![]() |
Neurochirurgie minim invazivă
"Primum non nocere" este ideea ce a deschis drumul medicinei spre minim invaziv. Avansul tehnologic extraordinar din ultimele decenii a permis dezvoltarea tuturor domeniilor medicinei. Microscopul operator, neuronavigația, tehnicile anestezice avansate permit intervenții chirurgicale tot mai precise, tot mai sigure. Neurochirurgia minim invazivă, sau prin "gaura cheii", oferă pacienților posibilitatea de a se opera cu riscuri minime, fie ele neurologice, infecțioase, medicale sau estetice. www.neurohope.ro |
exista leac pentru asimetria faciala?
Last Updated: Apr 26 2021 22:55, Started by
on64
, Apr 26 2021 12:26
·
0

Posted 26 April 2021 - 14:48

cand o jumatate a fetei e foarte diferita fata de cealalta jumatate, rezultand o fata foarte asimetrica, 2 ochi diferiti, in locatie, pozitie, dar si in marime, sprancene diferite, una mai mare, cealalta mai mica, una intr-o forma cealalta in alta forma aceste defecte se pot corecta cumva? In plus e posibil sa ajungi avocacatul poporului si slugoiul pesedeului, toti oamenii pe care-i cunosc cu simptomele prezentate de tine au ajuns asa. |
Posted 26 April 2021 - 15:17

Posted 26 April 2021 - 15:30

Eu am auzit. Probabil initiatorul nu a auzit ... ![]() |
Posted 26 April 2021 - 15:32

Ai descris un calcan? Patru ochi lucește -Ce sa fie oare? -Cred ca e doi pește On64 e ca calcan suprarealist, ca pestele lui Goran Bregovici. Pestele care nu are nevoie sa gandeasca deoarece stie deja totul. [ https://www.youtube-nocookie.com/embed/lp_hlIUaphE?feature=oembed - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ] Si ar mai fi un aforism celebru care merge aici: Peștele de la cap se împute! Of, of, of mai On, mai, nu vrei deloc sa-ti revii. Toata lumea iti spune ca-i de la cap, tu tot cauti probleme la carcasa. Edited by maccip, 26 April 2021 - 15:33. |
Posted 26 April 2021 - 16:51

Posted 26 April 2021 - 17:55

Posted 26 April 2021 - 20:06

Cred ca in programul de protectia martorilor poti solicita operatie pentru schimbarea fizionomiei. Gratis chiar. Acum nu-ti mai ramane decat sa intri in program. Te infiltrezi intre bagabonti fie la stat fie la privat si mergi mucles pana afli toate smecheriile.
|
Posted 26 April 2021 - 22:55

cand o jumatate a fetei e foarte diferita fata de cealalta jumatate, rezultand o fata foarte asimetrica, 2 ochi diferiti, in locatie, pozitie, dar si in marime, sprancene diferite, una mai mare, cealalta mai mica, una intr-o forma cealalta in alta forma aceste defecte se pot corecta cumva? |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users