12
Posted 31 May 2021 - 06:50
craniul, on 30 mai 2021 - 22:27, said:
Buna ziua, Intentionez sa dechid o brutarie pe fonduri europene cat mai curand sunt in asteptarea fondurilor. Momentan sunt doar la "teorie pe hartie". De ce scriu aici ? Pentru ca vreau sa stiu daca e cineva dispus care are o brutarie mica sau care are o ruda/cunostiinta si are timpul liber de a ma lasa sa vad afacerea fizic, dar si sa pun intrebarile potrivite la fata locului. De ce cer asta? Vreau sa vad cum sta teoria cu practica sa imi notez tot.. tot ce ar putea aparea neplacut si placut Nu prezint concurenta pentru orasele mari.. nu vreau sa fiu concurential. Activitatea si punctul de lucru doresc sa-l am intr-o comuna din sudul romaniei (nu Bucuresti sau Ilfov). Ma repet, daca cineva cunoaste sau stie persoana potrivita astept cu mare drag un contact. De mentionat ca sunt dornic sa ma deplasez 300+ km pentru a putea purta aceasta "discutie". Deci nu e neaparata importanta locatia Multumesc anticipat ! Iti iei frumos masina si te postezi in fata unei brutarii intr-o zona apropiata de cea pe care o vizezi tu Instalezi o camera in masina si filmezi vreo saptamana. Repeti operatia pentru alte 3 locuri. Apoi te duci acasa si faci statistica. Ca sa iei pomana fonduri europene cat si pentru tine ca afacere iti trebuie un plan de afaceri sa stii daca renteaza. Pana acum nu vad decat ca vrei sa pui mana pe bani, gratis si vrei sa aflii de la competitie secrete. Eu te-as chema sa-ti zic de ce nu merge. In nici un caz nu as explica unui competitor cum fac eu afacerea. Apropo, esti nascut ieri? |
#13
Posted 31 May 2021 - 07:21
craniul, on 30 mai 2021 - 22:27, said:
Momentan sunt doar la "teorie pe hartie". Daca tot vrei sa ii pierzi gaseste si tu un nene gen Burcica si apuca-te de afaceri pe acolo |
#15
Posted 31 May 2021 - 08:52
Burcica nu face nazuri, accepta si cash-ul pe care-l ai la ciorap.
|
|
#16
Posted 31 May 2021 - 09:50
Mie nu mi se pare fezabil absolut deloc. Mai ales in sudul tarii. Lumea e saraca in zona rurala si prefera painea la 1 leu.
|
#17
Posted 31 May 2021 - 09:52
Ia de pe net cateva adrese si incearca sa contactezi persoana in cauza. Cineva tot va raspunde .
|
#18
Posted 31 May 2021 - 20:08
de ce nu te angajezi la o brutarie si atunci inveti si observi tot.asta daca esti priceput
vrei sa te invete unul toate dedesupturile pe care le-a aflat sau invatat in zeci de ani de munca? |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users