Viza turist perioada pandemica post/pandemica
Last Updated: Jun 23 2021 17:52, Started by
Al3xandrus
, May 20 2021 10:14
·
0

Posted 20 May 2021 - 10:14

Dragilor daca vreau sa aplic pt o viza de turist in SUA, care mai este situatia? ati mai incercat recent sa aplicati pt viza de turist pt SUA? Auzisem ceva ca s-ar fi ridicat, insa nu am gasit nimic in acest sens....tare mult mi-ar placea o vizita prin california prin toamna, dar nu stiu ce sa zic. Insa, daca ar fi ok cu viza, macar sa aplic, ca stiu ca ti-o dau pe 10 ani.
M-ar interesa ceva feedback de la persoane care poate au incercat recent, ma gandesc, daca s-a modificat ceva la conditii, etc. .... Edited by Al3xandrus, 20 May 2021 - 10:15. |
Posted 20 May 2021 - 10:41

Quote Auzisem ceva ca s-ar fi ridicat Cel mai bine intrebi direct al ambasada. Nu de alta dar sigur au mai multe restrictii acum - posibil chiar sa nu acorde din cauza de pandemie. |
Posted 20 May 2021 - 10:58

Al3xandrus, on 20 mai 2021 - 10:14, said:
Auzisem ceva... Vezi pe situl ambasadei: Quote
Suspendarea serviciilor de viză în regim normal Ca urmare a dificultăților apărute la nivel mondial cauzate de pandemia de COVID-19, Ambasada SUA la București a suspendat procesarea vizelor în regim normal. Procesarea vizelor diplomatice și oficiale precum și serviciile de viză pentru situații de urgență sau de importanță critică vor continua atât timp cât resursele și condițiile locale vor permite acest lucru. |
Posted 20 May 2021 - 11:08

Am aplicat la inceputul lui aprilie, m-am programat pe 9 iunie (pe site-ul lor). Sub rezerva ca se poate schimba oricand ceva, in mod normal nu accepta aplicatii pentru viza turistica. Am primit acum o saptamana mesaj ca s-au anulat toate programarile, ca nu permit viza turistica momentan. M-am reprogramat pe 21 iulie (pe site-ul lor), erau vreo 3 zile disponibile si s-au ocupat locurile instant. Evident si atunci cu aceiasi incertitudine. Am anulat zborul din iulie (era spre Tahiti si-mi trebuia viza) pentru decembrie, in August nu sunt sigur ca o sa am viza in asa fel incat sa pot pleca.
Cam asta e situatia in momentul asta. Stimate aplicant, Programarea dumneavoastra a fost anulata. Incepand cu data de 16 martie 2020, Ambasada SUA la Bucuresti anulează toate programarile pentru vizele de imigrare si temporare si continuă sa adjudece NUMAI solicitari de viza urgente. Va multumim pentru intelegere, Serviciul de informatii vize al Ambasadei SUA Edited by alexxxxx, 20 May 2021 - 11:11. |
Posted 20 May 2021 - 12:29

Asta inseamna ca si sejururile cumparate prin agentiile de turism sunt anulate pentru anul acesta ?
|
Posted 20 May 2021 - 16:47

Dacă ai deja viza poți sa mergi. Atâta timp cât respecți celelalte reguli care sunt momentan.
Dar e scump de mers din Romania, ca aveți doar Turkish sau Qatar care zboară ![]() Ca nu puteți merge prin schengen, și de la sărăcia de Tarom nu am pretenții sa zboare peste ocean nici deceniul asta ![]() Edited by Lex404, 20 May 2021 - 16:47. |
Posted 31 May 2021 - 00:16

Mda, nu mai gaseam topicul acesta, multumesc pt raspunsuri, din pacate mi se pare aiurea rau situatia si mai ales ca dupa atata vreme tot nu se va da drumul la turism
![]() Nici nu imi mai fac planuri in directia asta pana la urma...Desi variantele globale sunt cam restranse, chiar daca pandemia da semne de retragere.... |
Posted 23 June 2021 - 17:52

@alexxxxx
Ai primit cumva info pentru programarea de iulie? Eu am in 3 saptamani si nu am primit inca nimic Edited by althea, 23 June 2021 - 17:55. |
Anunturi
Bun venit pe Forumul Softpedia!
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users