![]() |
Chirurgia endoscopică a hipofizei
"Standardul de aur" în chirurgia hipofizară îl reprezintă endoscopia transnazală transsfenoidală. Echipa NeuroHope este antrenată în unul din cele mai mari centre de chirurgie a hipofizei din Europa, Spitalul Foch din Paris, centrul în care a fost introdus pentru prima dată endoscopul în chirurgia transnazală a hipofizei, de către neurochirurgul francez Guiot. Pe lângă tumorile cu origine hipofizară, prin tehnicile endoscopice transnazale pot fi abordate numeroase alte patologii neurochirurgicale. www.neurohope.ro |
format test covid la frontiera
Last Updated: Jun 17 2021 23:52, Started by
quantico2708
, May 22 2021 14:55
·
0

Posted 24 May 2021 - 23:01

60€ in Grecia.
Făcut, primit rezultatul in 20 de ore. Printat in aeroport in Atena (și testul și declarația @@@@ de la STS pentru DSP). |
Posted 25 May 2021 - 08:36

Locuiesti in Franta? In ce conditii e gratuit? |
Posted 25 May 2021 - 12:53

La francezi e gratuit. Am facut vineri unul, sambata altul, la ambele rezultatul a venit in 8 ore. Am intrat in Italia-Florenta cu avionul nici pe dracul nu a interesat testele mele PCR. Nici in Germania nu controleaza pe oricine, iar controalele le fac dupa ce intri in tara in perioada in care esti nevoit sa stai in carantina. Daca te controleaza si nu respecti carantina, sau n-ai respectat regula cu testul inainte de a calatori iei amenda. Auzisem prin februarie de cineva amendat cu 25.000 de euro. Deci nu-i de joaca. |
Posted 25 May 2021 - 15:21

Nici in Germania nu controleaza pe oricine, iar controalele le fac dupa ce intri in tara in perioada in care esti nevoit sa stai in carantina. Daca te controleaza si nu respecti carantina, sau n-ai respectat regula cu testul inainte de a calatori iei amenda. Auzisem prin februarie de cineva amendat cu 25.000 de euro. Deci nu-i de joaca. ![]() |
Posted 27 May 2021 - 09:13

Testul pcr merge doar în germană? Sau trebuie engleză?
Nu mai stiu pe unde dar am citit ca e nevoie sa fie in engleza ca sa poti intra in Romania. Are cineva vreo informatie actualizata legata de treaba asta cu limba in care este afisat rezultatul testului? M-am trezit ca am fisa doar in spaniola, si nu mai e timp sa o traduc (zbor maine dimineata). Pana la urma, e musai sa fie in engleza, cand aterizezi pe Otopeni? |
Posted 27 May 2021 - 10:15

Legal e asa cum scrie mai jos, adica trebuie sa fie in limba statuui de unde vii si in engleza (asa am gasit eu ultima versiune):
(3) Rezultatul negativ al testului RT-PCR pentru infecția cu virusul SARS-CoV-2 prevăzut la alin. (1) este prezentat sub forma unui document (în limba oficială a statului respectiv și în limba engleză), în format letric sau electronic, eliberat de laboratoare autorizate, și va conține inclusiv datele de identificare ale persoanelor pentru care a fost efectuat testul. Practic, din cum i-am vazut eu de mai multe ori pe cei de la DSP aeroport, cred ca daca dai de cineva care intelege ce scrie acolo, n-o sa-ti puna bete in roate. |
Posted 27 May 2021 - 11:45

Sa zicem ca pe aeroport sunt "mai" școliți, în vama cum sunt?
@anonimus, sa ne ți la curent cum treci. |
Posted 27 May 2021 - 13:31

Săptămâna viitoare vreau să plec din Romania spre Olanda cu maşina personală. La intrare în Olanda dinspre Germania e nevoie de vreun test PCR?
Pe site-ul MAE , referitor la Olanda scrie : Toate persoanele cu vârsta de peste 13 ani care intenționează să efectueze o călătorie pe cale aeriană, feroviară, maritimă sau cu autocarul din România în Regatul Țărilor de Jos au obligația de a prezenta un rezultat negativ al unui test molecular pentru depistarea infecției cu virusul SARS-CoV-2. Măsura se aplică inclusiv persoanelor vaccinate împotriva COVID-19. Nu zice nimic de maşina personală. https://www.rijksove...-naar-nederland Pe site-ul de mai sus scrie undeva , tradus cu google translate : Călătorie cu mașina, autobuzul privat și transportul regional : Nu aveți nevoie de un rezultat negativ al testului dacă călătoriți în Olanda cu: mașina; transport privat cu autobuzul, cum ar fi vagoane un tren regional; un autobuz public regional pe o arie de 30 de kilometri de graniță de ambele părți. Chiar și atunci când intrați și ieșiți în Țările de Jos, nu este nevoie să aveți un rezultat negativ la test. Ceva îmi scapă mie ? |
|
Posted 27 May 2021 - 23:06

Posted 27 May 2021 - 23:48

Azi, s-a actualizat lista țărilor.
Austria a trecut pe verde, precum și Spania. Colegu, nu mai ai nevoie de test. Dacă mai așteptai un pic... Edited by wb626ek, 27 May 2021 - 23:48. |
Posted 28 May 2021 - 07:18

Acum, asta este. Oricum, din câte știu, schimbările intra in vigoare la 24h după publicare.
|
Posted 28 May 2021 - 08:14

😂 Buna asta! Cum sa plece mai tarziu, daca are avion in dimineata asta?
Noua lista intra in vigoare azi, la ora 20. Eu nu cred ca ar fi avut vreo problema cu ea doar in spaniola, insa linistea sufleteasa e importanta. Pe de alta parte, nu stii cand si unde o sa ii mai trebuiasca! |
|
Posted 28 May 2021 - 20:47

Nu a cerut nimeni testul pentru cei care au venit din spania. Doar din alte tari.
|
Posted 28 May 2021 - 22:17

La imbarcare v-au cerut ceva? Cu ce companie ai zburat?
@dariuscha lista noua intra in vigoare dupa 24h de la publicare pentru tarile care pt care intrarea e mai restrictiva si imediat pt tarile pt care intrarea e mai libera, cum a fost Spania care a trecut din galben in verde. |
Posted 29 May 2021 - 05:24

Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users