Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Algoritm simplu de calculare al u...

Bitdefender Total Security ș...

casa verde 2024

Intrerupator cu N - doza doar cu ...
 Incalzire casa fara gaz/lemne

Incalzire in pardoseala etapizata

Suprataxa card energie?!

Cum era nivelul de trai cam din a...
 probleme cu ochelarii

Impozite pe proprietati de anul v...

teava rezistenta panou apa calda

Acces in Curte din Drum National
 Sub mobila de bucatarie si sub fr...

Rezultat RMN

Numar circuite IPAT si prindere t...

Pareri brgimportchina.ro - teapa ...
 

O chestiune sensibila

* - - - - 6 votes
  • Please log in to reply
27 replies to this topic

#19
__Dan__

__Dan__

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 4,869
  • Înscris: 15.04.2019
Deci:
1) Înregistrează probe în secret (că n-ai voie altfel) / mărturii sinucigașe;
2) Antrenează-te în discreția pe internet (VPN, dark web);
3) Lansează-le de-acolo în cât mai multe direcții (mail-uri la toate redacțiile, file sharing, kkt)
4) Aprinde o lumânare și roagă-te.

#20
waterman

waterman

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 28,372
  • Înscris: 17.05.2004
Topicul e gen Gheorghe Hagi: Haideți să haidem.
Și dacă e cum spui tu, nu caută nimeni INFO ca a zis unu pe Softpedia

Și moka pe deasupra

Cine are acces la asemenea date nu sta pe forumuri ca mu are timp


#21
bobalex18

bobalex18

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 11,473
  • Înscris: 18.06.2007

View PostMike1alike, on 17 mai 2021 - 16:38, said:


Pe mine nu ma intereseaza "in generalul" si nici nu sunt speriat de ceva. Eu am fost victima unor infractiuni grave continuate cu victimizarea secundara facuta de sistemul de justitie, ceea ce a dus la pronuntarea unei decizii CEDO in care s-a constatat ca mi-au fost incalcate dreptul la viata si dreptul la libertate.
Doream doar sa prezint punctual Consiliului Europei (care dupa decizia data priveste si ce face ulterior statul pentru corectarea ilegalitatilor) de ce nu este functional sistemul judiciar in Romania.
Si din cum au dat dovada ca se comporta, impresia mea este ca procurorii sunt cel putin 90% dintre ei din servicii si si printre judecatori se cam calca si ei pe degetele de la picioare.



In primul link pe care l-ai pus nu ai inteles ce ai citit, au respins altceva decat am cerut eu. Ce am cerut eu este interzis magistratilor sa faca, potrivit Legii 303/2004 al. 7.
In al 2lea articol, aia se intampla in 2016-2017. Acum suntem in 2021, practica (fara sa fi aparut vreun act normativ care sa reglementeza altceva) i-a facut sa nu mai simuleze aceste verificari. Acum se fac verificari numai pt magistratii pt care se cere. Iar CSM mi-a trimis de 3 ori solicitarile la SIIJ si a insistat ca la CSAT nu le va trimite. Dupa putina munca de convingere, CSAT mi-a acceptat cererea directa si s-a "autosesizat". Iar raspunsul lor, pe care datorita formei nu il pot considera a fi un raspuns oficial din partea institutiei (un email de la un consilier prezidential) mi-a spus ca nu incalca nici unul din cei cercetati prevederile Legii 303/2004 al 7.
In acelasi timp putem afla si ca niciunul dintre magistratii pt care CSAT a facut verificarea vreodata, in toate verificarile pe care le-a facut pana acum, nu incalca aceste prevederi!
Eu zic ca este numai un foarte puternic sistem parghie de control asupra magistratilor pozitionati in puncte strategice din aparatul de justitie si asa cum ati concluzionat si voi aici la cererea pe care am lansat-o, nu prea ai ce sa faci daca esti justitiabil corect care respecta legea.


Nu stiu. Tu stii? Stii sa existe si vreo lege publica in care sunt reglementate aceste lucruri?
Nu de alta, dar poate ar fi bine sa ii las acoperiti daca exista vreo lege care pedepseste pe cei care ii descopera, sa nu intru in alte celea...
Eu știu că există lege și că se pedepsește foarte rău.

#22
Kokoshmare

Kokoshmare

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 28,042
  • Înscris: 20.12.2007

View PostMike1alike, on 17 mai 2021 - 13:57, said:

Am nevoie de ajutor pentru a putea prezenta o dovada ca anumiti magistrati fac parte din/colaboreaza cu serviciile secrete.
Dupa cum bine stim legea le interzice insa practica ne face sa avem banuieli puternice asupra unora dintre magistrati, sa ne intrebam daca ei respecta legea au ba.
Asadar, daca cineva are posibilitatea sa faca o verificare si vrea sa ma ajute si pe mine il rog sa o faca.
Numele celor despre care am suspiciuni, pentru a mentine in limitele legale chestiunea, am sa il dau celor doritori in mesaj privat.
Va multumesc.
Si cum ai dori sa arate concret raspunsul ?
Daca eu iti zic ca judecatorul x-ulescu este recrutat de SRI crezi ca are vreo valoare acest mesaj ? ... de la un user anonim ?
Chiar daca iese pe piata ceva gen arhiva Mitrokhin, tot nu este acceptabil in vreo instanta.

#23
Mike1alike

Mike1alike

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,991
  • Înscris: 02.08.2020
Nu imi trebuie sa fie acceptabil in nici o instanta.
Cum sa arate raspunsul... Poate sa arate oricum, si microfilm sa fie. Dar cand il privesc, sa ma faca sa spun "Pffff... Ia uite bai omule! SE PARE ca am avut dreptate! Nu avem stat de drept in Romania, asta simte orice justitiabil care a fost nevoit sa apeleze la justitie, si iata si dovada, explicatia de ce nu avem" - ceva de felul asta sa zicem.
Dar solicitarea initiala din acest topic sa zicem ca ramane deschisa dar o lasam deoparte.
Ma intereseaza acum altceva, va rog sa imi raspundeti daca doriti, ceva ce a reiesit din raspunsurile voastre si anume "Cum se pedepseste deconspirarea unu agent secret/sub acoperire in mod legal". Eu nu am gasit nici un text de lege explicit care sa reglementeze acest aspect. Am gasit in schimb mentionata cu prisosinta sintagma "deconspirarea unui agent sub acoperire se pedepseste conform legii". Asadar, cunoaste cineva legea si pedeapsa?
Si ca sa vedeti in ce lume traim, inainte sa formulez aceasta intrebare aici, mi-am spus sa aflu direct de la sursa. Si am sunat la SRI. Raspunsul lor: "noi nu avem agenti sub acoperire". Mi-a mai repetat sub alte forme acelasi lucru, zic bun, imi pare ca va legati de vreun termen sau ceva, poate nu ii numiti agenti, sa le spunem lucratori sub acoperire si poate ati facut alte "unitati" in care i-ati incadrat. Ma intereseaza fondul acestei intrebari: cum se pedepseste persoana care deconspira un lucrator sub acoperire. Raspunsul: "Domnule, intrebati ceva care nu are legatura cu activitatea serviciului roman de informatii. Nu pot sa va ajut"

#24
Kokoshmare

Kokoshmare

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 28,042
  • Înscris: 20.12.2007
Art 304
Si daca este caz de securitate nationala e si mai rau

Ce vrei tu este pur si simplu de neconceput adica deconspirarea identitatii unei surse sau persoana de sprijin doar asa ca rogi tu frumos pe cineva

#25
Mike1alike

Mike1alike

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,991
  • Înscris: 02.08.2020
Art. 304 NCP pare ca acopera intradevar chestiunea in cauza. Si nu cred ca exista nici o exceptie pentru vreo anumita categorie de persoane sau pentru vreo persoana.
Atunci asta inseamna ca: avand in vedere Legea 303/2004 al.7 "(1) Judecătorii, procurorii, magistrații-asistenți, personalul de specialitate juridică asimilat acestora, personalul auxiliar de specialitate și personalul conex personalului de specialitate al instanțelor judecătorești și parchetelor nu pot fi lucrători operativi, inclusiv acoperiți, informatori sau colaboratori ai vreunui serviciu de informații." si continuarea in care este explicat faptul ca CSAT are competenta sa verifice daca magistratii respecta aceasta prevedere , insa avand in vedere si prevederile art. 304 NCP si faptul ca nu exista nici o exceptie legala pt ca cineva sa poata sa faca publice informatiile secrete, fie el/ea chiar din CSAT (si nu cred ca exista prevedere legala pt ca daca ar exista ar crea o vulnerabilitate imensa pt sistem. Cei vizati ar fi supravegheati non stop bineinteles, insa tot nonstop a fost supravegheat si pacepa, deci oricand s-ar putea intampla orice) inseamna ca sistemul prezentat ca fiind functional si ca asigura functionalitatea deplin legala a sistemului de justitie (ma refer la sistemul de verificare de catre CSAT ca magistratii sa nu aiba legaturi interzise oficial prin lege) este o mare pacaleala si nu are cum sa functioneze, din moment ce cel care ar face publica incalcarea legii de catre vreun magistrat ar fi pedepsit cu inchisoarea pt acest lucru.
Si prin urmare, prevederile legii 303/2004 art. 7 (pedepsele prevazute pt incalcarea acelor prevederi sunt mari, inchisoare de pana la 10 ani) eu nu le pot vedea a fi altceva decat ceea ce am spus deja, un sistem-parghie de control asupra celor infiltrati care se gandesc in vreun moment sa nu mai raspunda la comenzi).
Pentru mine este foarte folositoare aceasta concluzie. Va multumesc pentru raspunsuri si daca mai stiti de existenta altor reglementari legale pe acest subiect rog sa mi le spuneti pentru a le lua in considerare.

#26
waterman

waterman

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 28,372
  • Înscris: 17.05.2004

View PostMike1alike, on 18 mai 2021 - 10:59, said:

mi-am spus sa aflu direct de la sursa. Si am sunat la SRI. Raspunsul lor: "noi nu avem agenti sub acoperire". Mi-a mai repetat sub alte forme acelasi lucru, zic bun, imi pare ca va legati de vreun termen sau ceva, poate nu ii numiti agenti, sa le spunem lucratori sub acoperire si poate ati facut alte "unitati" in care i-ati incadrat. Ma intereseaza fondul acestei intrebari: cum se pedepseste persoana care deconspira un lucrator sub acoperire. Raspunsul: "Domnule, intrebati ceva care nu are legatura cu activitatea serviciului roman de informatii. Nu pot sa va ajut"

Mwhahahahahahha

Au aia acum ce povesti pe la chefuri .:)))

#27
Vlad_22

Vlad_22

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 12,989
  • Înscris: 16.07.2015
Ar fi culmea ca tocmai SRI-ul să-ți divulge asemenea chestiuni, lol... Ei îți pot spune orice. Naiv mai ești. Sigur ăștia care s-ar pricepe în asemenea chestiuni, pierd timpul aici, pe forum... Not.

Edited by Vlad_22, 27 May 2021 - 20:46.


#28
Mike1alike

Mike1alike

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,991
  • Înscris: 02.08.2020
Eh, nu e vorba de naivitate. Eu asa sunt, foarte direct. Si daca intrebi si asculti raspunsurile primite, poti afla multe lucruri, chiar daca raspunsul e o minciuna. E de urmarit modul in care e spusa minciuna si cat de minciuna e.
La SRI am intrebat cum se pedepseste legal fapta de a deconspira un agent al serviciilor de informatii aflat sub acoperire. Totusi, ar fi putut spune, ca doar nu sunt legi secrete, nepublice care reglementeaza aceste lucruri.
Iar raspunsul SRI "noi nu avem agenti sub acoperire" e un raspuns care spune multe.

Anunturi

Chirurgia cranio-cerebrală minim invazivă Chirurgia cranio-cerebrală minim invazivă

Tehnicile minim invazive impun utilizarea unei tehnologii ultramoderne.

Endoscoapele operatorii de diverse tipuri, microscopul operator dedicat, neuronavigația, neuroelectrofiziologia, tehnicile avansate de anestezie, chirurgia cu pacientul treaz reprezintă armamentarium fără de care neurochirurgia prin "gaura cheii" nu ar fi posibilă. Folosind tehnicile de mai sus, tratăm un spectru larg de patologii cranio-cerebrale.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate