Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Se dorește interzicerea algc...

Pret manopera

Balti de pescuit in Dobrogea - li...

EURO 24 - Meciul 2: Belgia - Roma...
 Metru Jysk/Ikea

Camping Franta - Chamonix

Folie pentru protectie solara

Tur Slovenia.
 Dilae din Slatina, cel mai destep...

Nikon Z6III

Caști bluetooth pentru smart...

Mutare tablou electric exterior
 La mulți ani @leomagic44!

Recomanadare viniluri

Tv ars din cauza la cctv?

Recomandare soundbar pentru telev...
 

Digi Fiberlink 1000 - upload aproape 1 Gbps

- - - - -
  • Please log in to reply
16 replies to this topic

#1
miki07

miki07

    Simplu și banal

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 17,088
  • Înscris: 18.09.2008
Azi am facut teste de viteza la Digi si am obsevat ca upload-ul trece de 500 mbps:

https://imgur.com/a/dyy1lRk

M-am dus pe site la digi si am verificat, nu au marit upload-ul. Sa fie oare de la faptul ca am comandat azi router-ul ala de la ei, wi-fi 6?

#2
mariusica2012

mariusica2012

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 67
  • Înscris: 04.07.2012
La mine pe Fiberlink 1000, in testele de pe siteul Digi, este viteza de upload de 800-900 Mbps de peste doua luni. Nici macar nu am router de la ei, am routerul meu TP Link Archer C5 v4 cumparat personal dintr-un magazin online. Cred ca au scos ceva limite la viteza de upload. Viteza de upload e chiar mai mare decat viteza de download. In ultimul timp nu prea am viteza de download mai mare de 700-750 Mbps, dar viteza de upload e întotdeauna minim 800 Mbps.

Edited by mariusica2012, 24 April 2021 - 12:15.


#3
Bombalurina

Bombalurina

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 5,325
  • Înscris: 08.11.2016
Da, asa merge de ceva timp.

#4
Lex404

Lex404

    Guru Member

  • Grup: Moderators
  • Posts: 35,661
  • Înscris: 19.04.2009
Conteaza si pe ce servere faceti testele.

Cel mai bine e sa selectati un server manual din Londra/ SF/ NYC.

Pentru ca automat o sa te puna pe serverul digi, si intre digi si digi evident e rapid; dar in real nu prea conteaza.

#5
miki07

miki07

    Simplu și banal

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 17,088
  • Înscris: 18.09.2008
Si pe extern sare de 500, testat acum cu un server din Germania.

#6
catalinman

catalinman

    RCS & RDS

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 27,579
  • Înscris: 16.12.2006
E asa de vreo 2 luni, e bine ca ai observat si mai tarziu decat niciodata. :)))

#7
andreic

andreic

    Very OLD Member

  • Grup: Moderators
  • Posts: 123,272
  • Înscris: 07.02.2003

 miki07, on 24 aprilie 2021 - 11:53, said:

Azi am facut teste de viteza la Digi si am obsevat ca upload-ul trece de 500 mbps:
Acuma ai vazut ? E din februarie.

#8
miki07

miki07

    Simplu și banal

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 17,088
  • Înscris: 18.09.2008
Pai, pe site nu scrie :).

#9
solitaryman

solitaryman

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 957
  • Înscris: 05.02.2009
E surpriza, asa cum a crescut la 500 Mbps de la 200 mai demult.
Daca se face campanie sau anunta, o sa vrea toti viteza marita in acel moment si poate nu toate regiunile sunt pregatite.

#10
FeDaYin

FeDaYin

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,689
  • Înscris: 03.01.2007
E asa cam de la 14 ianuarie (aproximativ). Eu am avut cel mai mult 90 MB/s download si 100 MB/s in acelasi timp in extern (de pe BTN). Ca stabilitate upload am avut upload 95-105 MB/s la 1 singur peer din Olanda (leaseweb).
Poate mergea cu 110/110 daca aveam router mai bun. Maxim a aratat placa 980 Mbps in ambele directii, dar nu in acelasi timp.

https://forum.softpe...8#entry27400650

Edited by FeDaYin, 24 April 2021 - 15:24.


#11
narciso

narciso

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 812
  • Înscris: 18.03.2009

 miki07, on 24 aprilie 2021 - 11:53, said:

Azi am facut teste de viteza la Digi si am obsevat ca upload-ul trece de 500 mbps:

https://imgur.com/a/dyy1lRk

M-am dus pe site la digi si am verificat, nu au marit upload-ul. Sa fie oare de la faptul ca am comandat azi router-ul ala de la ei, wi-fi 6?
Cu noul router de la Digi.
https://rcs-rds.spee...f4-7bd1c6723c37

#12
andreic

andreic

    Very OLD Member

  • Grup: Moderators
  • Posts: 123,272
  • Înscris: 07.02.2003

 miki07, on 24 aprilie 2021 - 14:39, said:

Pai, pe site nu scrie Posted Image.
Pai nu se scrie ca nu e ceva contractual, dar asa trebuie sa mearga spre enervarea unora care sustineau ca e doar temporar, test etc... :)

#13
MembruAnonim

MembruAnonim

    MembruAnonim

  • Grup: Banned
  • Posts: 399,717
  • Înscris: 08.10.2015
Daca comanzi routerul de la Digi (abonament 3 lei pe luna), ONT-ul este pus in bridge ? De fapt ce face Digi by default cu ONT-ul?

Edited by MembruAnonim, 24 April 2021 - 21:06.


#14
Bombalurina

Bombalurina

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 5,325
  • Înscris: 08.11.2016

 MembruAnonim, on 24 aprilie 2021 - 21:06, said:

Daca comanzi routerul de la Digi (abonament 3 lei pe luna), ONT-ul este pus in bridge ?

Nu. Trebuie sa suni la ei si in 5 minute te rezolva.

#15
miki07

miki07

    Simplu și banal

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 17,088
  • Înscris: 18.09.2008

 Bombalurina, on 24 aprilie 2021 - 21:24, said:

Nu. Trebuie sa suni la ei si in 5 minute te rezolva.

La mine am ONT-ul setat in bridge pe un port, in rest pot seta PPPOE. Cred ca router-ul nou de la digi il fac AP si las negociera PPPOE pe ONT, ca sa am sanse mai mari sa nu crape router-ul.

#16
Bombalurina

Bombalurina

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 5,325
  • Înscris: 08.11.2016
Daca e sa crape, crapa oricum ar fi configurat. E alegerea ta. Nu cred ca ONT-ul e setat in bridge doar pe un port si pe celelalte porturi sa faci tu ce vrei. Plus ca faci dublu NAT.

#17
miki07

miki07

    Simplu și banal

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 17,088
  • Înscris: 18.09.2008

 Bombalurina, on 25 aprilie 2021 - 00:04, said:

Daca e sa crape, crapa oricum ar fi configurat. E alegerea ta. Nu cred ca ONT-ul e setat in bridge doar pe un port si pe celelalte porturi sa faci tu ce vrei. Plus ca faci dublu NAT.

Eu am patit asa. Anul trecut nu imi mergea cum trebuie IPv6 pe Linux si nu puteam sa adaug un PPA. Am zis ca e de la ONT, ca asa a mai facut acum niste ani. Am scos cablul din port-ul 1, l-am pus pe port-ul 4, am refacut conexiunea PPPoE direct din PC si a mers. Fara sa sun la ei. La fel a mai facut si cu un router pus pe portul 4. Dar nu mai stiu exact ce am modificat in setarile ONT-ului. Oricum, cand vine ONT-ul, vedem ce recomanda aia de la Digi si unde se va face negociera PPPoE.

Anunturi

Second Opinion Second Opinion

Folosind serviciul second opinion ne puteți trimite RMN-uri, CT -uri, angiografii, fișiere .pdf, documente medicale.

Astfel vă vom putea da o opinie neurochirurgicală, fără ca aceasta să poată înlocui un consult de specialitate. Răspunsurile vor fi date prin e-mail în cel mai scurt timp posibil (de obicei în mai putin de 24 de ore, dar nu mai mult de 48 de ore). Second opinion – Neurohope este un serviciu gratuit.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate