Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
La multi ani @corinadaniela!

Cumparare auto vandut cu procura

Sfat pentru un sistem off-grid la...

Verificare numar angajati firma
 Nu pot scapa de OneDrive

Volan inclinat

Branșamente utilitați g...

Update BIOS = Calculatorul se blo...
 Maimuta si Negru

Chiar nu mai suntem in stare sa f...

Soluție de supraveghere ieft...

1 capatana de usturoi pe zi, pune...
 Latenta uriasa la laptop cu i7-12...

Unde se afla acest local ?

Activitați extracurriculare ...

Sprayul de muste RAID nu mai func...
 

O.N.T. ul cel nou de la Digi Huawei HG8147X6

* * * * - 8 votes
  • Please log in to reply
2326 replies to this topic

#2107
adrianTNT

adrianTNT

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 135
  • Înscris: 28.09.2004
Pot la HG8147X6 sa fac interfata web accesibila din internet ? Daca da, cum ?
Sigur s-a discutat pe aici dar n-am gasit.

Port forwarding catre alte calculatoare am gasit cum.

Edited by adrianTNT, 02 August 2022 - 02:32.


#2108
NikoroB

NikoroB

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 4,566
  • Înscris: 26.05.2022
Nu poti si e foarte ok sa nu poti face asa ceva!

Usa la apartament o lași descuiatã atunci cand pleci de acasã?!

#2109
ogo

ogo

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 4,565
  • Înscris: 07.03.2006

 DjSmurfy, on 01 august 2022 - 20:58, said:



atunci nu e compatibil ONT-ul  cu 6e
Normal ca nu e. ONT-ul e doar 802.11ax fara 6 Ghz.  
800 Mbps se poate si cu 802.11ac wave 2 (aka wifi5).


#2110
smart_choice

smart_choice

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 646
  • Înscris: 26.04.2018

 NikoroB, on 02 august 2022 - 07:04, said:

Nu poti si e foarte ok sa nu poti face asa ceva!

Usa la apartament o lași descuiată atunci cand pleci de acasă?!

Mai bine Remote Desktop si setezi ce vrei pe router din LAN. Nivel de simplu user.

Edited by smart_choice, 02 August 2022 - 12:15.


#2111
adrianTNT

adrianTNT

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 135
  • Înscris: 28.09.2004

 NikoroB, on 02 august 2022 - 07:04, said:

Nu poti si e foarte ok sa nu poti face asa ceva!

Usa la apartament o lași descuiată atunci cand pleci de acasă?!

Nu e OK deloc la abonament business sa imi dea un router care nu poate fi configurat de la distanta.

Chestia asta e ceva normal la Mikrotik, Cisco, Ubiquity si altele mai profesionale; or fi ei mai prosti decat Digi, de au functia asta, cine stie.

Da fie doar disabled default ar fi normal, dar sa poti activa daca ai nevoie.

#2112
baribalu

baribalu

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 6,762
  • Înscris: 23.10.2006
Pui ONT in bridge, si dupa el iti pui ce router doresti.

#2113
NikoroB

NikoroB

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 4,566
  • Înscris: 26.05.2022

 adrianTNT, on 05 august 2022 - 02:23, said:



Nu e OK deloc la abonament business sa imi dea un router care nu poate fi configurat de la distanta.

Chestia asta e ceva normal la Mikrotik, Cisco, Ubiquity si altele mai profesionale; or fi ei mai prosti decat Digi, de au functia asta, cine stie.

Da fie doar disabled default ar fi normal, dar sa poti activa daca ai nevoie.
Intrii remote, dar printr-un vpn. Nu lasa nimeni expus in internet interfețe de management decat daca-i vreun amator la o firmulițã de apartament.

#2114
smart_choice

smart_choice

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 646
  • Înscris: 26.04.2018
Ma refeream la softuri de tip Remote Desktop Software, unele free. Fara sa necesite deschidere de porturi si oricum o faci pentru scurt timp. Doar calculatorul din LAN sa fie UP.
Huawei HG8147X6 este pentru home user. Poate gresesc eu undeva si va apreciez ajutorul, sa fie totul clar.

Edited by smart_choice, 05 August 2022 - 09:03.


#2115
Znevna

Znevna

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,436
  • Înscris: 23.08.2020
Eu vreau sa vad cum intri prin "softuri de tip Remote Desktop Software, unele free" pe router sa schimbi una alta cand in spatele router-ului nu ai nimic care sa ruleze asa ceva.
Sau n-ai inteles ce-a vrut adrianTNT sa zica?

#2116
smart_choice

smart_choice

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 646
  • Înscris: 26.04.2018
Chiar am inteles si am venit cu o solutie!

#2117
NikoroB

NikoroB

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 4,566
  • Înscris: 26.05.2022

 Znevna, on 05 august 2022 - 09:11, said:

Eu vreau sa vad cum intri prin "softuri de tip Remote Desktop Software, unele free" pe router sa schimbi una alta cand in spatele router-ului nu ai nimic care sa ruleze asa ceva.
Sau n-ai inteles ce-a vrut adrianTNT sa zica?
Pai zicea ca trebuie sa ai un PC up in spate. Nu-i vreo mare filozofie sa folosești teamviewer sau anydesk si e incomparabil mai sigur decat sa deschizi vreo interfațã de administrare direct in internet.

Edited by NikoroB, 05 August 2022 - 09:48.


#2118
StefanRO

StefanRO

    Hai noroc straine

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,768
  • Înscris: 06.03.2018
El se refera sa intri direct in ont fara a avea echipamente deschise.

Pentru cele mentionate necesita un pc deschis 24/24

#2119
smart_choice

smart_choice

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 646
  • Înscris: 26.04.2018
Un Raspberry PI Posted Image daca chiar nimeni nu este acasa. Repet, vorbim de un echipament si o retea home user.

#2120
Znevna

Znevna

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,436
  • Înscris: 23.08.2020

 adrianTNT, on 05 august 2022 - 02:23, said:

Nu e OK deloc la abonament business sa imi dea un router care nu poate fi configurat de la distanta.

Chestia asta e ceva normal la Mikrotik, Cisco, Ubiquity si altele mai profesionale; or fi ei mai prosti decat Digi, de au functia asta, cine stie.

Da fie doar disabled default ar fi normal, dar sa poti activa daca ai nevoie.

 smart_choice, on 05 august 2022 - 10:08, said:

Un Raspberry PI Posted Image daca chiar nimeni nu este acasa. Repet, vorbim de un echipament si o retea home user.

Nu prea esti atent, e ok.
postari++

Edited by Znevna, 05 August 2022 - 10:18.


#2121
smart_choice

smart_choice

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 646
  • Înscris: 26.04.2018
Nu este adevarat cu postarile, ce problema am eu ca primeste un echipament home user?! Eu am vorbit strict de HG8147X6.
Ce poate face cu acest echipament! Subiectul topicului.

Edited by smart_choice, 05 August 2022 - 10:21.


#2122
NikoroB

NikoroB

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 4,566
  • Înscris: 26.05.2022

 Znevna, on 05 august 2022 - 10:13, said:

Nu prea esti atent, e ok.
postari++
Pai singurul lucru "business" e ca are ip fix si-ti da factura "pe firmã"...

#2123
smart_choice

smart_choice

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 646
  • Înscris: 26.04.2018
Problema nu ca era off topic, nu era treaba mea.

#2124
DjSmurfy

DjSmurfy

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,183
  • Înscris: 04.05.2007
Revin cu update: a fost de la Digi au dat un reset config reconfigurare sau ce , viteza la upload si-a revenit totul e ok acum monitorizez deconectarile...de azi incolo

Anunturi

Bun venit pe Forumul Softpedia!

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate