Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
La multi ani @corinadaniela!

Cumparare auto vandut cu procura

Sfat pentru un sistem off-grid la...

Verificare numar angajati firma
 Nu pot scapa de OneDrive

Volan inclinat

Branșamente utilitați g...

Update BIOS = Calculatorul se blo...
 Maimuta si Negru

Chiar nu mai suntem in stare sa f...

Soluție de supraveghere ieft...

1 capatana de usturoi pe zi, pune...
 Latenta uriasa la laptop cu i7-12...

Unde se afla acest local ?

Activitați extracurriculare ...

Sprayul de muste RAID nu mai func...
 

O.N.T. ul cel nou de la Digi Huawei HG8147X6

* * * * - 8 votes
  • Please log in to reply
2326 replies to this topic

#2161
broris

broris

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,558
  • Înscris: 08.12.2017
Poate ai criptarea pe wpa3 și chromecastul nu știe asta.

Edited by broris, 10 October 2022 - 05:55.


#2162
uraganel

uraganel

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,001
  • Înscris: 01.02.2010
Nici asta nu e...este criptat pe wpa/wpa2

#2163
DjSmurfy

DjSmurfy

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,183
  • Înscris: 04.05.2007
Cam ciudat face upload-ul urca in 700 800 scade in 150, in August i-am dat reset ...Posted Image

Attached Files

  • Attached File  digi.gif   848.36K   42 downloads


#2164
uraganel

uraganel

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,001
  • Înscris: 01.02.2010

 ZIGZAG20, on 07 iunie 2021 - 11:56, said:

Exact.Cand nu vezi din WLAN in LAN sau invers atunci trebuie sa scoti AP Isolation ori suni la noi si rezolvam noi.

Fii amabil,ar trebui sa sun in Call Center ptr.scoaterea AP Isolation?

#2165
broris

broris

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,558
  • Înscris: 08.12.2017
Ont-ul de față chiar face mesh cu Huawei k562e (cum scrie pe site) sau k562e este doar extender (fără functie de roaming)?

#2166
ZIGZAG20

ZIGZAG20

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 6,971
  • Înscris: 20.04.2013

 uraganel, on 11 octombrie 2022 - 12:36, said:



Fii amabil,ar trebui sa sun in Call Center ptr.scoaterea AP Isolation?

Da da la dep Technic

#2167
uraganel

uraganel

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,001
  • Înscris: 01.02.2010
Multumesc mult, sper sa am parte de intelegere la departamentul tehnic.

#2168
bestialba

bestialba

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 100
  • Înscris: 13.04.2004
Salut,

Am in configuratia mea de acasa ONT Huawei HG8147X6 si router K562e cu acea functie mesh activata, insa nu imi dau seama ce configuratie este indicata, nu am gasit documentatia acestor produse, am deseori probleme de genul cand ma mut prin casa si vorbesc la telefon (prin wifi call) se intrerupe convorbirea, televizorul din dormitor conectat prin wifi se conecteaza la acces pointul cel mai indepartat si merge foarte prost internetul desi in aceeasi camera pe telefon am viteza foarte buna pe wifi, etc
Concluzia mea este ca se produc foarte multe cascadari de la un acces point la altul si in acele momente se produc intreruperi, dar nu stiu care ar fi solutia...

Incerc sa pun cateva screenshoturi de pe ambele echipamente si as aprecia daca imi puteti spune daca aceasta configuratie este ok.
As mai avea o intrebare este obligatoriu sa definesc retelele 2.4 si 5 cu nume diferite sau pot avea un singur nume pentru ambele retele?

Multumesc,

Attached Files


Edited by bestialba, 14 October 2022 - 10:04.


#2169
csachiri

csachiri

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,471
  • Înscris: 03.04.2007
Ai testat bifând și auto?

#2170
DIGI_Helper

DIGI_Helper

    Senior Member

  • Grup: Helper
  • Posts: 8,370
  • Înscris: 16.04.2014

 uraganel, on 11 octombrie 2022 - 12:36, said:


Fii amabil,ar trebui sa sun in Call Center ptr.scoaterea AP Isolation?

Salut, uraganel,

Din cate inteleg tu incerci sa configurezi un Chromecast conectat prin wireless, folosind un telefon conectat tot prin wireless.
Asadar nu are legatura cu AP Isolation (asta se aplica doar pentru legaturile intre reteaua LAN si reteaua WLAN).
Daca nu ai discutat inca in Call Center, poti sa-mi trimiti mie un mesaj privat cu datele de identificare ale contractului si te ajut cu modificarea.

Esti sigur ca ambele dispozitive sunt conectate la aceeasi retea wireless?
Adica sa fie amandoua pe 2,4 GHz? Posibil ca telefonul sa aleaga automat reteaua de 5 GHz.

#2171
broris

broris

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,558
  • Înscris: 08.12.2017
Probabil întreb la pereți, dar... a mai primit cineva extenderul k562e în ultimul timp. Văd că e lipsa stoc peste tot.

#2172
virgilgili

virgilgili

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 281
  • Înscris: 24.05.2004

 broris, on 17 octombrie 2022 - 12:09, said:

Probabil întreb la pereți, dar... a mai primit cineva extenderul k562e în ultimul timp. Văd că e lipsa stoc peste tot.

salut, eu l-am primit saptamana trecuta la 2 zile de la comanda .
ps: livrare doar prin curier

#2173
uraganel

uraganel

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,001
  • Înscris: 01.02.2010

 DIGI_Helper, on 14 octombrie 2022 - 12:59, said:

Salut, uraganel,

Din cate inteleg tu incerci sa configurezi un Chromecast conectat prin wireless, folosind un telefon conectat tot prin wireless.
Asadar nu are legatura cu AP Isolation (asta se aplica doar pentru legaturile intre reteaua LAN si reteaua WLAN).
Daca nu ai discutat inca in Call Center, poti sa-mi trimiti mie un mesaj privat cu datele de identificare ale contractului si te ajut cu modificarea.

Esti sigur ca ambele dispozitive sunt conectate la aceeasi retea wireless?
Adica sa fie amandoua pe 2,4 GHz? Posibil ca telefonul sa aleaga automat reteaua de 5 GHz.

Telefonul e un Xiaomi Redmi 8 si e conectat tot la reteaua de 2,4 GHz caci nu merge in cea de 5 GHz. Am scris si in mesajele de mai sus ca imi merge un stick android tv Xiaomi fara probleme configurat la unul din televizoare si ca la servici am verificat si pot configura chromecastul...deci nu se pune problema de nestiinta. Inca nu am sunat in call center asteptand un raspuns de la dvs. Datele de identificare vi le-am trimis inca de ieri dimineata. ZIGZAG20, am inteles ca lucreaza sau ca a lucrat la RCS-RDS si de acolo treaba cu AP Isolation.

Edited by uraganel, 18 October 2022 - 06:21.


#2174
broris

broris

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,558
  • Înscris: 08.12.2017

 virgilgili, on 17 octombrie 2022 - 15:33, said:



salut, eu l-am primit saptamana trecuta la 2 zile de la comanda .
ps: livrare doar prin curier

Frumos. Eu aștept de vreo 10 zile, cu livrare în pop. Acu' nu știu ce sa fac... sa mai plasez o comanda cuprin  livrare curier și sa nu îl mai ridic pe ala din pop când o ajunge... nu știu cum sa procedez.

#2175
DIGI_Helper

DIGI_Helper

    Senior Member

  • Grup: Helper
  • Posts: 8,370
  • Înscris: 16.04.2014
Salut, boris,

Spune-mi te rog din ce localitate esti ca sa pot verifica stocurile din magazine.
Eventual poti sa-mi trimiti un mesaj privat (daca preferi sa nu comunici aici localitatea).

#2176
uraganel

uraganel

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,001
  • Înscris: 01.02.2010

 DIGI_Helper, on 14 octombrie 2022 - 12:59, said:

Salut, uraganel,...
Daca nu ai discutat inca in Call Center, poti sa-mi trimiti mie un mesaj privat cu datele de identificare ale contractului si te ajut cu modificarea.
...

Ramane valabil cu ajutorul promis? Posted Image

#2177
justfreeman

justfreeman

    New Member

  • Grup: Candidate Members
  • Posts: 3
  • Înscris: 04.02.2021

 DIGI_Helper, on 30 septembrie 2022 - 14:03, said:

Salut, Formhault,
Daca abonamentul tau a fost facut acum 2 ani, se poate fideliza si atunci vor fi trecute toate serviciile pe noua oferta.

Buna, sunt si eu intr-o situatie oarecum asemanatoare… am abonament de 1gb din 2014 si pe vremea aia daca vroiai ont cu wifi se platea 3 ron chirie… acum am schimbat (de aproape un an) hg8147x6 care se da gratis la abonament de 1gb dar eu platesc in continuare acei 3 roni chirie… �� … why?

cum fac sa imi comand un extender pentru mesh dar sa nu mai platesc in plus si pentru ala pt ca deja platesc 3 roni pt ontul nou care normal e gratis…

ps: cand vreau sa comand extender din cont primesc “Se pare că roboții noștri s-au încurcat în fire și a apărut o eroare.
Te rugăm să reîncerci să comanzi serviciul pe care-l dorești.”

Multumesc frumos,
Marian

#2178
DIGI_Helper

DIGI_Helper

    Senior Member

  • Grup: Helper
  • Posts: 8,370
  • Înscris: 16.04.2014
Salut, justfreeman,

Trimite-mi un mesaj privat cu datele contractului tau ca sa pot verifica.
Daca ai FB1000, la orice modificare a contractului ONT-ul trece in custodie.

Anunturi

Bun venit pe Forumul Softpedia!

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate