Sofer pe duba pana in 3,5 tone - la ce sa ma astept?
Last Updated: May 21 2021 08:40, Started by
xxgeoxx
, May 18 2021 19:19
·
0

Posted 19 May 2021 - 07:27

Chestia cu dormitul în duba e o nimica toată, în comparație cu alte situații.
Doar un exemplu recent: https://stirileprotv...logodnicei.html |
Posted 19 May 2021 - 08:40

Posted 19 May 2021 - 08:52

Sa semnalizezi cu 1 minut inainte sa schimbi banda daca nu ai vizibilitate totala. Din aia care au dat sa se urce pe mine, 90% au fost dubagii. Si nu, nu stau mult in unghiul lor mort, evit asta, insa astia n-au mama, n-au tata, unii nu ca nu semnalizeaza din timp, nu o fac deloc. Iar acum imi dau seama de ce, nu au nicio calificare, sunt luati de pe strada si facuti kamikaze.
Chestia cu dormitul în duba e o nimica toată, în comparație cu alte situații. Doar un exemplu recent: https://stirileprotv...logodnicei.html Nu te lua de imigrantii care sar ca maimutele pe tiruri, de acolo imi vin mie electronicele sigilate la jumate din pret pe olx. |
Posted 19 May 2021 - 09:04

Multumesc tuturor pt sfaturi. Momentan, renunt la acest tip de job. Decat sa ma intorc in vreo saptamana, mai bine mai astept. Nu ma pot obisnui cu ideea de a dormi in duba 40 de zile in parcari. Inca o data, multumesc tuturor. ![]()
de ce nu? Ce pierde? |
Posted 19 May 2021 - 12:20

Rog pe cei care au facut acest job sa-mi spuna cateva impresii, la ce sa ma astept... Va rog sa ma ajutati cu sfaturi, nu stiu daca pot face fata cerintelor... Singura parte ce nu le place e dormitul in cabina, asta la toti - dar s-au semiobisnuit. Munca alterneaza cu lucru intens si 3-4 zile in continuu dar exista si cand au pauze 2-3 zile timp pentru sex si vizite (daca ai ce vedea in apropiere) Edited by AztecWarrior, 19 May 2021 - 12:21. |
Posted 19 May 2021 - 13:21

Posted 19 May 2021 - 13:39

Posted 19 May 2021 - 14:05

Munca e grea dar distractia pe masura cand ai pauza. Cunoscutii mei care lucreaza asa ceva nu mai contenesc sa se laude cu cate femei au facut sex si continua sa faca. Ce daca ai familie? Tre sa dai raportul? Singura parte ce nu le place e dormitul in cabina, asta la toti - dar s-au semiobisnuit. Munca alterneaza cu lucru intens si 3-4 zile in continuu dar exista si cand au pauze 2-3 zile timp pentru sex si vizite (daca ai ce vedea in apropiere) |
Posted 19 May 2021 - 17:36

Munca e grea dar distractia pe masura cand ai pauza. Cunoscutii mei care lucreaza asa ceva nu mai contenesc sa se laude cu cate femei au facut sex si continua sa faca. Ce daca ai familie? Tre sa dai raportul? Singura parte ce nu le place e dormitul in cabina, asta la toti - dar s-au semiobisnuit. Munca alterneaza cu lucru intens si 3-4 zile in continuu dar exista si cand au pauze 2-3 zile timp pentru sex si vizite (daca ai ce vedea in apropiere) ![]()
, fac pe dracu, tu crezi ca afara îs parcarile pline de prostituate ca la noi Strul : De ce ? Bula: Pentru ca am observat ca sunt urme de laba. ![]() |
Posted 19 May 2021 - 18:04

Cunoscutii mei care lucreaza asa ceva nu mai contenesc sa se laude cu cate femei au facut sex si continua sa faca. Ce daca ai familie? Tre sa dai raportul? Edited by vj_Heaven, 19 May 2021 - 18:05. |
|
Anunturi
Bun venit pe Forumul Softpedia!
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users