![]() |
Chirurgia cranio-cerebrală minim invazivă
Tehnicile minim invazive impun utilizarea unei tehnologii ultramoderne. Endoscoapele operatorii de diverse tipuri, microscopul operator dedicat, neuronavigația, neuroelectrofiziologia, tehnicile avansate de anestezie, chirurgia cu pacientul treaz reprezintă armamentarium fără de care neurochirurgia prin "gaura cheii" nu ar fi posibilă. Folosind tehnicile de mai sus, tratăm un spectru larg de patologii cranio-cerebrale. www.neurohope.ro |
Sfaturi și sugestii pentru CPI marfă, traseu (proba practică)
Last Updated: May 18 2021 16:07, Started by
baiatulsimplu2019
, May 17 2021 08:49
·
0

Posted 17 May 2021 - 08:49

Salutari.
Curand voi sustine proba practica (traseul), pentru CPI marfa. Ce sfaturi si sugestii imi puteti da? La ce anume sa fiu atent? Ce trebuie sa fac, si ce nu trebuie sa fac? Orice sfat e binevenit. Multumesc. |
Posted 17 May 2021 - 12:30

Cand am dat eu acum patru ani bine nu in Bucuresti in provincie am mers relaxat .Se simuleaza o zi de munca normala a unui sofer se baga cartela tahograf sau diagrama daca camionul este mai vechi si se pleaca pe distanta de 15 kilometri cu martor si reprezentantul arr .Am inteles de la altii ca mai pune intrebari legate de actele masini arimare si alte chestii la mine nu a fost cazul.
|
Posted 18 May 2021 - 16:07

Poti sa intrebi instructorul, el stie mai bine cum se desfășoară, cea mai grava greșeală ar fi sa nu stii sa completezi diagrama (când am dat eu au zis ca au stampilate fix cât pentru toti cursantii)
|
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users