Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
La multi ani @corinadaniela!

Cumparare auto vandut cu procura

Sfat pentru un sistem off-grid la...

Verificare numar angajati firma
 Nu pot scapa de OneDrive

Volan inclinat

Branșamente utilitați g...

Update BIOS = Calculatorul se blo...
 Maimuta si Negru

Chiar nu mai suntem in stare sa f...

Soluție de supraveghere ieft...

1 capatana de usturoi pe zi, pune...
 Latenta uriasa la laptop cu i7-12...

Unde se afla acest local ?

Activitați extracurriculare ...

Sprayul de muste RAID nu mai func...
 

O.N.T. ul cel nou de la Digi Huawei HG8147X6

* * * * - 8 votes
  • Please log in to reply
2326 replies to this topic

#2143
robi101012981

robi101012981

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 790
  • Înscris: 15.08.2018

 ZIGZAG20, on 10 iunie 2021 - 11:01, said:

Activeaza DNS Dynamic si cere opt out la IP-ul tau.Mapeaza pe ONT cam tot ce cere NAT.Gen console,PC-uri,TV etc
Si cum se poate face asta? Adaug dns-ul dinamic in router si pe consola sau cum?

#2144
icename

icename

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 634
  • Înscris: 12.02.2005
Instalare astazi: Luster TBEG300-1-1R si router Xiaomi.

#2145
Vlad_22

Vlad_22

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 13,019
  • Înscris: 16.07.2015
Se mai oferă acel echipament? Are vreo 3 ani.

#2146
csachiri

csachiri

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,471
  • Înscris: 03.04.2007

 catalinman, on 16 septembrie 2022 - 11:45, said:

Nu se mai ofera acest ONT.

Daca doresti router cu Wi-Fi 6 se face comanda si primesti un router FiberHome ce monteaza dupa ONT-ul actual.

Poate șterge un moderator din titlu "cel nou"

#2147
Formhault

Formhault

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,399
  • Înscris: 22.12.2016

Vizualizare mesajcatalinman, pe 17 septembrie 2022 - 09:54, a scris:

La netul de 30 de lei cu 500 Mbps se plateste chirie de 3 lei, la netul de 40 de lei cu 1000 Mbps nu se mai plateste 3 lei chirie pentru routerul Fiberhome.

Și cine a optat pentru TP-Link AX10 acum doi ani... plătește în continuare 3 lei / lună :roflmaofast:

#2148
csachiri

csachiri

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,471
  • Înscris: 03.04.2007
Preda-l și nu mai plătești, simplu.

#2149
Catutzi

Catutzi

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 146
  • Înscris: 15.05.2006
tocmai am vrut sa dau si eu comanda de routerul "cel nou". si ce mi-a atras atentia cand sa plasez comanda online e ca puteam sa il ridic din sediu sau sa imi fie livrat prin curier. si m-am intrebat ca ar fi fost nevoie sa vina o echipa sa mi-l mufeze la fibra. am sunat la call-center si se pare ca routerul wifi6 disponibil in momentul de fata se conecteaza dupa routerul digi deja existent la client.

routerul huawei nu mai e in stoc.
intrebarea mea: ce fac daca mi se "strica" actualul router digi ? cu ce mi-l inlocuiesc?

#2150
baribalu

baribalu

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 6,762
  • Înscris: 23.10.2006
Cu ce au in momentul ala pe stoc.

#2151
DIGI_Helper

DIGI_Helper

    Senior Member

  • Grup: Helper
  • Posts: 8,370
  • Înscris: 16.04.2014

Vizualizare mesajFormhault, pe 27 septembrie 2022 - 23:49, a scris:

Și cine a optat pentru TP-Link AX10 acum doi ani... plătește în continuare 3 lei / lună Posted image

Salut, Formhault,
Daca abonamentul tau a fost facut acum 2 ani, se poate fideliza si atunci vor fi trecute toate serviciile pe noua oferta.

Vizualizare mesajCatutzi, pe 28 septembrie 2022 - 08:47, a scris:

tocmai am vrut sa dau si eu comanda de routerul "cel nou". si ce mi-a atras atentia cand sa plasez comanda online e ca puteam sa il ridic din sediu sau sa imi fie livrat prin curier. si m-am intrebat ca ar fi fost nevoie sa vina o echipa sa mi-l mufeze la fibra. am sunat la call-center si se pare ca routerul wifi6 disponibil in momentul de fata se conecteaza dupa routerul digi deja existent la client.

routerul huawei nu mai e in stoc.
intrebarea mea: ce fac daca mi se "strica" actualul router digi ? cu ce mi-l inlocuiesc?

Salut, Catutzi,

Cel mai probabil echipamentul pe care il ai tu in locatie este un ONT cu functie de Wireless (WiFi 4 sau 802.11n).
In cazul in care ridici un router cu WiFi 6, acesta se va lega in continuarea ONT-ului.

Daca ti se "strica" actualul ONT, va fi inlocuit cu un alt ONT, in functie de echipamentele disponibile in stoc.
Pentru orice alte informatii, poti sa-mi scrii aici sau in privat.

Edited by DIGI_Helper, 30 September 2022 - 14:24.


#2152
bordanc_nicu

bordanc_nicu

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 8
  • Înscris: 18.07.2009
Dacă am acest ONT (Huawei HG8147X6) și este încă funcțional; pot solicita și acel router mesh?
Și încă o întrebare: cele două se pot lega în mesh, sau acest ONT vine pus în bridge, și pentru mesh e nevoie de solicitarea a încă unui router de tip mesh?

#2153
Victopreda75

Victopreda75

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 18
  • Înscris: 13.03.2014

Vizualizare mesajtibi95, pe 11 aprilie 2022 - 15:46, a scris:

Din pacate nu, nu m-am inteles la telefon cu cucoana aia si am ramas cu el, trag de el pana ajunge 10gbps in Craiova...

Bine ia facut ca nu l-ai dat , au rezolvat toate problemele prin update -uri , acum e stabil , problemele cu Apple au fost rezolvate , iOS 16 se descarca prin iTunes in 40 secunde .

#2154
florini78

florini78

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 635
  • Înscris: 11.04.2013
Pentru mine nu e acceptabil pentru o companie ca Digi sa nu ofere un ONT bun cu wifi inclus, macar contra cost.
Si daca ofera ONT fara wifi atunci acel ONT sa foloseasca POE si eventualele routere MESH sa foloseasca POE.

#2155
Vlad_22

Vlad_22

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 13,019
  • Înscris: 16.07.2015

Vizualizare mesajVictopreda75, pe 02 octombrie 2022 - 12:39, a scris:



Bine ia facut ca nu l-ai dat , au rezolvat toate problemele prin update -uri , acum e stabil , problemele cu Apple au fost rezolvate , iOS 16 se descarca prin iTunes in 40 secunde .
Te referi la 8147X6?

#2156
DIGI_Helper

DIGI_Helper

    Senior Member

  • Grup: Helper
  • Posts: 8,370
  • Înscris: 16.04.2014

Vizualizare mesajbordanc_nicu, pe 30 septembrie 2022 - 16:40, a scris:

Dacă am acest ONT (Huawei HG8147X6) și este încă funcțional; pot solicita și acel router mesh?
Și încă o întrebare: cele două se pot lega în mesh, sau acest ONT vine pus în bridge, și pentru mesh e nevoie de solicitarea a încă unui router de tip mesh?

Salut,
Daca ai deja in locatie ONT Huawei HG8147x6, poti comand un router cu WiFi 6 (model ​Huawei OptiXstar K562e​) care se va lega sistme mesh cu ONT-ul.

Vizualizare mesajflorini78, pe 02 octombrie 2022 - 14:26, a scris:

Pentru mine nu e acceptabil pentru o companie ca Digi sa nu ofere un ONT bun cu wifi inclus, macar contra cost.
Si daca ofera ONT fara wifi atunci acel ONT sa foloseasca POE si eventualele routere MESH sa foloseasca POE.

Salut,
Majoritatea ONT-urilor oferite au inclusa si functia de WiFi 4.
Pentru clientii care doresc un echipament wireless mai performant, putem oferi routere cu WiFi 6 si optiunea de configurare in sistem mesh.

#2157
bordanc_nicu

bordanc_nicu

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 8
  • Înscris: 18.07.2009
Inițial am comandat Huawei HG8147X6 trecând de la acel TPLink (parcă) tot cu Wi-fi6, exact din motivul că s-ar putea lega cu acel Huawei OptiXstar K562e, dar după ce am primit ONT-ul, celălalt router nu a mai fost disponibil pentru comandă.
A revenit în stoc, și se poate comanda? dacă da: ce trebuie să fac pentru a-l primi pe acesta, sau vre-un sistem de ONT+router mesh?

#2158
uraganel

uraganel

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,001
  • Înscris: 01.02.2010

View PostDIGI_Helper, on 03 octombrie 2022 - 13:34, said:

Salut,
Daca ai deja in locatie ONT Huawei HG8147x6, poti comanda un router cu WiFi 6 (model ​Huawei OptiXstar K562e​) care se va lega sistme mesh cu ONT-ul.

Salut pe toti colegii de forum! Am postat si pe topicul Google Chromecast si am zis sa imi incerc norocul si aici. Am acasa si eu configuratia de mai sus, ONT cu routerul k562e...pe un tv am un stick de android Xiaomi Mi tv  cu android ce isi face treaba cu netul de 5.0 GHz, vreau sa pun pe alt non smart tv un Google Chromecast generatia a doua...surpriza, nu imi mai recunoaste reteaua nici de 2,4 GHz nici pe cea de 5 GHz si nu il pot reconfigura pe reteaua de acasa. Am luat Chromecastul la servici, tot retea Digi...merge configurat pe o panarama de router Serioux. Poate ma ajutati si pe mine cu un sfat, cum as putea avea din nou configurat Chromecastul. Am dat bineinteles si reset la Google Chromecast. Multumesc de un eventual ajutor!

#2159
the_devil231

the_devil231

    New Member

  • Grup: Candidate Members
  • Posts: 4
  • Înscris: 30.12.2019

View Posturaganel, on 07 octombrie 2022 - 07:41, said:

Salut pe toti colegii de forum! Am postat si pe topicul Google Chromecast si am zis sa imi incerc norocul si aici. Am acasa si eu configuratia de mai sus, ONT cu routerul k562e...pe un tv am un stick de android Xiaomi Mi tv  cu android ce isi face treaba cu netul de 5.0 GHz, vreau sa pun pe alt non smart tv un Google Chromecast generatia a doua...surpriza, nu imi mai recunoaste reteaua nici de 2,4 GHz nici pe cea de 5 GHz si nu il pot reconfigura pe reteaua de acasa. Am luat Chromecastul la servici, tot retea Digi...merge configurat pe o panarama de router Serioux. Poate ma ajutati si pe mine cu un sfat, cum as putea avea din nou configurat Chromecastul. Am dat bineinteles si reset la Google Chromecast. Multumesc de un eventual ajutor!

Salut, intra in setarile WLAN si pune routerul si/sau extenderul pe modul 802.11b/g/n in loc de 802.11b/g/n/ax atat pe 2.4Ghz cat si pe 5Ghz.
Acum ar trebui sa iti gaseasca retelele wifi.

#2160
uraganel

uraganel

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,001
  • Înscris: 01.02.2010
Am pus, din păcate tot nu merge.

Anunturi

Bun venit pe Forumul Softpedia!

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate