Lido di Camaiore
Last Updated: Jun 03 2021 08:55, Started by
max_01
, May 21 2021 11:36
·
0

Posted 21 May 2021 - 11:36

In Toscana, la Marea Ligurica exista și stațiunea Lido di Camaiore din care se pot face excursii în regiune, inclusiv la Pisa și Livorno, care la câțiva zeci de km la sud cât și arhicunoscuta Cinque Terrei, situata la nord,la circa 1h30 minute distanta.
A fost cineva în aceasta stațiune ca să poată oferi informații suplimentare fata de ce găsim pe internet? |
Posted 21 May 2021 - 12:04

In zona asta plec si eu in August. Ma voi caza in Montecatini Terme si de acolo voi vizita atat Firenze cat si zona La Spezia(Cinque Terre).
Din punctul meu de vedere, vezi ce cazari gasesti. Daca esti cu masina e ok dar daca te duci cu avionul e nasol ca statia de tren e departe tare. Vrei neaparat in localitatea asta? Eu am cautat sa ma cazez relativ aproape de tren (50 min pana in Firenze si 2h pana in Cinque Terre, iar in Montecatini sunt cazari cu SPA, geniale. Edited by mannyx92, 21 May 2021 - 12:04. |
Posted 21 May 2021 - 12:04

vrei sa stai acolo sau esti in trecere? e o zona super frumoasa dar scumpa, recomand sa iei trenul ce merge pe marginea apei spre cele "5 terre", si sa coborati pe jos pe faleza, o sa va ia o zi intreaga dar merita.
|
Posted 21 May 2021 - 12:09

mannyx92, on 21 mai 2021 - 12:04, said:
In zona asta plec si eu in August. Ma voi caza in Montecatini Terme si de acolo voi vizita atat Firenze cat si zona La Spezia(Cinque Terre). Din punctul meu de vedere, vezi ce cazari gasesti. Daca esti cu masina e ok dar daca te duci cu avionul e nasol ca statia de tren e departe tare. Vrei neaparat in localitatea asta? Eu am cautat sa ma cazez relativ aproape de tren (50 min pana in Firenze si 2h pana in Cinque Terre, iar in Montecatini sunt cazari cu SPA, geniale. Acum sunt în faza de documentare.Opinia celor care cunosc aceasta stațiune dar și zona, este mai mult decat binevenita. Dacă găsesc ceva mai ok in zona, nu ma cramponez de aceasta stațiune. Obiectivul principal al vacantei, este marea și litoral, asa ca vrem sa fim cazati in vecinătatea acestora. smoke, on 21 mai 2021 - 12:04, said:
vrei sa stai acolo sau esti in trecere? e o zona super frumoasa dar scumpa, recomand sa iei trenul ce merge pe marginea apei spre cele "5 terre", si sa coborati pe jos pe faleza, o sa va ia o zi intreaga dar merita. Nu am fost niciodată în aceasta regiune. Categoric, la Cinque Terre nu vom merge cu autoturismul personal deoarece știm ca este foarte dificil sau chiar imposibil de găsit loc de parcare.Acolo vom merge cu autobuzul, probabil într-o excursie organizata , sau trenul. Edited by max_01, 21 May 2021 - 12:22. |
Posted 21 May 2021 - 12:27

sa vizitati si lucca, merita orasul vechi, mai sus e Ponte della Maddalena (Ponte del Diavolo) care iar e interesant. daca ai timp mergeti si in elba, 1h cu feribotul, poti sa iei si masina cu tine...
|
Posted 21 May 2021 - 12:36

smoke, on 21 mai 2021 - 12:27, said:
sa vizitati si lucca, merita orasul vechi, mai sus e Ponte della Maddalena (Ponte del Diavolo) care iar e interesant. daca ai timp mergeti si in elba, 1h cu feribotul, poti sa iei si masina cu tine... Exista legătură directa de ferobot, Lidi di Camaiore-Elba?Cât costa un dus întors?Ai un link cu date de interes general despre feribot? Orice alte informații turistice despre Lido di Camaiore si zona, pe care le știi, cum am mai zis,sunt binevenite. |
Posted 21 May 2021 - 12:55

feribot cel mai bine iei de la piombino catre portoferaio(de aici faci cam 1h am uitat sa zic
![]() https://www.traghetti-elba.it/ |
Posted 21 May 2021 - 13:31

smoke, on 21 mai 2021 - 12:55, said:
feribot cel mai bine iei de la piombino catre portoferaio(de aici faci cam 1h am uitat sa zic ![]() https://www.traghetti-elba.it/ |
Posted 30 May 2021 - 01:44

Sa nu cumva sa te gândești să vizitezi cele 5 Terre cu mașina. Am fost anul trecut fiind cazați în La Spezia și am avut mașina cu noi dar gazda a zis sa nu luam mașina și a fost un sfat f bun.
+++ F frumos la Porto Venere @smoke- merita alocată 1 săpt unei vacante in Elba? Ai fost, cunoști zona? Edited by atupi, 30 May 2021 - 01:45. |
Posted 30 May 2021 - 09:49

Si eu am in plan Cinque Terre la vara, am gasit multe informatii interesante aici:
bestofcinqueterre.com/ro/ |
Posted 30 May 2021 - 11:08

|
Posted 30 May 2021 - 13:30

sa vizitati si lucca, merita orasul vechi, mai sus e Ponte della Maddalena (Ponte del Diavolo) care iar e interesant. daca ai timp mergeti si in elba, 1h cu feribotul, poti sa iei si masina cu tine... |
Posted 30 May 2021 - 23:42

Ar fi păcat zic eu sa fii in Elba numai ptr o zi. In plus preturile la ferry nu sunt chiar mici. Am făcut i simulare acum 1 luna și a rezultat 75euro/traversare
|
Posted 31 May 2021 - 21:17

Faina zona dar din ce am vazut pe internet, foarte scump sa inchiriezi un apartament utilat cu bucatarie(pentru cei care in concediu prefera asa ceva). Mai ales in iulie.Multe apartamente sunt situate la circa 10 minute distanta de plaja, cu masina.Predomina mai mult cazarea la hotel.Foarte multe apartamente, pe langa ca sunt scumpe, sunt inchiriate pentru lunile iulie si august.La tarife de 250-300 euro/zi, gasesti apartamente.
Zona de litoral a Toscanei este identica, ca plaja? |
Posted 02 June 2021 - 12:00

![]() pe airb&b sunt câteva sub 60... dar sub 100 sunt muuulte |
Posted 03 June 2021 - 08:55

![]() pe airb&b sunt câteva sub 60... dar sub 100 sunt muuulte |
|
Anunturi
Bun venit pe Forumul Softpedia!
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users