Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
ajutor

Whisky for Mac

Xiaomi 14 Gpay

Izolare zid exterior de scandura
 Dezinstalare drivere W11 23H3

Recomandare masina de spalat fiab...

BSOD din cauza Intel Audio DSP dr...

De ce sunt oamenii nostalgici
 Cum vand casa fara factura Hidroe...

Scor FICO minim

Tonometru compensat CAS?

polita RCA ONLINE
 Termostat frigider - verificare

Mai au PC-urile vreun viitor?

Centrala termica immergas

Amenda in Lipsa ?
 

Midlife crisis?

* - - - - 7 votes
  • Please log in to reply
719 replies to this topic

#37
2Unlimited

2Unlimited

    "No limits"

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,636
  • Înscris: 29.12.2016
Cred ca am mai povestit pe aici despre un prieten de-al meu. Chiar este un prieten de-al meu, nu sunt eu. Povestirile despre mine le cam stiti.
La 40 de ani i-a sucit mintile o fatuca de 22. Buna rau, avea fatuca tot ce trebuie. Insa clar, traia doar pentru distractie. Prietenului parca i-a luat cineva mintile. Pleca noaptea de acasa sa-si ajute prieteni care au ramas cu masina in drum, si se ducea la asta. In doua luni a ajuns slab si nu se mai gandea deloc la sotia si la fiica lui. Toti prietenii i-au spus sa o arda pe aia mica insa sa nu-si neglijeze familia. A aflat si sotia lui. Pana la urma aia tanara si frumoasa a trecut la altcineva. El a ramas cu familia. Desi sotia l-a iertat, nu a uitat. Peste un an l-a parasit pentru altcineva. El a ramas acum singur, din cand in cand il mai viziteaza fetita, acum devenita fata de 22 de ani. Mai are aventuri, insa femeile cu care umbla sunt ramolite. Si el s-a deteriorat fizic si psihic. Nu mi-a venit sa cred cum arata ultima oara cand l-am vazut. Il cunosc din 1996, si este un om cu capul pe umeri, are o afacere privata si nu este usor de manipulat. Pur si simplu fatuca aia i-a sucit mintile. Cu siguranta ca nu a fost prost. A fost imbarligat de frumos...

Edited by 2Unlimited, 23 April 2021 - 10:13.


#38
irina2014

irina2014

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 4,541
  • Înscris: 04.03.2014
da, sunt prezente din astea fatale (la propriu) in viata unora. Stiu si eu vreo 2 cazuri, dintre care unul (caz) e pe pastile, a fost  internat la psihiatrie etc.

mi-am adus aminte de boierul  Hrisant, din Saptamana nebuna a lui eugen barbu, o foarte frumoasa si tragica poveste de dragoste, in atmosfera unei venetii sumbre

#39
paco rabanne

paco rabanne

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,148
  • Înscris: 29.09.2006
La asta ma gandeam si eu ...ca e probabil ca X sa i-o traga exact cand ii este lumea mai draga.

#40
corinadaniela

corinadaniela

    Guru Member

  • Grup: Moderators
  • Posts: 11,521
  • Înscris: 05.06.2009

View Postirina2014, on 23 aprilie 2021 - 09:53, said:

asta mi-a scapat, cu casatoria.

Prea multe detalii, parca ar povesti un film

De aceea am și afirmat ca îmi pare a fi genul de om "control freak", perfecționist și extrem de atent la cele mai mici detalii. Dacã a stat sa observe/numere și cocoloasele de praf de sub dulapul amantei, sau sa verifice unde anume a fãcut nevasta deplasãri/cumparaturi....
Inițiator, ce traume și anxietãți te bântuie, ai avut o copilãrie normala și fericita, într-o familie funcționalã?

#41
paco rabanne

paco rabanne

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,148
  • Înscris: 29.09.2006

View Postcorinadaniela, on 23 aprilie 2021 - 10:19, said:

atent la cele mai mici detalii. Dacă a stat sa observe/numere și cocoloasele de praf de sub dulapul amantei, sau sa verifice unde anume a făcut nevasta deplasări/cumparaturi....

Si eu observ/mai fac chestiile asta si am avut o copilarie normala si fericita...cred :)))

#42
irina2014

irina2014

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 4,541
  • Înscris: 04.03.2014
aia cu cocoloasele de praf e tare. Promitator :)

sunt rea, scuze.

#43
laffin

laffin

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 9,495
  • Înscris: 16.03.2007
sunt convins ca varianta lu x, dar mai ales a lu y e total diferita. asa ca eu banuiesc ca la tine e problema. ai incercat tu s-o dai in manipulari si sa prezinti cum ti s-a parut tie avantajos, dar nu ai stiut s-o faci la modul finut.

#44
prostulclaseismile

prostulclaseismile

    Junior Member

  • Grup: Junior Members
  • Posts: 49
  • Înscris: 23.04.2021
In primul rand, va multumesc pentru feedback tuturor.

View Postmarcone, on 23 aprilie 2021 - 06:21, said:

Cele doua  fiind personalitati complementare, X de curat, Y de tavaleala, daca esti un bun organizator si cu disponibilitate financiara vei avea numai satisfactii
Exclus sa le imbin. Y n-ar accepta pozitia de amanta. Nu dupa ce am mers la ea cu geamantanele in brate, nu dupa ce i-am cerut exclusivitate. E extrem de orgolioasa.

View Postbaribalu, on 23 aprilie 2021 - 06:44, said:

Eu propun sa le combini pe y cu x ca poate o scapa de frigiditate. Sti cum se zice, nici o femeie nu e frigida, ci doar inca nu a intalnit persoana potrivita. Numai sa nu ramana una cu alta si sa te scoata definitiv din ecuatie.
Dupa cum am scris mai sus, exclus. Plus, amandoua sunt cat se poate de straight, nu sunt atrase de alte femei, nu-s nici macar curioase.

View Posttehnics, on 23 aprilie 2021 - 07:17, said:

Ti-am citit tot ce ai scris. Pe unele locuri inteleg din proprie experienta.
Ce pot sa iti spun din punctul meu de vedere:
1. Sexul este foarte important intr-o relatie. Foarte important. E un liant enorm si un sex calumea, salveaza casnicii, la fel cum un sex calumea, cu altcineva, distruge casnicii.
2. Cred ca acum ar fi bine sa o ajuti pe X sa poata trece peste barierele sexuale. Pentru ca acolo cred ca e sincopa cea mare. Tu vrei mai des si mai diversificat, ea vrea doar misionar o data pe luna. Nu va fi usor. Defapt cred ca e cea mai grea parte din tot procesul casniciei.
3. Intrerupt tot cu Y, stiu, gandurile n-ai cum sa le curmi dar ochii care nu se vad, se uita. Se vor estoma cu timpul.
4. Cred ca momentul asta a fost in care ai realizat ce ai si ce poti pierde la fel si X.
5. V-ar prinde bine, tie si lui X, un time-brake, de o saptamana. Iesit undeva, retras, voi doi si atat. Se pare ca financiar nu-i problema, atunci go for it. Fi creativ si cat mai multa diversificare in activitati in 2, cu atat mai bine.
6. Omoara din faza de gand negativ,  orice frustrare. Si tu si X. Orice mica chestie care nu-ti place sau convine, spune-o, nu o tine in tine. Gandurile pot naste alte ganduri si e ca un bulgare de zapada care poate se face mare. Asa ca e foarte bine, mai ales in perioada asta sensibila sa discuti cu X lucruri care nu le-ati discutat niciodata. Lasa-o si pe ea sa isi zica oful, oricat de mult sau putin te-ar deranaja.
7. Acasa implica-te mai mult si incercati sa faceti lucruri impreuna. Incepand de la mancare, la curatenie. O ajuti, are si ea mai mult timp pentru voi.
Mult succes.
Multumesc!
1. Am simtit asta pe pielea mea.
2. Incerc, se fac pasi in directia asta. Problema e ca in capul meu, in momentul in care o vad dezbracata (Y fiind cu 6 ani mai in varsta decat X), evident ca varsta isi spune un pic cuvantul. Nu mai e fundul ala mic, nu mai sunt sanii aia perfecti, nu mai e triunghiul de par pubian, nu mai e aceeasi atractie. Cred ca asta ar fi disparut oricum cu timpul si cu Y.
3. Avem ceva timp de cand n-am mai vorbit deloc. Dupa cum ziceam, nu stiu daca imi e dor de ea sau daca o invidiez pentru libertatea de care are parte.
4. Da. Si tremur de frica cand ma gandesc la posibilitatea de a ramane singur pentru ca ma cunosc. Sunt o persoana foarte dificila, nu stiu cum de X a avut rabdare cu mine atatia ani. Cu Y eu ar fi trebuit sa fiu cel care avea rabdare - si am esuat lamentabil.
5. Notat, voi incerca sa iau in calcul. Stiu e o idee buna sa imi tin creierul ocupat, partea proasta e ca neavand prieteni / cunostinte, in pandemie, nu e ca si cum abunda viata de oportunitati.
6. Facem asta deja. Lucrurile par sa se duca intr-o directie buna.
7. Bifat. Din lepra comoda care ajungea acasa obosit si se punea la televizor in timp ce i se servea portia de mancare calda, am ajuns sa pun singur mana pe aspirator si sa fac curat prin casa, de dragul amandurora.
Legat de asta, de mancare, ar fi trebuit sa mai punctez ceva:
X e o bucatareasa desavarsita, face de toate, de la tocanita la sarmale, oua posate, mancaruri asiatice, burgeri, absolut orice si le face nemaipomenit de bine. A invatat singura, de placere. Si-a cumparat carti de bucate si ocazional sta cate 4 ore prin bucatarie sa gateasca la 3 ochiuri pentru amandoi: ciorba, coaste, garnitura, salata, desert. Se uita la digi24 si apoi serveste mancarea, care e excelenta.
Y e obisnuita sa comande de la glovo. Stie sa faca cartofi taranesti (de la care vomiti) si inca 2-3 feluri de mancare, care nu sunt deloc pe gusturile mele. Cat timp am stat la ea, am invatat-o eu sa faca cartofi prajiti, sa ii scurga de ulei, sa rada cascaval peste ei - eu, lepra care nu a gatit niciodata. Si am stat mereu cu ea in bucatarie cat timp gatea. Altfel, probabil era calare pe telefon. Cum era cand se ducea sa-si faca dus sau sa-si faca nevoile la baie. Isi lua telefonul si statea pana o uita dumnezeu acolo inchisa in baie. Nu stiu ce facea in realitate.

View Post-__-, on 23 aprilie 2021 - 07:20, said:

Ești slab ca bărbat. Undeva ai o problemă, ori ca aspect, ori ca viată pe care ai dus-o până ai întâlnit-o pe Y.
Ești genul de bărbat care a văzut că a fost băgat în seamă de Y și s-a crezut cel mai bine bărbat.
Ți-ai ales bine numele - prostul  clasei.
Așa ai fost în tinerețe și acum ai impresia că ești special că te-a băgat în seamă Y.
Stiu ca sunt prost :-) De atentie nu am dus niciodata lipsa, arat ok, am un job foarte bine platit (sub protectia anonimatului pot spune ca am un salariu de aproximativ 25000 RON pe luna), toate 'fetitele' din alte departamente mi-au facut ochi dulci mai pe la toate joburile prin care am trecut. Dar niciuna nu a intrat pe radarul meu pentru ca mi se pareau prostute, cu mult sub X, indiferent cat de bine ar fi aratat.
Y mi-a luat mintile pentru ca mi-a parut acelasi gen de persoana care am fost si eu la varsta ei. Ambitioasa, carierista, isteata, descurcareata.
Pe masura ce recitesc primul post, imi dau seama ca nu am acoperit toate aspectele - nici n-as fi avut cum :-) Dar viata pe care am dus-o cu X e una pe care, lasand sexul la o parte, orice barbat cu capul pe umeri si-ar fi dorit-o. X nu mi-a dat niciodata motive sa cred ca ar fi infidela, nu s-a uitat la alti barbati, nu a iesit cu fetele, nu a mers prin cluburi, nu s-a imbatat, nu s-a drogat. Eu mai ieseam cu colegii la o bere, la o petrecere, niciodata nu m-a sunat sa ma intrebe unde sunt sau cand ajung acasa. Ea facea de mancare sau citea o carte sau dormea in tot timpul asta.
Cu Y nu stiu daca ar fi fost asa. Probabil daca eu as fi vrut sa ies, ea ar fi profitat de ocazie sa iasa cu fetele - si eu in sinea mea, mi-as fi dorit sa ramana acasa si sa curete aragazul sau sa dea cu aspiratorul sau sa stea efectiv si sa nu faca nimic, fara sa fie online cu orele pe whatsapp. Sa faca ceva constructiv pentru ea sau pentru casa. Lucru care nu cred ca s-ar fi intamplat.

View PostAdm, on 23 aprilie 2021 - 07:26, said:

Pla n-ar creier, pzda n-are dinti...
E o poveste nemuritoare; ai noroc ca X e proasta.
Despre Y, ii stegi  umarul din agenda, de pe fb, insta etc.
Schimbi job sa nu mai ai contact si cu timpul ramane o amintire erotica.
Bifat ultimul paragraf. Nu mai avem contact.
I-as putea sterge numarul, dar cred ca m-as gandi in continuare la ea si tot n-as putea sa dorm noptile.
X e proasta 90%. 10% poate ca stie ce vrea si a vazut in mine barbatul cu care sa-si petreaca restul vietii, lasand la o parte experienta prin care am trecut.

View PostbvygKLM, on 23 aprilie 2021 - 07:45, said:

Apropo X ti-a dat banii inapoi de ordinul zecilor de mii de euro? Sau ti-a facut factura si sunt deja cheltuiti?
Multumesc.
Poate o sa fii surprins, dar mi i-a dat inapoi la virgula. Noi niciodata n-am avut principiile astea cu fiecare cu banii lui. Am zis si in primul post, relatia dintre noi a inceput la o varsta destul de frageda cand primeam de la parinti o suma de bani (infima) pe luna si trebuia sa ne descurcam. Imi aduc aminte ca intr-o luna mi-a zis ca are pofta de cirese, iar noi mai aveam 50 de lei (undeva la inceputul relatiei noastre). I-am spus ca ma duc pana jos, dar de fapt m-am dus in piata si i-am luat un kg de cirese si cand m-a vazut, a inceput sa planga de bucurie pentru ca ea foarte rar avea ocazia sa manance cirese, din considerente financiare. Amandoi provenim din familii sarace si ne-am ridicat unul pe celalalt de la 0, astfel incat in momentul actual, dupa cum ziceam si mai sus, eu castig undeva la 25000 RON, ea 10000 RON pe luna si nu din videochat :-)

View Post2Unlimited, on 23 aprilie 2021 - 07:49, said:

Pot sa-ti spun ca violul acela din tinerete a contat si conteaza enorm de mult. Trebuie sa vorbeasca cu un psihiatru, sa nu tina in ea. Am avut un caz foarte apropiat (o matusa), care a fost violata inainte de 18 ani, si a suferit toata viata. A gasit pe cineva pana la urma, insa avea in continuare probleme cu sexul (sechele, evitat, etc...). Pana la urma a plecat la munca in Italia si probabil ca a avut din nou o depresie, nimeni nu stie ce s-a intamplat. Verdictul final a fost ca s-a spanzurat acolo. RIP L.
Cert este ca daca vrei sa ramai cu X, trebuie sa ai foarte multa rabdare cu ea si sa discutati absolut tot. Minus partea cu Y, sa nu discuti despre asta cu X niciodata. Bafta!
Stiu. Multumesc! A inceput sa mearga la un psiholog si a inceput sa se deschida un pic mai mult.

View Postpaco rabanne, on 23 aprilie 2021 - 08:03, said:

Daca tu esti la midlife si ea e cu 3 ani mai mica, nu e chiar pustoaica.
Am trait si eu ceva de genul, tipa era cu 12 ani mai mica.
Trebuie sa intelegi ca oamenii nu se schimba si "pustoaica" asta care te duce de la agonie la extaz......Stie perfect sa te faca sa crezi ca cu tine va fi altfel si sa se puna intr-o postura de victima, stie sa manipuleze.
Asadar si eu m-am ars...daca as repeta experienta? Probabil ca da, dar cu alta abordare.
Dar in nici un caz nu as renunta la o fata cu capul pe umeri pt tipologia aceasta.
Apelativul de pustoaica are originile in comportamentul ei si in statura ei, fiind mai micuta :-)
Uitandu-ma inapoi, si eu as fi facut lucrurile altfel. Nu as fi sarit in pat cu ea. Cel mai bine ar fi fost sa nu fac nimic, dar barbatul porc din mine zice ca ar fi fost mai bine sa astept sa intre intr-o relatie si apoi sa ma strecor, ea ca amanta mea, eu ca amantul ei. Si lucrurile ar fi fost 'perfecte' la suprafata, dar asta tot n-ar fi rezolvat problemele cu X.
Multumesc pentru ultima replica. :-)

View Postsmoke, on 23 aprilie 2021 - 08:07, said:

a scris tehnics exact ce as fi scris si eu, poate mai bine.
tu acum esti strict condus de hormoni, de lipsa suferita pana acum. dar si tu ai partea ta de vina in relatia cu X.  cu varsta ar trebui sa ai si experienta  necesara si intelepciunea  de cum se face sex, sau dragoste...ca nu e ca la 20 de ani cand dai din fund cat mai repede.  Trebuia sa o ajuti pe X sa treaca peste probleme si sa descopere placerea in a face cu tine sex. si crede-ma, daca reuseai asta ai fi avut parte de o femeie care te vrea cu adevarat, pe tine, nu doar organu, si astea sunt rare de tot. Adunat cu restul, era de tinut. Pune mana si vorbeste si decoperiti-va unul pe altul.
Iar cu Y nu ai nici o sansa. e curva si  vaneaza barbati doar ca trofeee. o sa iti distruga viata, o sa iti toace si pshihicul si banii. uiti de sex tot prin sex..asa ca fugi la X si luati-o usor asa...ca un quest. merge-ti in city break in tara de 2 ori pe weekend.
si un sfat  - dormiti dezbracati in acelasi pat, se inmulteste sexul vrei nu vrei :)))
Stiu ca am o jumatate de vina. Dar nu pot fi acuzat ca nu am incercat, de-a lungul timpului. Ea nu a putut sa treaca peste barierele pe care le avea, dar acum incepe sa mai demoleze din ele si lucrurile par ca se indreapta in directia buna.
Y on the other hand da, cam asta face. Ziceam mai sus ca avea un salariu de aproape 4 ori mai mic decat al meu. Chestia asta mi-as fi dorit sa o detaliez un pic in primul post, dar am uitat. Lucreaza de cativa ani si nu a reusit sa isi puna departe nici macar un leu. La sfarsitul lunii are 100 de lei in cont, pentru ca ii sparge pe toti pe iesiri, pe ghete, pe pantofi, pe rochii (de care nu are grija si daca se fxt in masina de spalat aia e, ia altele). Si-a luat acum 2 ani o masina pentru care a facut leasing, dar avansul l-a primit de la mami si tati. Sta intr-o garsoniera pe care a primit-o renovata, dar acum a ajuns in ultimul hal, lasand la o parte curatenia: ma refer la usile de la dulap care se deschid/inchid doar daca sunt trantite, la plintele de la parchet care sunt sarite si imprastiate prin casa, la aplicele care nici macar nu mai emana lumina pentru ca sunt pline de praf si de muste moarte, la dusul care era plin de calcar. Ea nu a investit niciodata in casa, in confortul ei. Lucru care pe mine m-ar fi enervat la culme, pentru ca daca s-ar fi regasit intr-o situatie in care ar fi avut mai multi bani pe mana (direct sau indirect), probabil s-ar fi gandit ca pot eu sa fac cumparaturile si sa platesc intretinerea si ea sa-si ia o pereche de pantofi in plus pe luna. Sau data viitoare cand iese cu fetele, sa nu-si mai ia vin d-ala la 50 de lei sticla, ci d-ala la 100 de lei sticla, ca asa e frumos.

View Postclausio, on 23 aprilie 2021 - 08:08, said:

Wow, ai o viata de film. Unul PROST desigur... nici n-avea cum sa fie altfel...in care personajul principal e prostul satului, o frigida si o curva (mai tanara).
Daca vrei sa te aduni, continua-ti viata cu X, mai du-te la curve (pe bani, nu pe iluzii) din cand in cand sa f uti si tu ceva pe alese si asta e, nu poti sa le ai pe toate in viata dar poti incerca sa umpli cate-o gaura...
Asta a fost scenariul pozitiv.
Negative pot fi o multime, nu pot sa le dezvolt ca sunt prea multe, aici tu esti specialist se pare...doar ai admis ca esti prostul satului.
Spor!
Multumesc, sunt singurul prost din cauza caruia viata e de film prost :-) Inainte, era un film ok-utz, ca sa zic asa :-)
Am incercat sa merg la curve, dar se epileaza toate, ale dracu :-) Nu au fost ok experientele, pentru ca nu am putut sa am erectie. Nu pot sa fac sex cu o persoana decat daca tin la ea si ea tine la mine. Decat daca o vad ca ma doreste, ca vrea sa fiu in ea, ca poate sa aiba orgasme, ca nu sunt inca unul pe banda rulanta. Am luat optiunea in calcul, dar am renuntat la idee dupa cateva experiente esuate.

View Postvarzeanu, on 23 aprilie 2021 - 08:36, said:

X merge la psihoterapeut? X si prostul clasei sunt dispusi sa mearga la terapie de cuplu? Daca raspunsul e negativ la ambele intrebari, mai bine o lasi pe X si iti vezi de viata. O sa cunosti pe altcineva ca X mai putin partea cu frigiditatea si o sa traiti fericiti pana la adanci batraneti. Pe Y mai bine o lasi in pace.
X a inceput sa mearga la psihoterapeut inca de cand prostul clasei a plecat de acasa. X si prostul clasei au in plan sa mearga si la terapie de cuplu.
Multumesc pentru sfaturile legate de Y :-)

View PostKiloW, on 23 aprilie 2021 - 08:33, said:

Matematic vorbind, soluția ta e "Z".
Cu X poți să ramai prieten sau chiar și colocatar. Însă doar atât, pentru ca fără sex e o relație care tot în gard se termina. Săraca are o viata grea, compasiunea e normala, însă o relație amoroasa din compasiune nu merge. Vei ajunge invariabil sa fii frustrat și sa te porți urat cu ea fără alt motiv decât propria ta frustrare și chiar nu merita asta. Ar fi bine sa facă terapie... Poate damage-ul ei emotional e reversibil.
Pe Y poți s-o ignori, poți s-o fti, însă e clar ca nu trebuie sa te implici emoțional pentru ca tot în gard se termina.
Ție îți trebuie o Z care sa fie suficient de gospodina în bucătărie și suficient de dezinhibata în dormitor (și la duș, pe masa de bucătărie, în mașina, lift, etc).
În plus Z asta trebuie sa aibă o viata împlinită și fără tine. Sa aibă prieteni, prietene, o viata sociala normala. O călugăriță nu-i un avantaj, risca sa te sufoce, lipsa unei vieți sociale e un semnal de alarma. Și n-o sa știi niciodată dacă sta cu tine din dragoste sau din disperare sau teama de singurătate.
Ca sa meargă o relație de lunga durata, cei doi parteneri trebuie sa fie ok cu capul și separat.
PS
Trebuie și sa te debarasezi de informații parazite. Nu-i treaba ta cu cine iese și nici cu cine se fte y, și nici nu-i neapărat un avantaj ca X "te-a așteptat". Probabil ca de fapt X nu cauta realmente o relație, datorita problemelor ei anterioare, din povestea ta pare ca are nevoie mai mult de un prieten decât de un iubit.
Multumesc!
Z e directia in care se indreapta X. Minus viata sociala, pentru ca amandoi suntem cam pustnici de fel. Dupa cum am scris si mai sus, X nu m-a sufocat niciodata, m-a lasat mereu de capul meu. Am fost in vacante, ne-am simtit bine, am stat acasa, ne-am simtit bine. Ea e foarte frumoasa, e genul de femeie dupa care orice barbat ar intoarce capul pe strada, si nu pentru ca s-ar imbraca indecent si ar expune mai multa piele decat e cazul, ci pentru ca are o frumusete naturala pe care stie sa o puna in evidenta intr-un mod cat se poate de elegant. Prefera atentiile de genul asortarii hainelor cu accesoriile si cu coafura in detrimentul unui decolteu bogat - de altfel, n-are nicio bluza / rochie decoltata.

View Postzile_san, on 23 aprilie 2021 - 08:44, said:

stai sa vezi cand o sa te impaci cu X si cand e totul bine o sa iti scoata scheletii din dulap
Nu e cazul. Am vorbit deschis despre asta, pana acum nu am vazut-o sa isi scoata coltii, mai putin in momentele in care am dat-o eu in gard si m-am comportat urat cu ea. Urat e putin spus, josnic, patibular ar fi niste apelative mai ok. Situatii de genul 'nu mi-o sugi bine, hai, las-o balta, nu stau sa te invat eu acum cum s-o sugi'. Ea evident ca era aruncata intr-o groapa de mine, in contextul in care dup-aia ii ziceam ca Y o sugea mai bine. Replica ei era 'pai da, ce vrei, eu n-am supt-o niciodata, pe cand Y avea suptul in programul zilei'. Si are dreptate, imi aduc aminte ca Y mi-a aratat un filmulet din perioada in care locuia cu fetele, cu prietenele ei, si se pusesera toate pe jos in fata patului si exersau twerking (adica sa dea din buci). In perioada asta, X facea de mancare si avea grija de mine.

View Postcorinadaniela, on 23 aprilie 2021 - 09:00, said:

Pe y o vei uita. Cu timpul.
Dacă eram în locul lui x, nu ți-aș fi dat o a doua șansă. Ești conștient ca a suferit ca un câine, în perioada ta de rătăcire, și ca nu mai are, nici nu va mai avea încredere în tine?
Nici măcar nu e vina ei ca nu te-a putut satisface în pat. Dacă o iubeai cu adevărat, ai fi făcut tot ce era omenește posibil sa o ajuți sa treacă peste traumele violului și abuzului sexual, inclusiv mers la psiholog.
Personal, cred ca esti obsedat sa deții controlul și nu ai încredere în nimeni. De aici obiceiul de a-ți spiona/verifica/urmări nevasta și amanta, pe rețelele sociale, ce deplasări au făcut, cu cine, câte ore, șamd. N-ar fi rău să discuți și tu cu un psiholog.
Multumesc, stiu ca timpul e un catalist bun, dar problema e momentul de fata. Mi-e greu sa nu ma gandesc la ea. I-as scrie, dar imi aduc aminte de anul trecut, cand eu am fost la ea: fostul a sunat-o, ea a pus telefonul pe speaker, si fostul ii zicea ca ii e dor de ea, ca a incercat sa aiba o alta relatie dar nu e ca ea, ea ii spunea ca totul s-a terminat si sa treaca peste. Asta in timp ce imi facea mie un sex oral. Mi-e teama sa nu ma pun in aceeasi pozitie, motiv pentru care, dupa cum ziceam, am rupt orice contact cu ea.
Stiu ca am facut-o pe X sa sufere si stiu ca 99% din femei nu ar fi acceptat un dobitoc ca mine inapoi. Stiu ca sunt extrem de norocos si stiu ca merita tot X.
Violul si traumele le-am aflat abia dupa ce m-am intors acasa. Pana atunci le-a tinut secret. Ii era rusine si s-a gandit ca din moment ce facem sex o data pe luna, totul e perfect din partea amandurora, desi o data la trimestru aveam discutii legate de sex - dar nu erau purtate pe un ton constructiv, din pacate. Imi dau seama de asta uitandu-ma in spate.
Probabil ca da, sunt obsedat de a detine controlul. Dar asta doar in contextul in care nu ma simt in siguranta. Nevasta nu mi-am spionat-o niciodata. A avut o perioada in urma cu cativa ani cand muncea foarte mult, pleca la ora 8 de acasa si se intorcea la ora 9 seara - se ducea in bucatarie si se apuca sa incalzeasca sau sa faca mancare. Nu mi-a trecut prin cap ca ar putea sa mearga pe altundeva, nu m-am gandit ca ar putea sa aiba pe altcineva, nu am spionat-o niciodata, nu am deranjat-o cu telefoane, eu eram acasa si ma jucam pe calculator in tot timpul ala. Eram cat se poate de linsitit. Treaba cu stalk-uitul a aparut odata cu Y, pentru ca ii observam derapajele de genul 'ma duc la piscina cu colegul', 'ma duc la petrecerea astora de vis-a-vis', 'iesim in oras dar stam 2 ore (cand de fapt stateau 5-6)', 'mai stau 5 minute si plec (si se faceau 2 ore si ea tot acolo era)', etc.

View PostEMPP, on 23 aprilie 2021 - 09:00, said:

divorțezi de X mergi cu Y un an până stoarce tot din tine financiar vorbind după care ești de unde ai plecat la ușa lui X cerându-i iertare.
fă sex cu x învaț-o că nu știți niciunu.aprinde lumina și aruncă pătura
:-) multumesc! Am ras un pic. Sunt destul de sigur ca asa ar fi aratat viitorul meu.
De altfel, chiar X mi-a spus in momentul in care m-a vazut un pic cazut (de dorul lui Y) ca si-ar fi dorit sa mai raman un pic pe acolo, sa mi se umple paharul (si sa se goleasca buzunarul), astfel incat atunci cand urma sa ma intorc acasa, sa ma intorc cu adevarat, fara sa ma uit inapoi. Asa, desi s-au intamplat foarte multe lucruri care ar fi trebuit sa constituie suficiente motive pentru care ar fi fost o idee mai buna sa o iau la fuga, totusi, am continuat sa suspin - nu stiu de ce.

View PostJAWS, on 23 aprilie 2021 - 09:02, said:

- X e mama la copii si Y pofta inimii.
- X are intr-adevar nevoie de psiholog ca sa treaca peste probleme sexuale
- Y e o attention whore care probabil o sa se schimbe doar cu barbatul potrivit sau mult mai tarziu (gen cand prietenele de clubareala incep sa dispara una cate una din motive de familie/copii)
- sexul e ok, dar cu inaintarea in varsta ajunge sa-si piarda din importanta in cuplu, altele incep sa-l inlocuiasca usor usor
- pe Y o blochezi pe toate caile posibile, schimbi jobul sau macar echipa si va trece
- Corect,
- Corect - work in progress
- Imi place sa cred ca eram barbatul potrivit: din punct de vedere fizic, nimic de reprosat, eu idealul ei, ea idealul meu. Financiar, cu un job foarte bine platit, casa, masina, niciun credit, nicio datorie. Plin de viata, ieseam cu ea in oras, ne facuseram planuri de vacante: ea se gandea la vizitat Moldova, eu ii ziceam sa mergem prin Caraibe. Ea nu avea optiunea de Caraibe pe lista prin prisma faptului ca nu si-ar fi permis o excursie pe acolo, dar ii sclipeau ochii la idee. Legat de prietene, ele au un grup de 4. Una din ele (prima tipa denumita in continuare) era intr-o relatie de 4 ani, s-au despartit, la nici cateva zile dupa, ea iesea cu masina prin oras noaptea, la agatat. Alta e intr-o relatie de 2 ani, dar nu si-au cunoscut parintii unul altuia, sunt fiecare cu aia a ma-sii. Cealalta, ultima, culmea, cea mai usuratica din grup, cea care atunci cand ieseau in oras mereu se pupa cu cate un strain si apoi mergea acasa la el, a cunoscut un tip cam in aceeasi perioada in care eu am cunoscut-o pe Y si a renuntat la distractii. Iese foarte rar cu ele, are grija de barbatul ei. Partea proasta e ca Y si prima tipa sunt prietene apropiate de foarte mult timp, ele sunt panaceul grupului lor. Iar prima tipa are niste conceptii de viata extrem de gresite si o influenteaza pe Y in decizii. I-am zis sa renunte la ea ca o trage in spate, n-a vrut sa ma asculte, a considerat ca atentez la prietenia ei. Culmea e ca in urma cu ceva timp, prima tipa i-a cerut lui Y sa o ajute cu ceva dubios, Y n-a vrut (si pe buna dreptate), s-au suparat, iar apoi tot Y a mers in genunchi la ea sa-si ceara iertare. Long story short, nu cred ca o sa se schimbe cand cunoaste tipul potrivit - si cu certitudine nu se va schimba, pentru ca n-o va pierde niciodata pe prima tipa. Celelalte doua au fost mai mereu de umplutura.
- De acord. Poate peste 10 ani sau dupa ce apare un bebe, n-o sa mai conteze atat de mult, pentru ca vom avea alte locuri in care sa ne canalizam energia.
- Schimbat deja jobul. Cu celelalte mai am de lucrat.

View Postvimann, on 23 aprilie 2021 - 09:04, said:

Poate ca prostul clasei tre sa mearga la psihoterapeut. Y e bagaboanta, dar de la bun inceput ai stiut ce ii poate pielea si tot te-ai bagat. Apoi ai incercat din rasputeri sa o schimbi, vazand ca n-a mers ai inceput sa faci pe suparatul. Cu X lucrurile sunt compromise, daca e pres si te accepta inapoi indiferent de situatie.
Prostul clasei merge la psihoterapeut / psiholog. Dar nu e suficient. Plec de acolo bine, 2 zile mai tarziu ma apuca din nou toate gandurile.
Legat de Y, am crezut ca ii venise timpul sa puna stop distractiilor si sa zica start la o viata de familie, o viata in doi, mai apoi in trei / patru. M-am bagat pentru ca am vazut un viitor comun, unul mai bun decat cel pe care-l aveam cu X.
Lucrurile nu sunt compromise cu X. Departe de ea ideea de pres...

View Postmarius2k, on 23 aprilie 2021 - 09:10, said:

Ocupa-ti mintea si timpul cu X
Incearca sa o recuceresti, mancare, curat, iesiri, plimbari, concedii.
La inceput va fi ca un al 2-lea job, cu timpul te va acapara si o vei face din placere.
Daca o consideri, inca, o femeie frumoasa, o sa iasa!
Sterge orice are legatura cu Y, si spune-ti, chiar daca nu o crezi: Da'o in ma'sa! Azi, maine, si tot asa.
Schimba, daca poti jobu'
Sau aplica varianta: Da'o in ma'sa!
Nu exista femei frigide! Ci doar prosti care nu stiu sa le relaxeze!
Multumesc. Am atins punctual cam toate aspectele in replicile de mai sus. Sunt pe drumul cel bun cu X, dar problema mea principala e 'de ce nu reusesc sa mi-o scot pe Y din cap' :-)

View Postirina2014, on 23 aprilie 2021 - 09:15, said:

Nu mi se pare ca Y l-a manipulat in vreun fel. Fetei ii place sexul, distractia, nu simte nevoia sa stea nas in nas 24/7 cu partenerul, nu e de tinut in lesa, sau cu o lesa foarte lunga si lejera, de catre cineva cu alt profil decat al initiatorului.
In locul lui, as lua o pauza (temporara cu tendinte de definitiva) de la amandoua si as cauta altele, cu care sa fac sex pana ma satur, sa calatoresc, sa ma distrez.
LE: si as vedea si ce a facut ingenua X cu zecile alea de mii de eur.
Nu inteleg de ce sa te bagi/ramai de bunavoie intr-o relatie care nu te satisface sexual.
Corect. Nu m-a manipulat nicicum. Nu am nicio problema sa ofer libertate partenerei, atata timp cat nu se face abuz. Daca plec intr-o calatorie de afaceri o saptamana, ma astept ca atunci cand ajung acasa sa fie curat, sa fie mancare in frigider, chestii d-astea de bun simt: lucruri pe care cu X le-am avut. Cu Y nu cred ca le-as fi avut pentru ca ea probabil ar fi profitat de saptamana aia de singuratate sa stea cu pixda in sus pe canapea si sa-si comande de la glovo, sa vorbeasca cu prietenele, sa iasa cu ele, sa stea cu ele, etc.
Consider ca ideea de o familie asezata se reflecta in caminul pe care-l impart cei doi. Daca e vraiste, unul trage hais, celalalt trage cea, atunci nu se vorbeste aceeasi limba si mai devreme sau mai tarziu lucrurile oricum se duc dracu.
Pauza de la X in momentul asta ar insemna good-bye. Din pacate n-am optiunea asta si, sincer sa fiu, nici nu m-as descurca singur. Nu as putea sa imi fac de mancare, sa-mi spal rufele, sa-mi fac singur curat prin casa. X a fost driverul tuturor acestor procese in trecut. Ea stie ce solutii tre' luate sa spalam geamurile si in ce ordine trebuie efectuat exercitiul (apa, prosop, solutie, servetel) - asta doar ca un exemplu.

#45
prostulclaseismile

prostulclaseismile

    Junior Member

  • Grup: Junior Members
  • Posts: 49
  • Înscris: 23.04.2021
continuare.....

View PostTsunnnami, on 23 aprilie 2021 - 09:37, said:

X e proasta (te-a primit inapoi), tu esti un nesimtit (stai ca mizerabilul s-o controlezi daca e "cuminte"????)
Cam asta e.
Cauta-ti alta.
N-o sa ai casa nici cu Y, care-ti mananca banii si e neserioasa, si nici cu X care e proasta si pe care n-o respecti si n-o so respecti niciodata
Imi pare rau, dar cred ca ai interpretat gresit ce am scris. Pe X nu am controlat-o niciodata. Cand am scris ca i-am accesat contul de google, sa vad pe unde a fost anul trecut, am facut-o la cererea ei.
Pe X o respect enorm. Daca rolurile ar fi fost inversate, eu nu cred ca as fi putut sa o primesc inapoi.
Motivul pentru care am postat si am povestit totul aici e ca imi doresc sa fac casa cu X, dar vreau sa scap cumva de tot ce inseamna Y - si nu am putut pana acum sa-mi dau seama cum. Sau nu am reusit.

View Posttehnics, on 23 aprilie 2021 - 09:40, said:

Buei, astia de pe aici care credeti ca "prostul clasei" e un barbat moale si etc.
Hai ca va zice Je ca o femeie daca vrea sa te faca cu capul, te face.
Asa ca nu va mai dati voi mari barbati in fata "prostului clasei" ca in realitate nu stiu cat de zmei sunteti.
PLM, eu recunosc ca am slabiciunile mele, le-am avut si intr-o oarecare masura il inteleg perfect, desi daca ma intrebi ma bateam cu mana in piept ca pe mine nu ma face nici o femeie, never-ever.
Y i-a gasit punctul slab, asa cum 95% din barbati il avem: sexul. L-a mirosit ca ii lipseste sexul, asa ca pentru Y nu a fost greu, poate chiar placut sa-l scoata si sa-l aduca unde vrea ea.
X l-a acceptat pentru ca poate a mai gasit o urma de speranta, poate ca chiar l-a inteles pe deplin si asta nu inseamna neaparat o femeie slaba sau proasta. Dimpotriva. Ca o femeie sa te poata ierta pentru ce ai facut, stiind ce ai facut, inseamna ca a dat de pamant cu tot orgoliul tau de barbat
Si multe altele.
:-) Exact. Ai pus punctul pe i. Cel putin din perspectiva mea.

View Postthalia, on 23 aprilie 2021 - 09:41, said:

Daca banii nu sunt o problema, poti investi in vindecarea "bubei" lui X. Poate X are capacitati sexuale nebanuite, care trebuiesc vindecate si apoi explorate.
Cu Y e o calatorie riscanta si pe termen foarte scurt, de care cam toti barbatii sunt atrasi , apoi se plictisesc repede.
Cred ca iesirile alea cu fetele erau doar o perdea...
Cum o poti uita? Munca si iar munca.
Multumesc! Banii nu sunt o problema, avem o viata cat se poate de linistita si fara griji, construita prin foarte multa munca. Am bifat deja psihoterapeuti pentru amandoi, separat, avem in plan si o sedinta de terapie de cuplu. Lucrurile par sa se indrepte in directia buna.
Apreciez comentariul referitor la plictisit. O sa adaug intr-un post ulterior niste detalii legate de aspectul asta. La inceput eram innebunit dupa Y, mergeam cu ea inclusiv sa-si ia cafea dimineata de la 5 to go. Eu nu beau cafea, iar acasa X isi facea cafea la espressorul pe care am dat 3000 RON. Y evident ca nu si-ar fi permis 'luxul' asta. Cred ca la un moment dat as fi zis ca n-am chef sa mai merg cu ea sa ia cafea si as fi ramas sa dorm. Sau m-as fi jucat pe playstation. Timp in care ea s-ar fi dus linistita in continuare sa-si ia cafea si poate ar fi inceput sa se gandeasca la optiunea de a-si umple cumva timpul petrecut pe drum, conversand cu vreun alt tip care se arata interesat de ea.
Sa stii ca si eu m-am gandit ca iesirile cu fetele ar fi putut sa fie o perdea, dar pentru ce? Faceam sex aproape zilnic, si sexul dura de la o ora in sus, timp in care ea avea 10+ orgasme si imi zicea ca nu mai poate, ma ruga sa termin (eu am anumite probleme din punctul asta de vedere provenite din relatia pe care am avut-o in liceu si finalizez mai greu). Cred ca ii era suficient sex, mai ales ca dupa 2-3 zile, avea nevoie de o pauza - ma dezbraca, ma punea in pat, imi facea un oral, cand voiam sa o iau si sa o pun peste mine imi spunea ca o dor ovarele de la cat, o citez, am dat in ea zilele trecute, dar asta nu inseamna ca ea trebuie sa ma neglijeze pe mine. Si niciodata nu i-am spus nu.

View Posthoneybee, on 23 aprilie 2021 - 09:49, said:

Si nu puteai sa le numesti sotie si amanta, fara sa ne pui creierul pe bigudiuri cu X si Y ? :lol:
Sorry. 2 litere in loc de 12. Din motive de economie de timp am folosit X (sotie) si Y (amanta) :-)

View Postirina2014, on 23 aprilie 2021 - 09:53, said:

asta mi-a scapat, cu casatoria.
Prea multe detalii, parca ar povesti un film
A zis clausio mai sus. Un film prost, dar din pacate e realitatea nedistorsionata.

View Postcorinadaniela, on 23 aprilie 2021 - 10:19, said:

De aceea am și afirmat ca îmi pare a fi genul de om "control freak", perfecționist și extrem de atent la cele mai mici detalii. Dacă a stat sa observe/numere și cocoloasele de praf de sub dulapul amantei, sau sa verifice unde anume a făcut nevasta deplasări/cumparaturi....
Inițiator, ce traume și anxietăți te bântuie, ai avut o copilărie normala și fericita, într-o familie funcțională?
Sunt perfectionist si atent la cele mai mici detalii. I-am raspuns lui Tsunnnami cu privire la verificatul unde a fost nevasta cat timp eu eram in lumea mea - nu a fost cum pare la prima vedere.
Copilaria a fost normala, ai mei au avut o casnicie fericita. Erau saraci, dar munceau mult.
Traumele cred ca au inceput la liceu, cu relatia pe care am avut-o atunci. Long story short, eram destul de frumusel si foarte multe tipe se uitau dupa mine dupa ce am trecut de pubertate. Am ales-o pe una uratica, dar cuminte, fusesem primul ei prieten. Am avut o relatie de aproape 3 ani, in care mi-am batut joc de ea. Era pe vremea yahoo messenger-ului, ea imi scria, neavand prieteni, eu ma jucam si o ignoram. Dupa vreo 3 ani in care am inselat-o cu tipele care imi placeau (nu se ajungea la sex, eram prea mici si erau alte vremuri), la un moment dat a zis gata, nu se mai poate, si ne-am despartit. Am suferit un pic dupa ea. La un an dupa, am cunoscut-o pe X si la 2 saptamani dupa ce ne-am 'cuplat', i-am zis sa se mute la mine si uitandu-ma in spate imi aduc aminte de vremuri foarte frumoase in care desi lipsea sexul, exista povesti de genul cireselor despre care am scris un pic mai sus :-)

View Postlaffin, on 23 aprilie 2021 - 10:27, said:

sunt convins ca varianta lu x, dar mai ales a lu y e total diferita. asa ca eu banuiesc ca la tine e problema. ai incercat tu s-o dai in manipulari si sa prezinti cum ti s-a parut tie avantajos, dar nu ai stiut s-o faci la modul finut.
Absolut deloc. Am fost cat se poate de obiectiv. Daca as distorsiona realitatea, nu as face decat sa-mi fur singur caciula. Nu vreau sa fac asta.

#46
irina2014

irina2014

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 4,541
  • Înscris: 04.03.2014
gata, l-am rezolvat si pe acest initiator :)))

#47
YOUR_GOD

YOUR_GOD

    Not assigned

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 30,906
  • Înscris: 01.01.2010
Eu nu sunt adeptul renuntarii. Nu sunt adeptul luarii de la capat. Eu nu as avea o relatie decat cu cineva care conteaza. Ori e urmeaza, pica sub acest aspect. Lumea se schimba, da. Si eu.
Dar, nu stiu cum treci tu peste problema X-ei. Are chestii de reparat si nu orice problema are o solutie. Pentru oameni, merita sa lupti. In cazul de fata, trebuie sa iei in calcul ca fixul nu va veni usor, daca va veni vreodata. Povestea zici ca-i poveste, dar merg cu valul si iti mai spun cateva lucruri: toti ecsii si toate ecsele sunt de vine, nu au inteles, nu au oferit etc. Daca inghiti asta, ai ajuns in locul lor. Apoi, ti-ai cautat una care sa vrea sex. Si esti atat de naiv incat o vezi femeie de casa pe una care se giugiuleste cu unul aflat intr-o relatie de ani, intr-un lift. Tu iti dai seama ca dintre voi doi, tu chiar ai fost fraierul care a dat vrabia din mama?! Ea nu avea nimic de pierdut. Ii place viata, a avut o relatie cu tine, in paralel cu altii. Pai, asta iti trebuie tie. Una cu viata ei, ca cealalta te plictisea. Recunoaste, Y nu te-a plictisit, nu?
Ct despre cei care te sfatuiesc sa mergi in paralele, nu le doresc decat sa traiasca toata viata cu ei insisi.

#48
tehnics

tehnics

    acolo unde vara-i zi la miezul noptii

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 30,819
  • Înscris: 01.11.2005
@initiator.
Eu zic ca daca isi face si X cont aici si postati amandoi, nici nu mai e nevoie sa mergeti la psihologi, psihoterapeuti si terapie de cuplu. Aici suntem toti experti in asa ceva.

View PostYOUR_GOD, on 23 aprilie 2021 - 11:01, said:

Eu nu sunt adeptul renuntarii. Nu sunt adeptul luarii de la capat.
Nici eu.
Eu sunt genul de om care inca cred cu tarie, in ciuda vremurilor in care traim, ca o casnicie merita cel putin incarcat sa fie reparata. Eu zic ca se poate.
Da, tentatiile sunt mai mari in ziua de astazi, dar cred cu tarie ca se poate repara.
Sa arunci la gunoi o relatie fara sa constientizezi clar cauza eu o consider lasitate si fuga de responsabilitate.

#49
YOUR_GOD

YOUR_GOD

    Not assigned

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 30,906
  • Înscris: 01.01.2010

View Posttehnics, on 23 aprilie 2021 - 11:07, said:

Familia este tot. Nu esti doar sex buddy cu iubita sau sotia. Sunteti doi oameni, impotriva tuturor, la o adica. Inceputurile sunt recunoasteri ale esecului, invelite in staniol. Si nu incerci, faci totul, pici de prost daca e cazul, pentru ca linistea colibei tale conteaza.

#50
Tonic Water

Tonic Water

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,338
  • Înscris: 09.07.2005
Daca ai peste 40 de ani ramai cu X, ai mai putin ramai cu Y (deocamdata). Mai ai timp. La peste 40 intri pe panta descendenta, femeile se uita intai la portofel.

#51
axisborn

axisborn

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 4,272
  • Înscris: 20.11.2020

View Postirina2014, on 23 aprilie 2021 - 09:15, said:

Nu mi se pare ca Y l-a manipulat in vreun fel.

Pai nu a facut-o intentionat, l-a manipulat pur si simplu fiind femeie :)))

View Posttehnics, on 23 aprilie 2021 - 11:07, said:


Nici eu.
Eu sunt genul de om care inca cred cu tarie, in ciuda vremurilor in care traim, ca o casnicie merita cel putin incarcat sa fie reparata. Eu zic ca se poate.
Da, tentatiile sunt mai mari in ziua de astazi, dar cred cu tarie ca se poate repara.
Sa arunci la gunoi o relatie fara sa constientizezi clar cauza eu o consider lasitate si fuga de responsabilitate.

Ai peste 45 nu-i asa?
Voi aveati alta mentalitate, la cei tineri de acum nu mai exista sa incerci sa repari. La cel mai mic disconfort, pa, mai ales femeile  "ce, eu merit ceva mai bun".

View PostYOUR_GOD, on 23 aprilie 2021 - 11:10, said:

Familia este tot.

Povesti...

#52
thalia

thalia

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,934
  • Înscris: 07.11.2007
Eu cred ca acum te alinti si iti irosesti energia gandindu-te la amanta si aia nu mai poate de grija ta. Pe bune? Daca e atat de superficiala cum zici tu pe aici, pai tu esti istorie de cand ai iesit pe usa.
Ce stai s-o jelesti atata, ca nu-nteleg?!

Cred ca cel mai mult ajuta sa faci un exercitiu de imaginatie, unde te-ai vedea peste n ani langa una sau cealalta. E drept ca n-ai de unde sa stii, dar este usor de intuit.
Banuiesc ca multi ar alege familia si stabilitatea pe care ti-o da aceasta, iar aventurierii sexul la greu, bautura si noptile piedute aiurea. Asa si in stlul asta cat crezi ca va mai avea Y cwuru bombat si tzatzele la locul lor? Si stilul asta de viata, crezi ca ajuta pe cineva sa performeze? Ca vad ca esti foarte ok dpdv profesional.
Sau cum faceti, tu te bagi la nani ca maine incepi sedintele de la 9 si o tii asa toata ziua si Y iese cu fetele ca asa are ea chef de o ieseala. Ce viata ar fi asta, sa imi explice si mie cineva.

Nu merge. Nu aveti acelasi stil de viata si se vede de la o posta ca nu iti place stilul ei.

Eu cred ca iti va trece, ca oricarui indragostit nefericit.
Sfat: tine de familia ta, cel mai greu e sa gasesti sufletul pereche si un loc de parcare !

#53
axisborn

axisborn

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 4,272
  • Înscris: 20.11.2020

View Posttehnics, on 23 aprilie 2021 - 09:40, said:

Buei, astia de pe aici care credeti ca "prostul clasei" e un barbat moale si etc.
Hai ca va zice Je ca o femeie daca vrea sa te faca cu capul, te face.

Prima data cand nu ai experienta si nu le stii ce le poate pielea, posibil.
La varsta mijlocie insa, n-ar mai trebui.

#54
tehnics

tehnics

    acolo unde vara-i zi la miezul noptii

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 30,819
  • Înscris: 01.11.2005

View Postaxisborn, on 23 aprilie 2021 - 11:57, said:

Ai peste 45 nu-i asa?
Voi aveati alta mentalitate, la cei tineri de acum nu mai exista sa incerci sa repari. La cel mai mic disconfort, pa, mai ales femeile  "ce, eu merit ceva mai bun".
Nu, n-am.
Sunt sub 40.
De ce zici "voi" ? Tu nu vei avea peste 45 de ani sau vrei sa mori de tanar ?

Edited by tehnics, 23 April 2021 - 12:03.


Anunturi

Chirurgia spinală minim invazivă Chirurgia spinală minim invazivă

Chirurgia spinală minim invazivă oferă pacienților oportunitatea unui tratament eficient, permițându-le o recuperare ultra rapidă și nu în ultimul rând minimizând leziunile induse chirurgical.

Echipa noastră utilizează un spectru larg de tehnici minim invazive, din care enumerăm câteva: endoscopia cu variantele ei (transnazală, transtoracică, transmusculară, etc), microscopul operator, abordurile trans tubulare și nu în ultimul rând infiltrațiile la toate nivelurile coloanei vertebrale.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate