Hidronefroza
Last Updated: Apr 24 2021 00:08, Started by
BvBerceni
, Apr 23 2021 09:16
·
0

Posted 23 April 2021 - 09:16

Salut, am avut o pisica de 4 ani si jumatate, sterilizata, rasa normala, europeana. Cu cat timp inainte ar trebui sa o duc la veterinar ca sa i descopere hidronefroza ca sa poata sa fie tratata? M-am dus cu ea joi si vineri cu ea, iau facut clisma in ambele zile pt ca au crezut, ca asa se lucreza cu crezi faci clisma, ca e constipata. De abia sambata ia facut analizele unde au iesit foarte prost. Apoi idioata, ma pune sa ma duc la alt cabinet sa i fac ecografie, desi ea avea analizele in fata stia ca e mega grav si trebuie inceput tratamentul imediat. Fac ecografia si apoi si lu idiotul asta ii ia 3 ore frate sa le trimita un mail cu buletinul ecografic, vezi ca e grav frate, lasi in cacat tot ce faci si prioritizezi cazu. A trimis buletinul ecografic la 15:45, iar cei care au facut clismele inchideau la ora 16. Eu garantez ca au vazut mailu pt ca stiu cum e sa lucrezi in asttfel de domeniu, dar de lene, sa plece cat mai repede acasa, nu a mai stat sa se uite. De abia duminica dimineata in loc sa ma sune imediat, frate duceti va cu ea repede la clinica x sa i bage fluide, a asteptat sa vin eu, sa mai bat drumu sa imi zica ca e grav. Marti am fost nevoiti sa o eutanasiem,am ajuns tarziu cu ea.
Eu intreb, alea doua zile i-au fost fatale? |
Posted 23 April 2021 - 16:11

cred ca incerci sa gasesti vinovatii in alta parte!
la tine cat a durat pana ai dus-o la doctor de cand a inceput sa aiba simptome?!? |
Posted 23 April 2021 - 20:22

fiecare zi trecuta-i fatala.ni se scurteaza viata pe zi ce trece.tuturor
|
Posted 24 April 2021 - 00:08

cred ca incerci sa gasesti vinovatii in alta parte! la tine cat a durat pana ai dus-o la doctor de cand a inceput sa aiba simptome?!? am aflat in timp acum, cum se procedeaza, si daca nu mai era timp pt ea, nu faci clisma pt ca" crezi" ca e constipata. Nu sunt medic veterinar amice ca sa iti cunosc eu procedurile.Timp de 3 zile am intrebat de acest aspect 5 medici veterinari si efectiv nu au inteles de ce i-au facut clisma. Am pierdut 3 zile din cauza lor. Si reciteste din nou, chiar si dupa ce vede analizele, vede ca e foarte grav ma mai pune sa ma duc si prin alta parte, ca apoi sa ajung la urgenta cu ea duminica, cand deja era tarziu pt ea. |
Anunturi
Bun venit pe Forumul Softpedia!
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users