Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Schimbare adresa DNS IPv4 pe rout...

Recomandare Barebone

Monede JO 2024

Suprasolicitare sistem electric
 CIV auto import

Mutare in MOZAMBIC - pareri, expe...

Scoatere antifurt airtag de pe ha...

Magnet in loc de clește pent...
 Cumparat/Locuit in apartament si ...

Pot folosi sistemul PC pe post de...

Sokol cu distorsiuni de cross-over

Filtru apa potabila cu osmoza inv...
 Kanal D va difuza serialul “...

Upgrade xiaomi mi11

securitate - acum se dau drept - ...

Farmacia Dr Max - Pareri / Sugest...
 

Strictura uretrala, uretroplastie

- - - - -
  • Please log in to reply
74 replies to this topic

#37
Capella

Capella

    Junior Member

  • Grup: Junior Members
  • Posts: 41
  • Înscris: 19.05.2021
Pentru teodor31; Iti multumesc mult pentru implicare si incurajare. Esti un om bun. Si eu am ales, la un moment dat, pe domnul doctor Valentin Voinescu.Trebuie insa sa vad, daca si dumnealui ma alege pe mine...Cat priveste accesul in spitale, pentru mine e foarte rau, pentru ca nu sunt vaccinat si testarile nu prea mai sunt acceptate peste tot. Dar, sigur, vom vedea ce se intampla pe mai departe. Cand vor aparea informatii noi despre ce se intampla cu boala mea, voi lasa, evident un mesaj, din respect si din multumire pentru cei care mi-au fost alaturi.

Sanatate multa pentru tine teodor31 si pentru toti care au nevoie de ea!

#38
teodor31

teodor31

    New Member

  • Grup: Candidate Members
  • Posts: 8
  • Înscris: 13.06.2021
Salut. Capella, ai mai rezolvat ceva cu problemele tale?

#39
Capella

Capella

    Junior Member

  • Grup: Junior Members
  • Posts: 41
  • Înscris: 19.05.2021
Multumesc de atentie teodor31! Sunt la pat. Starea mea e foarte degradata. Strictura a revenit in forta, alaturi de alte probleme de sanatate. Eu nu mai am asigurare de sanatate asa ca nu se pune problema de internare si/sau operatie. Mama, desi foarte batrana are grija de mine.. Eu nu mai am nicio grija, pentru ca imi pierd puterea si luciditatea cu fiecare zi care trece...Sa ai o viata frumoasa!

#40
teodor31

teodor31

    New Member

  • Grup: Candidate Members
  • Posts: 8
  • Înscris: 13.06.2021
Imi pare tare rau sa aud. Fii totusi tare si mai cauta solutii. Celelalte probleme de sanatate sunt mai grave decat strictura?

#41
Capella

Capella

    Junior Member

  • Grup: Junior Members
  • Posts: 41
  • Înscris: 19.05.2021
Pentru teodor31.

Iti multumesc pentru empatie, dar, nu trebuie sa-ti para rau. Parerile de rau sunt forme consumatoare de energie, care pot sa-ti distruga echilibrul. Problemele de sanatate pe care le am...o sa-ti strice parerea despre mine, catalogandu-ma nebun. Dar, imi asum povestea. Eu am facut filme documentare (si nu numai) despre vremurile pe care le traim astazi. Am facut aceste filme in urma cu 7-8 ani. Nu a fost o premonitie, a fost doar o intelegere holistica a existentei noastre pe pamant. Aveam, practic o mica televiziune cu 25000 de abonati si 100.000 de vizionari zilnice. Ca sa ma intelegi...eu nu sunt un prieten al Sistemului. Sistemul a fost nemultumit de prezenta mea tot mai vizibila social si a decis sa-mi inchida gura. Mi-a sters toata identitatea mea online, carti, filme, picturi, chiar si o revista de mineralogie etc...Concomitent cu distrugerea mea online au fost si actiuni fizice impotriva mea, culminand cu otravirea si/sau radierea mea. Lucru confirmat si de un procuror, dar si dedus din discutiile cu cei din Servicii care m-au contactat. Da, un Serviciu Secret, m-a contactat in ideea de a le sustine interesele atunci cand eram o persoana influenta in mediul online. Nu am fost niciodata angajat in vreo ideologie, religie, schema de indoctrinare... Nu am acceptat oferta lor. Au urmat repercursiuni... Practic dintr-un atlet care colinda zilnic (ani de zile) natura, incercand sa realizeze cea mai ampla lucrare despre flora si fauna din Romania ( aproximativ 15000 de clipuri de identificare flora si fauna...am studiat biologia)...am ajuns un cadavru, care nu se mai poate tine pe picioare, desi analizele medicale sunt foarte bune. Nu stiu cand s-a actionat impotriva mea, dar banuiesc ca intr-una din internarile mele in spital din cauza stricturii de uretra. Ti-am povestit aceste lucruri, dar nu am pretentia sa ma crezi. La randul meu, as fi avut reticente daca mi le-ar fi spus cineva in urma cu zeci de ani. In concluzie. Boala mea care insoteste strictura e consecinta unei iradieri sau otraviri. Asta e partea rea. Partea buna e alta... Toate partile au un final. Nu, nu astept finalul, nu sunt demoralizat, nu sunt ipohondru. Sunt doar un om echilibrat aflat in cadere libera. Daca exista un sens al vietii, o sa-l aflu atunci cand se va opri caderea. Nu trebuie/trebuia sa citesti toate aceste lucruri. Eu sunt la pat. Am tot timpul din lume, sa scriu...Sau...poate, nu....Cine poate sti...Ai grija de viata ta!

Pentru toti ceilalti care ati citit pana aici. O viata minunata va doresc!

#42
lucianburjuiul

lucianburjuiul

    Unserious member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,610
  • Înscris: 12.06.2010
Buna seara si sanatate! Nu stiu nici un medic care te-ar putea ajuta. Dar as putea sa-ti trimit niste bani daca lasi un numar de cont. Am preferat sa scriu aici ca poate mai sunt si altii care te pot ajuta cu bani.

#43
Capella

Capella

    Junior Member

  • Grup: Junior Members
  • Posts: 41
  • Înscris: 19.05.2021
Pentru lucianburjuiul,

Iti multumesc bunule necunoscut. Nu stiu daca ai vazut, daca nu l-ai vazut vizioneaza filmul romanesc Filantropica (2002),cu o replica celebra (Mâna întinsă care nu spune o poveste nu primește pomană). Esti un om bun si acest film e de folos oamenilor buni.

Sa stii ca imi e mult mai de folos gestul tau, decat banii pe care ai putea sa-i trimiti. Gestul tau este al unui om caruia ii pasa. Si ma bucura sa intalnesc un om caruia ii pasa. Adica, un Om. Mai ales in aceste vremuri de alienare si instrainare a mintii umane, dar si a intregii societati.

Eu nu am nevoie de bani. Medicii au nevoie de bani ca sa ma opereze.

Ca sa intelegi putin cum stau cu contul bancar. Nu am. Nu am avut niciodata pentru ca nu am vrut sa dau credibilitate structurilor financiare care ne inrobesc. Eu traiesc modest, sub nivelul minim de subzistenta. In ultimii trei ani am avut un venit de 30 de lei, adica 6 euro. Adica 2 euro pe an. Hrana mea este constituita din ciuperci, fructe,tuberculi, seminte, rizomi,plante de toate felurile, adunate din padure sau din agricultura proprie. Nu consum carne, lapte,branza, oua,miere. Niciun aliment produs prin moartea sau exploatarea vreunui animal. Nu am televizor si nici telefon. Am un loc izolat, undeva aproape de munti, in varful unui deal, unde nu ajung decat pasarile cerului. Doar pasarile cerului, nu pasarile din colivii. Un loc cu o balta cu broaste (acum secata), o cultura de cartofi, ceapa,fasole, sfecla si multe stele deasupra capului. Am dormit in cort. Am sperat sa-mi fac acolo un adapost mai solid, sa pot trece iernile si durerile grele. Inca nu am reusit. Nu sunt fatalist, nu cred in divinitate, nu cred in noroc. Dar stiu, simt, ca ceva daca trebuie sa se intample, se va intampla. Si daca intr-o buna zi ma voi ridica din boala si voi pleca iar in munti sa-mi termin acolo rostul si adapostul, te voi chema in vizita pe la mine. Sa vezi cum se traieste in armonie cu animalele, cu plantele, cu cerul,cu padurea, cu infinitul. Si sa-ti dau o cana de apa rece, din fantana sapata de mainile mele in trupul binecuvantat al pamantului. Si sa vezi, cum tot pamantul, din el insusi si din apa plamadeste mainile care il plamadesc. Atata pot eu sa-ti ofer la schimb pentru gestul tau. O cana de apa venita din inima pamantului,prin mainile mele,pentru inima ta.

Multumesc, om bun!

#44
lucianburjuiul

lucianburjuiul

    Unserious member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,610
  • Înscris: 12.06.2010
N-am facut nimic ca sa-mi multumesti!

Acum scriu pentru cei din Sibiu: poate ia cineva legatura cu parintele Necula si demarati o actiune sa-l ajutati pe Capella. Ar fi mai usor de organizat si transportul si accesul catre un medic si eventual un cont in care sa trimitem niste bani acum, cat se mai poate face ceva.

#45
radu2014

radu2014

    Settling down

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 11,484
  • Înscris: 04.10.2007
Capella nu trebuie sa iti fie rusine sa primesti ajutor. Fiecare dintre noi am putea ajunge in situatii in care nu ne descurcam prin propriile puteri. Nu e nimic umilitor sa accepti o mana de ajutor. Ma rog, cel putin din cate am observat, aici in UK nu te judeca nimeni.

#46
Capella

Capella

    Junior Member

  • Grup: Junior Members
  • Posts: 41
  • Înscris: 19.05.2021
Pentru lucianburjuiul,

Orice ajutor e binevenit, dar, doar pentru cei care vor sa-l ofere. Pentru a creste si mai mari, si mai buni, si mai puternici. Pentru a oferi lumii si mai multa lumina si bunatate prin prezenta lor.

Ma poate ajuta (si ma ajuta mama mea). Se poate monta o sonda si se mai poate duce o vreme, poate indelungata asa. Dar, eu sunt un om care am trait 10-15 ore pe zi in natura, bantuind hududoaie, pesteri, rapi, Pentru mine viata inseamna sa scot  din lat o caprioara captiva, sa ma bucur de o ciuperca rara crescuta intr-o scorbura de jugastru, sa respect muntele si jivinele lui, sa fiu ceea ce sunt nascut sa fiu. O fiinta umana.Libera.

Nu pot sa mai ating un spital, un loc unde cei care ar trebui sa vindece aduc suferinta si moarte in complicitate cu politicul. Eu nu sunt un ipocrit. Ceea ce gandesc...spun. Ceea ce spun si gandesc...sunt. Ceea ce sunt...e bine sau rau...dar atata sunt. Eu nu pot sa mai merg in genunchi in spital, cu botnita, vaccin sau test ca sa experimenteze pe mine niste vanduti (nu toti, desigur). Prefer sa sufar in singuratate si sa mor asemeni oricarui animal salbatic, liber, dincolo de frimiturile puse de stapani in cusca, acolo unde stelele ating pamantul si ard focul eternei reintoarceri (cum spune Mircea Eliade).

O vorba sugubeata spune, nu strica orzul pe gaste. Fa bere din el.

#47
Capella

Capella

    Junior Member

  • Grup: Junior Members
  • Posts: 41
  • Înscris: 19.05.2021
Pentru radu2014,

Multumesc pentru gandurile bune. Probabil ca ai inteles de ce ma feresc de ajutor...Din cate vad, si tu ai nevoie de ajutor. Esti plecat in Anglia, printre straini. Muncesti din greu, castigi relativ bine, dar esti singur. E clar ca esti singur, pentru ca esti empatic, generos, paradoxal sociabil. Te cauti pe tine intr-o lume straina, pentru ca ai fost indepartat din pantecul Romaniei de cei care o tradeaza si vand de atatia ani. Te cauti pe tine prin legaturi cu altii. pentru ca asa e si normal sa fie. Suntem fiinte sociabile. Dar, legaturile dintre oameni, astazi sunt fragile si, vizibil sau nu, mercantile. Nu toate desigur.

Acum, nu pot sa vin pe Discord. Nu vreau sa te superi. Apreciez ca mi-ai acordat incredere si ma primesti in cercul tau sufletesc. Eu acum sunt degradat, mintea imi e usor alienata si alunecoasa, luciditatea si ceata danseaza impreuna. Nu pot sa vin in grupul tau cu o energie inferioara, negativa, scazuta. Ca un vampir energetic...Daca intind mana o intind ca sa dau, nu sa iau...

Sa speram in vremuri mai bune!

#48
radu2014

radu2014

    Settling down

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 11,484
  • Înscris: 04.10.2007
Si eu am probleme medicale cu un rinichi care moare, si eu am fost nenorocit de medici, dar nu imi pierd speranta.

O viata avem si o cruce de dus. Nu avem voie sa abandonam.

#49
lucianburjuiul

lucianburjuiul

    Unserious member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,610
  • Înscris: 12.06.2010

View PostCapella, on 27 iulie 2022 - 10:00, said:

... sa fiu ceea ce sunt nascut sa fiu. O fiinta umana.Libera.
Tocmai d'aia! Ca sa fii iar liber!

#50
Capella

Capella

    Junior Member

  • Grup: Junior Members
  • Posts: 41
  • Înscris: 19.05.2021
Pentru radu2014

As fi vrut sa fii bine, sanatos, dar e destul de logic ca pe aceasta pagina se intalnesc oameni aflati in suferinta. Nu prea stiu ce sfat sa-ti dau. Sunt sigur ca ai cautat si cauti solutii pentru viata ta. Sunt alaturi de tine. Macar cu un gand bun si sincer.

Pentru lucianburjuiul

Nu te pot contrazice. Nu vreau sa te superi pe mine. Uneori boala ii face pe oameni greu de suferit si de inteles.

#51
nicu7733

nicu7733

    New Member

  • Grup: Candidate Members
  • Posts: 3
  • Înscris: 10.09.2022
Buna ziua grup....vad aici o grămadă de sfaturi in legătură cu strictura uretrala ce o are capella. Vreu sa menționez că sunt operat de așa ceva de doua ori in Italia și va spun cu mana pe inima că, cu așa problema nu se joacă...riști să rămâi neom pe viață. In următoarele rânduri o sa menționez ce trebuie făcut și ce nu trebuie făcut ca sa fie clar pentru toți cei care dau sfaturi.
Cu problema asta te duci decat la un doctor specializat pe uretra.
Nu faci dilatări pentru că riști să ți se facă o alta gaura.
Nu faci uretrotomie în continuu pentru că, creste rana înăuntru și va fi din ce in ce mai greu de reparat.
Daca ai problema asta, eviți mâncărurile iuți nu bei acidulat și mai erau vreo două dar nu mi le aduc aminte.
Daca te blochezi ceri sa te găurească in burta (nu mai știu cum se cheamă exact) și nu lași pe nimeni să încerce să intre cu ceva pe canalul urinar.
Asta fiind spuse aștept întrebări.
La mine a recidivat din nou cu tot cu operația plastica care e cea mai buna pentru că eu nu am făcut ce am scris mai sus. Acum sunt in așteptare sa o fac pe a doua uretroplastie. Efoarte greu chiar și în Italia pentru că sunt doar 4-5 medici care face așa ceva. Daca medicul nu are la activ vreo 20 operații pe an de acest gen mai bine nu o faci. Intrați pe YouTube și scrieți doctor Palminteri...asta e cel mai bun in Italia...eu am făcut vizita la el dar după un an de așteptări m-am dus la altul pentru că eram cu punga după mine și mai puteam aștepta.


#52
Capella

Capella

    Junior Member

  • Grup: Junior Members
  • Posts: 41
  • Înscris: 19.05.2021
Penttru nicu7733

Multumesc pentru informatii. Imi pare rau ca suferi de aceasta boala. La cat timp de la operatia de uretroplastie a recidivat strictura? A fost o uretroplastie simpla sau cu grefa? Te intreb ca sa stiu ce ma asteapta si pe mine. Deocamdata,eu fac pipi cam asa; pun foenul pe burta si incalzesc bine zona, apoi intru in cada cu apa calda si cu dusul cald pornit il tin pe zona respectiva pana cand incep sa se scurga cateva jetuturi/picaturi. Beau foarte mult ceai diuretic, extrem de mult. Vezica nu se mai goleste decat partial,lucru grav care va duce la distensie vezicala, inutilitatea oricarei operatii si imposibilitatea de a mai putea urina fara sonda. Apoi vor fi afectati rinichii. M-ar ajuta raspunsul tau, pentru ca o recidiva la scurt timp dupa uretroplastie, ma pune serios pe ganduri. Sanatate multa!

#53
nicu7733

nicu7733

    New Member

  • Grup: Candidate Members
  • Posts: 3
  • Înscris: 10.09.2022
La mine a recidivat după circa un an iar acum mai am un an de când aștept să fiu operat. Operația a fost cam așa; mi sa tăiat partea implicată care era aproape de prostată și mi sa decostruire cu o bucata de piele luată din gura.... chestiile astea sunt că rănile cu coaja de pe corp, cu cât le zgândări mai mul cu atât mai mare se face rana....de asta nu e indicat dilatări și alte prostii.....eu m-am cam lăsat atins de unul și de altul și am greșit pentru că a fost un dezastru ce au găsit. Eu am rămas blocat de 2 ori și eram in Romania...m-am lăsat atins de un doctor care o tot ținea că am cancer. Practic nu știa nimic de uretră. Daca mai ai întrebări îți sunt la dispoziție. Iar dacă vei sa faci o vizita la un doctor în Italia anunță-mă că te ajut....eu plec săptămâna viitoare în Italia și te pot duce gratuit.

#54
Capella

Capella

    Junior Member

  • Grup: Junior Members
  • Posts: 41
  • Înscris: 19.05.2021
Pentru nicu7733

Ai avut mare ghinion. Din ce am citit eu, recidiveaza cam 5-10 la suta pana in cinci ani. Eu speram sa am cinci ani de pace, dar iata, ca nu intotdeauna lucrurile stau cum ni le inchipuim noi. Am inteles ce operatie ai facut| cu grefa din mucoasa bucala. E cea mai buna varianta in toate protocoalele de tratare a uretrei pe care le-am studiat. De ce a dat rezultate proaste, asta nu stiu. Eu i-am propus doctorului, urmatoarea varianta de operatie. Bucata buna de uretra, care e tot asa ca la tine aproape de prostata,(strictura e in uretra bulbara) sa o taie definitiv si sa o orienteze intre picioare, poate chiar in orificiul anal, sau unde ajunge ea ori poate sa o lungeasca cu pielea din zona, In felul acesta strictura nu va mai recidiva, ca va fi folosit doar material sanatos. Daca va recidiva, problema va fi oricum mai simpla, pentru ca uretra va fi foarte scurta, ca la femeie, cativa centimetri si se poate deschide/dilata chiar si cu degetul, fara catetere, durere, umilinta etc...Evident ca in aceasta situatie esti mai mult femeie decat barbat, dar macar traiesti. Doctorul meu nu stie sa faca aceasta operatie si probabil nici uretroplastie. Iti multumesc pentru oferta de a ma duce in Italia. Nu pot sa merg. Starea sanatatii mele e foarte precara. De bani sa nici nu mai vorbim. Oricum, putem face doar lucrurile pe care le putem face. Sa ai o viata frumoasa, om bun!

Anunturi

Chirurgia spinală minim invazivă Chirurgia spinală minim invazivă

Chirurgia spinală minim invazivă oferă pacienților oportunitatea unui tratament eficient, permițându-le o recuperare ultra rapidă și nu în ultimul rând minimizând leziunile induse chirurgical.

Echipa noastră utilizează un spectru larg de tehnici minim invazive, din care enumerăm câteva: endoscopia cu variantele ei (transnazală, transtoracică, transmusculară, etc), microscopul operator, abordurile trans tubulare și nu în ultimul rând infiltrațiile la toate nivelurile coloanei vertebrale.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate