Romania -> Portugalia / restrictii COVID
Last Updated: Aug 29 2021 09:15, Started by
M-A-R-I-U-S
, Apr 30 2021 08:38
·
0

Posted 30 April 2021 - 08:38

Salutare,
Vreau sa merg intr-o vacanta in Portugalia/Lisbon undeva la mijlocul lunii Iunie. Deocamdata in Portugalia "Este decretatã Stare de Urgențã pe întreg teritoriul național (conform Decretului nr. 41-A/2021) pânã la data de 30 aprilie 2021, ora 23:59.", deci pana maine. Am cateva nelamuriri: biletele de avion le-as lua in felul urmator: TM -> Roma -> Lisbon, iar la intoarcere la fel: Lisbon -> Roma -> TM, timpul de asteptare dintre zboruri fiind de 3-4 ore. In cazul asta, la intrare in Lisbon se considera ca intru din RO sau din IT? Pentru ca daca este considerat ca intru din RO, voi avea nevoie de test PCR, daca nu, atunci trebuie sa caut ce rata de infectare au in IT. |
Posted 30 April 2021 - 09:18

In cazul asta, la intrare in Lisbon se considera ca intru din RO sau din IT? Pentru ca daca este considerat ca intru din RO, voi avea nevoie de test PCR, daca nu, atunci trebuie sa caut ce rata de infectare au in IT. O sa fii in "tranzit". Biletul nu este luat pe sectiuni. Ai aeroport de plecare "ro". Deci mai mult ca sigur vei avea nevoie de test PCR. Totusi, mai este mult timp pana in iunie-iulie. Poate se vaccineaza majoritatea/scade numarul de infectari si ies din starea de urgenta. Edited by mkscorpion0, 30 April 2021 - 09:21. |
Posted 17 June 2021 - 14:41

Au prelungit pana pe 27.06 pentru Portugalia continentala.
|
Posted 02 July 2021 - 10:28

Am intrat in Portugalia prin aeroport Lisabona pe 21.06 (zbor direct). Nici vorba sa ma intrebe de formular (un fel de PLF) sau de testele covid.
|
Posted 29 August 2021 - 09:15

Am aterizat în Lisabona pe 28 aug 2021.
In Otopeni doar au întrebat dacă am și nici nu s-au uitat pe certificatul de vaccinare In Lisabona: nici atât. La hotel au cerut certificatul cu QR de vaccinare. Au spus că e necesar și în restaurante |
Anunturi
Bun venit pe Forumul Softpedia!
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users