Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Asus ROG - Probleme mari wi-fi

Recomandare Apartament

reparatie zgarietura bara spate

Lipire XPS de hidroizolație ...
 Detectare dispozitiv de ascultare...

Detectare posibile dispozitive de...

suport/cutie fixare SSD in locul ...

Popcorn stradal
 De ce ard asa de violent masinile...

Sfat achizitie bicicleta MTB

Imi tot apare ipconfig

Degresant auto eficient
 Pistol care sa pulverizeze vopsea...

Cursuri inot apa netratata

Telefoane vechi, fixe si mobile c...

Sa desparțim cuvintele in cuvinte
 

Router-ul de la RDS, predat acum 6 ani, încă apare că ar fi la mine în casă...

- - - - -
  • Please log in to reply
44 replies to this topic

#19
miki07

miki07

    Simplu și banal

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 17,006
  • Înscris: 18.09.2008

 2Unlimited, on 14 mai 2021 - 13:17, said:

Nu ai inteles. Routerul acela fiind pe contul tau nu putea fi folosit in alta parte. Avand in vedere acest aspect, este logic ca acel router nu a mai functionat in reteaua RCS de la 1 aprilie 2015. Ei sustin ca dupa ce a fost scos din uz, nu l-ai mai predat. Nu te ajuta cu nimic faptul ca el nu a mai functionat. Te ajuta doar daca se va gasi pe undeva, fizic, dupa serie...

Din nou recomand sesizare facuta telefonic, cu notarea numarului de sesizare.

E facuta de mult si are si numar. Nu conteaza, nu m-a sunat nimeni intr-o saptamana, doar eu eu pe ei.

#20
Mizu

Mizu

    moroșan

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 18,873
  • Înscris: 10.12.2006
Toate vechiturile astea ajung oricum aruncate la gunoi, nu inteleg de ce se caca pe ei. Chiar daca ai pastra tu echipamentul vechi, ei nu pierd nimic.
M-ai panicat, ca saptamana asta a crapat ceva la ONT si mi l-au schimbat, dar fara vreun PV.

#21
miki07

miki07

    Simplu și banal

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 17,006
  • Înscris: 18.09.2008

 2Unlimited, on 14 mai 2021 - 13:17, said:


Comedie mare, ca router-ul nu apare pe contul meu, doar un Stick 4G, pe care il am acasa.

 Mizu, on 14 mai 2021 - 13:22, said:

Toate vechiturile astea ajung oricum aruncate la gunoi, nu inteleg de ce se caca pe ei. Chiar daca ai pastra tu echipamentul vechi, ei nu pierd nimic.
M-ai panicat, ca saptamana asta a crapat ceva la ONT si mi l-au schimbat, dar fara vreun PV.

Da, sper sa nu fie nimic in cazul tau. Oricum, sper macar sa imi dea o reducere, sau ceva, pentru toata situatia, ca nu e OK. Ce sa fac eu cu un router la care pica NAT-ul si trebuia resetat zilnic?

Edited by miki07, 14 May 2021 - 13:24.


#22
2Unlimited

2Unlimited

    "No limits"

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,683
  • Înscris: 29.12.2016
Citez: "router-ul vechi tot figura că ar fi la mine acasă". Asta inseamna ca e pe contul tau, sau pe abonamentul tau, sau pe contractul tau, cum vrei sa o numesti.

#23
miki07

miki07

    Simplu și banal

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 17,006
  • Înscris: 18.09.2008
Acum m-am uitat pe o factura. Apare cu 0 chiria la router, cf. PV-ului din data de 20.11.2013, dar nu apare ONT-ul nicaieri. ONT care e bine mersi la mine in casa.

 2Unlimited, on 14 mai 2021 - 13:25, said:

Citez: "router-ul vechi tot figura că ar fi la mine acasă". Asta inseamna ca e pe contul tau, sau pe abonamentul tau, sau pe contractul tau, cum vrei sa o numesti.

Da, iar ONT-ul nu figureaza nicaieri. Nu apare pe factura, nu apare in cont, nicaieri.

In fine, astept sa ma sune azi, asa cum au zis ei.

#24
2Unlimited

2Unlimited

    "No limits"

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,683
  • Înscris: 29.12.2016

 Mizu, on 14 mai 2021 - 13:22, said:

Toate vechiturile astea ajung oricum aruncate la gunoi, nu inteleg de ce se caca pe ei. Chiar daca ai pastra tu echipamentul vechi, ei nu pierd nimic.

Gresit. Nu se arunca nimic la gunoi. Se caseaza prin proces verbal de livrare a deseurilor electrice.

#25
miki07

miki07

    Simplu și banal

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 17,006
  • Înscris: 18.09.2008

 2Unlimited, on 14 mai 2021 - 13:31, said:

Gresit. Nu se arunca nimic la gunoi. Se caseaza prin proces verbal de livrare a deseurilor electrice.

Si pe acele procese verbale, este trecuta seria echipamentelor, in mod individual?

#26
2Unlimited

2Unlimited

    "No limits"

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,683
  • Înscris: 29.12.2016

 miki07, on 14 mai 2021 - 13:31, said:

Da, iar ONT-ul nu figureaza nicaieri. Nu apare pe factura, nu apare in cont, nicaieri.
In fine, astept sa ma sune azi, asa cum au zis ei.
Am inteles acum. In acest caz este clar ca nu s-a operat acel PV de inlocuire echipament, s-a pierdut 100%. Agentul care ti l-a dat figureaza pe minus cu ONT-ul. Chiar daca nu se va gasi actul, se va face inlocuirea scriptic, si tu nu va trebui sa mai faci nimic, decat sa astepti rezolvarea.

 miki07, on 14 mai 2021 - 13:32, said:

Si pe acele procese verbale, este trecuta seria echipamentelor, in mod individual?

Da, plus ca se vor introduce in programul de gestiune, daca aparatul a fost casat, se va gasi la o simpla interogare.

Edited by 2Unlimited, 14 May 2021 - 13:38.


#27
miki07

miki07

    Simplu și banal

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 17,006
  • Înscris: 18.09.2008

 2Unlimited, on 14 mai 2021 - 13:36, said:


Am inteles acum. In acest caz este clar ca nu s-a operat acel PV de inlocuire echipament, s-a pierdut 100%. Agentul care ti l-a dat figureaza pe minus cu el. Chiar daca nu se va gasi actul, se va face inlocuirea scriptic, si tu nu va trebui sa mai faci nimic, decat sa astepti rezolvarea.



Da, plus ca se vor introduce in programul de gestiune, daca aparatul a fost casat, se va gasi la inventar.

Pe factura scrie "chirie modem" și atât.

#28
miki07

miki07

    Simplu și banal

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 17,006
  • Înscris: 18.09.2008
Am gasit seria echipamentului-minune, si le-am comunicat-o.

Noua definite de la RDS:

”cel mai scurt timp” - aproape două săptămâni.

#29
altuser09

altuser09

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 4,467
  • Înscris: 25.08.2009
Calculatorul nu are cum sa greseasca.
Gresesc cei care introduc (sau nu introduc) datele.

#30
eiffel

eiffel

    BusyWorm

  • Grup: Moderators
  • Posts: 68,721
  • Înscris: 15.06.2004

Quote

Da, dar poți vedea dacă după data de 1 aprilie 2015 a mai fost activ pe undeva.
Unde sa apara ?
Crezi ca tine cineva loguri de conectare de-acu nspe ani ?
Digi nu e Facebook.

Traim in Romania - aici faci dosar cu acte si tii bine de ele sa nu se piarda.
Nu se stie niciodata cand iti trebuei sa dovedesti ca esti nevinovat.

#31
mhanor

mhanor

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,020
  • Înscris: 12.01.2004
Nu compară/potrivește nimeni gestiunea/custodia fizică cu logurile PPPoE, ca să vadă că nu te-ai conectat cu un MAC. Totul ține de PV primire/predare echipament. Nu aveai chirie pe routerul acela? De când nu o mai plătești? RCS cum justifică că nu îți mai ia chiria pe router? Pe ONT nu se ia chirie.

Nu ești primul caz, au mai fost și alții înaintea ta.

Edited by mhanor, 14 May 2021 - 16:38.


#32
eiffel

eiffel

    BusyWorm

  • Grup: Moderators
  • Posts: 68,721
  • Înscris: 15.06.2004
Auc daca stau si ma gandsc bine, Digi nu are restrictii pe MAC.
Log-urile - alea obligatorii de pastrat 6 luni conform legii sunt pe IP.

#33
miki07

miki07

    Simplu și banal

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 17,006
  • Înscris: 18.09.2008

 mhanor, on 14 mai 2021 - 16:33, said:

Nu compară/potrivește nimeni gestiunea/custodia fizică cu logurile PPPoE, ca să vadă că nu te-ai conectat cu un MAC. Totul ține de PV primire/predare echipament. Nu aveai chirie pe routerul acela? De când nu o mai plătești? RCS cum justifică că nu îți mai ia chiria pe router? Pe ONT nu se ia chirie.

Nu ești primul caz, au mai fost și alții înaintea ta.

Nu stiu de cand nu o mai platesc, dar nu apare pe factura.

#34
miki07

miki07

    Simplu și banal

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 17,006
  • Înscris: 18.09.2008
Am primit mesaj de la Digi_Helper, ca se cauta la arhiva PV-ul in cauza. Hai sa vedem ce iese.

#35
miki07

miki07

    Simplu și banal

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 17,006
  • Înscris: 18.09.2008
Am primit răspuns încă de luni de la Digi, dar cum am blocate nr. private, nu am văzut. Au rezolvat, am comandă nouă de router, aștept sa vina in punctul de lucru.

Oamenii au sunat în timp util, dar cu private number.

#36
miki07

miki07

    Simplu și banal

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 17,006
  • Înscris: 18.09.2008
Ieri a venit router-ul. Pare decent, am semnal cam peste tot pe unde trebuie. Ca acoperire, pe 2.4 e la fel cu ONT-ul vechi de la Huawei.

Anunturi

Bun venit pe Forumul Softpedia!

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate