Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Recomandare Apartament

reparatie zgarietura bara spate

Lipire XPS de hidroizolație ...

Detectare dispozitiv de ascultare...
 Detectare posibile dispozitive de...

suport/cutie fixare SSD in locul ...

Popcorn stradal

De ce ard asa de violent masinile...
 Sfat achizitie bicicleta MTB

Imi tot apare ipconfig

Degresant auto eficient

Pistol care sa pulverizeze vopsea...
 Cursuri inot apa netratata

Telefoane vechi, fixe si mobile c...

Sa desparțim cuvintele in cuvinte

Apartament complex rezidential no...
 

Inlocuire digi humax digi+c

* * * - - 2 votes
  • Please log in to reply
18 replies to this topic

#1
zzhunt

zzhunt

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 10,261
  • Înscris: 28.03.2015
Mama are un decodor din modelul vechi fara hdmi.
Parca e cel oferit in custodie gratuit
Am inteles ca ca se poate schimba tot gratuit cu un model nou
Stie cineva modelul nou are hdmi?

Acum e conectat prin scart si apare un buruiaj audio un fasait in boxe.
Am testat cu un decodor hdmi si e ok.

#2
BaXXon

BaXXon

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,103
  • Înscris: 18.04.2021
E greu sa intrebi la digi ?

#3
zzhunt

zzhunt

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 10,261
  • Înscris: 28.03.2015
Da, că trebuie să mă duc sa iau decodorul să îl vadă aia.
Să stau la coada.
Și trebuie să duc la vreo 6km
Că la casierie nu știe să întreb la un sediu mare.

Ești mulțumit acum ?

#4
altuser09

altuser09

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 4,467
  • Înscris: 25.08.2009
Ca sa nu mergi degeaba, poate nu au in momentul respectiv, faci comanda online in cont.
Te anunta ei cand il poti lua. Eu asa am facut.
Cand te duci il predai pe cel vechi, nu vei plati in plus.

#5
sags

sags

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 10,068
  • Înscris: 24.04.2013
Ma indoiesc ca iti poate spune cineva ca decodor o sa primesti. Insa daca ceri unul HD nu are cum sa nu aiba iesire HDMI. Oricum SD nu cred ca mai au decat poate recuperate de la clienti; nici HD nu va fi neaparat nou, dar HDMI trebuie sa aiba.

Ca procedura probabil singura e sa comanzi unul in plus fata de ce ai si cand vine il predai pe cel vechi, cel nou ramanand in custodie (0LEI/luna) in locul celui vechi.

Daca televizorul are cumva si slot pentru CAM, poate e mai simplu sa inlocuiesti (tot cu procedura de mai sus) decodorul cu un SmartCAM.

#6
Xman_ghio

Xman_ghio

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 4,277
  • Înscris: 26.06.2009
Raspunsul pe scurt este DA - cele noi au HDMI (sunt unele TV-uri care nici macar nu mai au mufa SCART). Cel mai sigur suni la ei, iti explica si apoi comanzi online.

#7
zzhunt

zzhunt

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 10,261
  • Înscris: 28.03.2015
O să mă uit în cont să văd cum se poate comanda

Televizorul e un Sony kdl 26s2030
Și nu are rost să îl schimbe

#8
Pololica

Pololica

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 8,806
  • Înscris: 04.01.2015
N-am reusit sa-mi dau seama, dar are slot pentru CI+? E ceva similiar cu o cartela de telefon public (ca dimensiuni e un pic mai mare, pentru adaptor, pe care il iei de la operator, in cazul tau Digi). Daca are, comanda un CI (pasii sunt identici, doar sa selectezi ce aparat de decodare preferi: CI+ sau decodor similar unui aparat video, cum ai acum). Nu va mai deranjeaza a doua telecomanda.

#9
zzhunt

zzhunt

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 10,261
  • Înscris: 28.03.2015
Are ceva parca pe lateral
Dar e un tv vechi cam 10 ani
O sa fac o poza

#10
born2lose

born2lose

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 7,800
  • Înscris: 06.09.2004
nu stiu modelul respectiv de tv, dar nu as recomanda card la un tv asa vechi - al meu are vreo 7 ani, am incercat cu card si schimba un post in 2 secunde. am revenit la decodor, ala se misca mai bine.

#11
dreaQ

dreaQ

    I'm too old for this shit

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 6,382
  • Înscris: 02.06.2005
Are slot PCMCIA.

#12
dani.user

dani.user

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 30,272
  • Înscris: 24.02.2007
Ai scanat digital sa vezi ce posturi prinzi pe TV fara decodor si fara card? Poate n-ai nevoie de nicicare...

#13
Eltronik

Eltronik

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 203
  • Înscris: 08.03.2017
Dacă e un televizor de 10 ani vechime nu are CI+, ci doar CI. Programele codate nu o fie decodate dacă pui un card CI+ în el.

Edited by Eltronik, 12 May 2021 - 09:42.


#14
dani.user

dani.user

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 30,272
  • Înscris: 24.02.2007
Poate nici nu urmareste programe codate

#15
tenie5022

tenie5022

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 497
  • Înscris: 11.08.2009
Ce sa facă cu card CI+ daca televizorul nu are căutare dvbc ?

#16
sags

sags

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 10,068
  • Înscris: 24.04.2013
Intr-adevar din ce gasesc nu are tuner DVB-C ci doar analog si DVB-T (nici macar DVB-T2 sa prinda TVR-urile cu antena terestra). Daca se confirma, un SmartCAM nu va fi de niciun folos.

@zzhunt: Vezi daca la scanare ai optiune de cablu digital. Daca da da-i asa o scanare si ar trebui sa prinzi toate canalelelde la Digi mai putin cele din extraoptiuni. Daca nu, intr-adevar nu are tuner DVB-C si decodorul e singura optiune.

#17
zzhunt

zzhunt

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 10,261
  • Înscris: 28.03.2015
Stie cineva cat dureaza la astia sa aduca un decodor?

#18
Pololica

Pololica

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 8,806
  • Înscris: 04.01.2015
Acum 3 ani a durat cam 3 luni pentru un CI+, desi unei vecine, care s-a abonat la doua saptamani dupa mine, a luat cartela in mai putin de o luna. Nu stiu acum.

Anunturi

Chirurgia endoscopică a hipofizei Chirurgia endoscopică a hipofizei

"Standardul de aur" în chirurgia hipofizară îl reprezintă endoscopia transnazală transsfenoidală.

Echipa NeuroHope este antrenată în unul din cele mai mari centre de chirurgie a hipofizei din Europa, Spitalul Foch din Paris, centrul în care a fost introdus pentru prima dată endoscopul în chirurgia transnazală a hipofizei, de către neurochirurgul francez Guiot. Pe lângă tumorile cu origine hipofizară, prin tehnicile endoscopice transnazale pot fi abordate numeroase alte patologii neurochirurgicale.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate