![]() |
Neurochirurgie minim invazivă
"Primum non nocere" este ideea ce a deschis drumul medicinei spre minim invaziv. Avansul tehnologic extraordinar din ultimele decenii a permis dezvoltarea tuturor domeniilor medicinei. Microscopul operator, neuronavigația, tehnicile anestezice avansate permit intervenții chirurgicale tot mai precise, tot mai sigure. Neurochirurgia minim invazivă, sau prin "gaura cheii", oferă pacienților posibilitatea de a se opera cu riscuri minime, fie ele neurologice, infecțioase, medicale sau estetice. www.neurohope.ro |
Venituri din Afiliere
Last Updated: May 06 2021 15:09, Started by
thedocc
, May 06 2021 13:16
·
0

Posted 06 May 2021 - 13:16

Buna ziua,
Sper sa fi nimerit topicul potrivit, am urmatoarea nelamurire. Doresc sa promovez produse afiliate din platforme precum 2performant sau profitshare, din ce am vazut la ei se vor retine 10% din banii castigati si vor fi virati de catre ei la Anaf. Doresc sa stiu, daca spre exemplu pe viitor voi avea venituri constante intre 1.000-5.000 lei pe luna din aceasta activitate (desi este putin cam greu) va fi nevoie sa imi deschid un SRL ori PFA sau pot continua pe persoana fizica si va fi de ajuns plata a cei 10%? Este posibil sa fie un topic care poate ajuta si alte persoane. Astept raspunsuri, multumesc mult! |
Posted 06 May 2021 - 15:09

citeste intai termenii si conditiile de afiliere apoi daca mai ai intrebari poti sa le pui aici
|
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users