![]() |
Neurochirurgie minim invazivă
"Primum non nocere" este ideea ce a deschis drumul medicinei spre minim invaziv. Avansul tehnologic extraordinar din ultimele decenii a permis dezvoltarea tuturor domeniilor medicinei. Microscopul operator, neuronavigația, tehnicile anestezice avansate permit intervenții chirurgicale tot mai precise, tot mai sigure. Neurochirurgia minim invazivă, sau prin "gaura cheii", oferă pacienților posibilitatea de a se opera cu riscuri minime, fie ele neurologice, infecțioase, medicale sau estetice. www.neurohope.ro |
Cazare de o noapte în Austria sau Ungaria
Last Updated: May 31 2021 13:33, Started by
carasanu
, May 07 2021 15:17
·
0

Posted 07 May 2021 - 15:18

Buna ziua!vin din Amsterdam și nu pot face dintr-o bucată traseul pină în România,se poate dormi o noapte la vreun hotel în țările ăstea? Mă interesează doar simbata noapte! mulțumesc!
Scuze! întrebam de Austria sau Ungaria! Scuze! întrebam de Austria sau Ungaria! |
Posted 07 May 2021 - 15:24

Dormi in Budapesta fara probleme, nu intreaba nimeni nimic.
Ai vaccin sau test covid ca sa nu stai in carantina? Edited by December, 07 May 2021 - 15:26. |
Posted 07 May 2021 - 15:26

Recomand Paprika Tranzit Hotel, chiar pe granita dintre A-Hu si chiar pe autostrada.
|
Posted 07 May 2021 - 15:26

Ce cetatenie ai? Daca ai doar romana eu zic ca risti mult in ambele tari ;-) Ai voie doar sa le tranzitezi sau sa te carantinezi daca dormi pe acolo.
|
Posted 07 May 2021 - 15:32

N-are nici o importanta cetatenia,daca nu esti rezident in acele tari.
Trebuie sa te supui regulilor. Degeaba esti cetatean maghiar daca locuiesti in Ploiesti.Esti in tranzit. |
Posted 07 May 2021 - 15:34

Xman_ghio, on 07 mai 2021 - 15:26, said:
Ce cetatenie ai? Daca ai doar romana eu zic ca risti mult in ambele tari ;-) Ai voie doar sa le tranzitezi sau sa te carantinezi daca dormi pe acolo. adisz, on 07 mai 2021 - 15:32, said:
N-are nici o importanta cetatenia,daca nu esti rezident in acele tari. Trebuie sa te supui regulilor. Degeaba esti cetatean maghiar daca locuiesti in Ploiesti.Esti in tranzit. EDIT: ca sa nu mai lungim vorba inutil... initiator, in Budapesta poti dormi relaxat. Hotelurile-s deschise. Edited by December, 07 May 2021 - 15:44. |
Posted 07 May 2021 - 15:50

December, on 07 mai 2021 - 15:34, said:
Cand ati fost? Ca-s tare curios.... EDIT: ca sa nu mai lungim vorba inutil... initiator, in Budapesta poti dormi relaxat. Hotelurile-s deschise. N-ai inteles la ce m-am referit. De altfel am scris clar ca trebuie sa te supui regulilor.Daca regula in vigoare zice ca te poti caza,te cazezi,cu sau fara carantina. I-am raspuns colegului care a intrebat de cetatenie.Tranzitul la asta se referea. |
Posted 07 May 2021 - 15:51

Daca te ajuta cu ceva si in Germania poti dormi linistit. Ai 48 ore la dispozitie pentru tranzit.
Teoretic, trebuie un test rapid, unele hoteluri cerand la check-in. Practic, nu prea. |
Posted 07 May 2021 - 15:53

Eu cand sunt la drum lung cu temperaturi acceptabile afara, ma bag la somn pe bancheta din spate.
![]() Am facut asta si iarna, dar m-am trezit tremurand, din fericire nu mai aveam mult pana acasa. Edited by SpeedDemon, 07 May 2021 - 15:53. |
Posted 07 May 2021 - 16:05

Posted 07 May 2021 - 17:03

Problema lui e sa nu il bage in carantina daca incalca regulile de tranzit (care are o durata maxima si un traseu prestabilit).
Ptr ca in principiu ptr tranzit nu e nevoie de test covid, dar daca te cazezi la hotel cam "incalci" tranzitul din cate stiu. Nu cred ca e problema sa nu gaseasca niciu un hotel deschis. Cauta pe mae.ro conditiile de tranzit sau contacteaza ambasadele. |
|
Posted 10 May 2021 - 12:53

Revin cu amănunte: in Austria am găsit un hotel Arion Plaza apartament îi a unui roman dar se plătește doar cash altfel nici în Germania nici în Austria nu se poate dormi decit în cazul în care ești cu afaceri! din ce am văzut pe net în Ungaria nu se poate dormi! mulțumesc pentru răspunsuri!
|
Posted 13 May 2021 - 19:58

Acum m-am cazat la Budapesta
![]() Ma apuc de beri. ![]() ![]() |
Posted 31 May 2021 - 13:33

Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users