![]() |
Second Opinion
Folosind serviciul second opinion ne puteți trimite RMN-uri, CT -uri, angiografii, fișiere .pdf, documente medicale. Astfel vă vom putea da o opinie neurochirurgicală, fără ca aceasta să poată înlocui un consult de specialitate. Răspunsurile vor fi date prin e-mail în cel mai scurt timp posibil (de obicei în mai putin de 24 de ore, dar nu mai mult de 48 de ore). Second opinion – Neurohope este un serviciu gratuit. www.neurohope.ro |
Subcontractor Curierat
Last Updated: Oct 29 2021 14:55, Started by
Prvsile
, May 18 2021 12:52
·
0

Posted 18 May 2021 - 15:49

Posibil sa devina concurenti daca lucreaza amandoi pe rural. Si se strica prietenia.
|
Posted 18 May 2021 - 17:10

Eu am avut 2 incercari de trimitere pachet din strainatate la sat.Cu toate ca era in regula tot cu nr. de tel. cacatii de la Fan Courier au rupt eticheta cu adresa si nr. de tel ca sa poata sa zica ca nu au putut contacta persoana.Eu as da 15 lei ciubuc la fiecare pachet livrat decat sa ma duc la sediul fan courier sa ridic personal.
|
Posted 18 May 2021 - 17:16

Toate cheltuielile le face pe firma (reparatii masina, motorina, diverse achizitii, etc etc) in asa fel incat TVA-ul pe care-l plateste la stat sa fie cat mai mic (il plateste o data la 3 luni). Si mi se pare ca tu crezi ca daca faci cheltuieli pe firma, nu le faci din buzunarul tau. Daca tu ai incasari de 1000e si cheltuieli pe firma de 1000e tu ai profit 0. E firma ta, nu a altcuiva. Tu platesti masina, combustibil, reparatii + timpul tau. In conditiile astea cred ca iesi mai bine sa te angajezi direct la o firma de curierat si platesti doar timpul tau in schimbul unui salariu lunar, fara batai de cap sau stat prin serviceuri. |
Posted 18 May 2021 - 17:56

Prima data suna la cateva firme de curierat si intreaba, sa vezi ce masina iti cere, norma de poluare.
|
Posted 18 May 2021 - 20:39

Unde vrei sa faci treaba asta?
Venitul real e in jur de 4-5000 de lei la care adaugi spaga (nu te baza pe ea, sunt zone si zone). Insa, nu e munca de stat cu curul pe scaun ca sa curga lovelele, e de alergat, e de trezit inainte sa rasarit, e de scanat/frecat pachete dintr-o parte in alta, e de venit acasa seara, de umblat cu un tescalau de bani dupa tine sperand ca la urmatoarea livrare sa nu te astepte unul dupa colt. Daca nu lucrezi intr-un oras hub, s-ar putea sa ai ore fixe la care trebuie sa ai totul gata, pe scurt, alt stres. Dar nu dispera, am avut colegi care au plecat din Bucuresti pentru a se ocupa de un oras mic si au dus-o bine. Altii au firma lor cu care fac exact ce vrei tu si o duc bine. Altii sunt doar angajati si, la fel, o duc bine din curierat. |
Posted 18 May 2021 - 20:44

Unde vrei sa faci treaba asta? Venitul real e in jur de 4-5000 de lei la care adaugi spaga (nu te baza pe ea, sunt zone si zone). Insa, nu e munca de stat cu curul pe scaun ca sa curga lovelele, e de alergat, e de trezit inainte sa rasarit, e de scanat/frecat pachete dintr-o parte in alta, e de venit acasa seara, de umblat cu un tescalau de bani dupa tine sperand ca la urmatoarea livrare sa nu te astepte unul dupa colt. Daca nu lucrezi intr-un oras hub, s-ar putea sa ai ore fixe la care trebuie sa ai totul gata, pe scurt, alt stres. Dar nu dispera, am avut colegi care au plecat din Bucuresti pentru a se ocupa de un oras mic si au dus-o bine. Altii au firma lor cu care fac exact ce vrei tu si o duc bine. Altii sunt doar angajati si, la fel, o duc bine din curierat. Prahova, în sate și orașe mai mici, mai mult ești pe rural |
Posted 28 October 2021 - 22:37

Posted 29 October 2021 - 11:38

Eu am avut 2 incercari de trimitere pachet din strainatate la sat.Cu toate ca era in regula tot cu nr. de tel. cacatii de la Fan Courier au rupt eticheta cu adresa si nr. de tel ca sa poata sa zica ca nu au putut contacta persoana.Eu as da 15 lei ciubuc la fiecare pachet livrat decat sa ma duc la sediul fan courier sa ridic personal. |
Posted 29 October 2021 - 13:58

Am vrut sa trimit niste sticle de vin ale unui producator local. Daca transportul a fost prohibitiv am ales niste vinuri portugheze. Cele 12 sticle comandate din Portugalia m-au costat cu tot cu transport 144.2 eur. Corectez - transportul a fost 18 euro.
|
Posted 29 October 2021 - 14:07

Ieftin. Si vinul ca iese la vre0 10-11 euro/sticla.
Pe mine m-a costat mai scump o sticla de vin cumparata chiar la fata locului, in Porto - un pic peste 20. |
|
Posted 29 October 2021 - 14:55

Sunt vinuri si vinuri. Exista Porto de 4000 euro sticla, dar suntem offtopic. Avem topic de vinuri separat.
Attached FilesEdited by lucianburjuiul, 29 October 2021 - 14:59. |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users