Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Pierdere apa masina de spalat

Nuanta culoare

autonivelanta peste autonivelanta

Plata produs
 Klaus Iohannis, propus oficial de...

Fotbal juvenil

Contributie pentru crestere si ed...

Țiuit laptop
 Firewall UFW si Iptables - Doua I...

DVR Hikvision 7208HUHI M1/S/A se ...

Cum sa procedez

Incalzire pardoseala sistem Upono...
 Cat costa o cutie de viteze manua...

Recomandare media player subs Net...

Hyundai i20 din 2018, tremurat la...

Transnistria vrea sa ceara alipir...
 

intrebare Receptor Redline T10

- - - - -
  • Please log in to reply
77 replies to this topic

#37
Razvan125

Razvan125

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,364
  • Înscris: 03.02.2016
Am gasit unul, cu aceleasi intrari / iesiri cum e cel vechi, pe olx.
Dar in caz ca stiti si voi o idee mai buna, va rog sa ma anuntati :))

#38
eugen_stoe

eugen_stoe

    New Member

  • Grup: Candidate Members
  • Posts: 1
  • Înscris: 12.11.2021
Va salut ! Nu am boxe la monitor ACER Lcd  G236HL; pot capta prin USB tunerului cu placa audio semnal sau varianta SCART este mai simplă. mulţumesc anticipat!
   o zi buna!

#39
Razvan125

Razvan125

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,364
  • Înscris: 03.02.2016
Ai port vga la monitor ? Foloseste un adaptor hdmi-vga care are si jack. Vga-ul il bagi in monitor si jackul la boxe.

Edited by Razvan125, 12 November 2021 - 23:54.


#40
lau83

lau83

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 986
  • Înscris: 14.05.2010
Salut a aparut un model nounT-10 Plus ,are un nou procesor,soft nou dar nu m-ai ordoneaza canalele dupa id-ul retelei ca vechiul model si un mare minus sunet slab

#41
lau83

lau83

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 986
  • Înscris: 14.05.2010
Se poate receptiona Free și noua extraoptiune Posted Image

#42
uraganel

uraganel

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,964
  • Înscris: 01.02.2010
Va salut si un An Nou cu sanatate! Va rog,daca aveti amabilitatea sa ma ajutati si pe mine in vreo doua...trei probleme. Am achizitionat si eu un receiver Redline T10 HD Plus. Cum fac sa activez CAM/EMU in STB-ul meu? Eventual raspuns, astept intr-un mesaj privat. Eu am canalele ce le prindeti voi...criptate. Si va mai rog sa imi dati o idee salvatoare ptr. a folosi receiverul DVB-C pe un monitor Thomson 27LB030B5 ce are inafara de mufa de cablu antena RF, urmatorii conectori: D-SUB, AUDIO IN si un cablu cu mufa tata euroscart. Solutia ce o caut, ar fi aceea sa pot baga in monitor semnal digital prin HDMI de la Redline. Va multumesc anticipat ptr.ajutor!

#43
bowpack14

bowpack14

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 850
  • Înscris: 29.04.2015
La inceput de An Nou , doresc tuturor vizitatorilor / contribuitorilor forumului multa sanatate
impreuna cu  stramoseasca urare  ... La Multi Ani ...!

In privinta cuplarii receptorului Redline la monitorul Thompson , trebuie tinut cont de faptul ca
monitorul accepta numai semnale video in format analogic ,  si nu a fost conceput / proiectat
pentru afisarea semnalelor video digitale , asa cum sunt cele livrate de catre receptor  prin mufa HDMI .  

In consecinta , conectarea receptorului la acest model de monitor este restrinsa la utilizarea
mufelor si cablurilor de legatura tip Scart , care deservesc semnalele video in format analogic

Attached Files


Edited by bowpack14, 06 January 2022 - 22:21.


#44
uraganel

uraganel

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,964
  • Înscris: 01.02.2010
Multumesc de raspuns! Am luat acest Redline, deoarece cu tunerul monitorului prind doar 48 canale pe analogic. Thomson-ul e la tara unde merg destul de rar la socri. Sunt multumit si cu semnalul analogic prin scart prin DVB-C  de la Redline...tinand cont ca acum vad cu el 151 canale tv.

#45
uraganel

uraganel

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,964
  • Înscris: 01.02.2010
A reușit cineva să introducă fișiere m3u in IPTV Local cu tasta albastră din telecomandă la un Redline T10 Plus? Aș mai adăuga canale pe IPTV în plus față de cele din cloud, însă nu reușesc. Am update la soft ultima versiune v 2.4.4. Mulțumesc de un eventual ajutor!

#46
drivtel

drivtel

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 42
  • Înscris: 04.11.2007

 uraganel, on 26 mai 2022 - 18:28, said:

A reușit cineva să introducă fișiere m3u in IPTV Local cu tasta albastră din telecomandă la un Redline T10 Plus? Aș mai adăuga canale pe IPTV în plus față de cele din cloud, însă nu reușesc. Am update la soft ultima versiune v 2.4.4. Mulțumesc de un eventual ajutor!
Da. Te duci in menu la iptv, te fixezi pe cloud(nu pe local), dai OK, apoi apesi pe butonul rosu de pe telecomanda, iti apare add link(server name= bagi ce denumire vrei si server url=https://od.lk/s/Nl8xODczOTMyMjZf/vrp.m3u ca exemplu am creat eu o lista de filme cu subtitrare, apoi confirmi la final cu butonul albastru). Ca si modalitate usoara de a incaraca liste m3u in cloud foloseste https://www.opendrive.com/ iti faci cont si apoi iti incarci gratuit fisierele acolo. Trebuie sa ia grija in schimb la proprietatile fisierului sa alegi public( nu privat), pentru a-l putea incarca in cloud.

#47
drivtel

drivtel

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 42
  • Înscris: 04.11.2007

 drivtel, on 12 iunie 2022 - 13:18, said:


Da. Eu am redline T10 cable. Te duci in menu la iptv, te fixezi pe cloud(nu pe local), dai OK, apoi apesi pe butonul rosu de pe telecomanda, iti apare add link(server name= bagi ce denumire vrei si server url=https://od.lk/s/Nl8xODczOTMyMjZf/vrp.m3u ca exemplu am creat eu o lista de filme cu subtitrare, apoi confirmi la final cu butonul albastru). Ca si modalitate usoara de a incaraca liste m3u in cloud foloseste https://www.opendrive.com/ iti faci cont si apoi iti incarci gratuit fisierele acolo. Trebuie sa ia grija in schimb la proprietatile fisierului sa alegi public( nu privat), pentru a-l putea incarca in cloud.

Edited by drivtel, 12 June 2022 - 13:45.


#48
lau83

lau83

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 986
  • Înscris: 14.05.2010

 drivtel, on 12 iunie 2022 - 13:36, said:

Am observat ca lista sa aiba extensia .xml.

#49
uraganel

uraganel

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,964
  • Înscris: 01.02.2010
Din păcate nu merge băgat nimic în cloud, deoarece sunt canalele turcești băgate de cei de la Redline. Nu merge nici butonul roșu, nici cel albastru.

#50
uraganel

uraganel

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,964
  • Înscris: 01.02.2010
Update nou la softul stb-ului Redline T10 HD Plus... v.245, însă nu se descarcă. Da eroare pe linkul de suport al turcilor.

Edited by uraganel, 17 June 2022 - 15:56.


#51
uraganel

uraganel

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,964
  • Înscris: 01.02.2010
Tot eu postez...aici. Posted Image Aseara am avut placuta placere sa vad ca stb-ul meu Redline T10 HD Plus si-a facut singur update la soft nou. Avem versiunea V 2.4.6 din 20.07.2022. Noutate la IPTV. Nu mai sunt canalele turcesti si e liber la introducerea de noi canale atat in Cloud cat si Local. Posted Image

Edited by uraganel, 22 July 2022 - 06:20.


#52
remav

remav

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 17
  • Înscris: 31.10.2007
Salut,

am si eu o jucarie din asta misto. Si-a facut de curand update la ver 2.4.6 si nu mai merge deloc iptv Imi spune eroare de retea, dupa ce in prealabil lucreaza vre-o cateva secunde. Am introdus manual 2 liste de programe care le-am testat pe un program in linux si nu vrea, nici pe cele turcesti nu le mai prinde. Este conectat la net pt ca pe youtube merge. Dupa update si-a facut singur resetare la valori implicite. Trebuie schimbat ceva la setari? Eu am ales ca tara Romania si limba romana.

Multumesc anticipat pentru raspunsuri.

#53
cristi05

cristi05

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 673
  • Înscris: 07.07.2009

View Posturaganel, on 22 iulie 2022 - 06:20, said:

Tot eu postez...aici. Posted Image Aseara am avut placuta placere sa vad ca stb-ul meu Redline T10 HD Plus si-a facut singur update la soft nou. Avem versiunea V 2.4.6 din 20.07.2022. Noutate la IPTV. Nu mai sunt canalele turcesti si e liber la introducerea de noi canale atat in Cloud cat si Local. Posted Image
Au rezolvat problema cu ordonarea programelor? Dupa update tot asa prinde tot?

#54
uraganel

uraganel

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,964
  • Înscris: 01.02.2010
Prinde tot...nu s-a schimbat nimic. Ordonarea canalelor se face din stb. Schimbarea e doar din partea de IPTV. Se sterge tot ce apare  in Cloud, se pune un switch USB in stb. Se introduce in switch, antena Amiko aferenta si stick-ul USB cu lista proprie de IPTV. Simplu.

Anunturi

Chirurgia spinală minim invazivă Chirurgia spinală minim invazivă

Chirurgia spinală minim invazivă oferă pacienților oportunitatea unui tratament eficient, permițându-le o recuperare ultra rapidă și nu în ultimul rând minimizând leziunile induse chirurgical.

Echipa noastră utilizează un spectru larg de tehnici minim invazive, din care enumerăm câteva: endoscopia cu variantele ei (transnazală, transtoracică, transmusculară, etc), microscopul operator, abordurile trans tubulare și nu în ultimul rând infiltrațiile la toate nivelurile coloanei vertebrale.

www.neurohope.ro

4 user(s) are reading this topic

0 members, 4 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate