Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Presbiopia - la 43 ani ?

Termen transcriere autovehicul

Cazare Timisoara pe 4-5 zile

Primele zile ale internetului per...
 Ditra 25

Casti USB-C ptr A-54

Aplicatie medicala / asistent med...

De ce vor atația politicieni...
 ERR_ADDRESS_UNREACHABLE

Legea 18/1968 Se mai aplica?

Digi conectare 2 routere prin fir

Succesiune notar versus instanta ...
 Montaj aer conditionat in balcon ...

Cont curent mulți valuta far...

Sugestii plan casa

Experiente cu firme care cumpara ...
 

Midlife crisis?

* - - - - 7 votes
  • Please log in to reply
719 replies to this topic

#1
prostulclaseismile

prostulclaseismile

    Junior Member

  • Grup: Junior Members
  • Posts: 49
  • Înscris: 23.04.2021
Buna seara forumisti :-) Citesc de mult timp forumul din umbra, dar abia acum mi-am facut curaj sa ies in fata cu problemele mele existentiale in speranta ca ma puteti ajuta cu o dilema/problema pe care o am de ceva timp :-) Sper ca o sa am o oarecare logica in postul asta, pentru ca sunt multe de povestit :-)

Se da urmatoarea situatie: boy meets girl (o sa o denumesc in continuare ca X), se plac, se muta impreuna la nici 2 saptamani dupa ce s-au cunoscut, incheaga o relatie care a trecut prin bune, prin rele, si bate undeva spre 8 ani, care a continuat printr-o casatorie.

Toate lucrurile ok, ea cuminte, la locul ei, nu e genul care sa cerseasca atentie, nu are banca de rezerve, a tinut mereu departe eventualii 'pretendenti', o tipa de nota 10. Face curat, spala rufe, spala pe jos, gateste, nu toaca bani, nu iese cu fetele, nu se duce in cluburi, nu bea, e isteata, inteligenta, cu un job destul de ok platit si cu perspective de viitor. Apare si singura problema, sexul. Frigida e un understatement. Mereu a fost pe repede inainte, o data pe luna, sub patura, cu lumina stinsa. Ea foarte frumoasa de fel.

Dupa ceva timp de roz si floricele pe campii, prostul clasei intalneste la munca o colega mai tanara (o sa o denumesc in continuare ca Y) cu 3 ani decat el care ii ia ochii. O tipa slabuta, mica, firava, dar vede in ea aceeasi istetime pe care stie ca o are si el si nu o poate regasi in partenera de acasa. Discutiile de pe skype incep sa se indeseasca, subiectele incep sa fie din ce in ce mai variate, ea e proaspat iesita dintr-o relatie cu un tip de bani gata care primea bani si masini de la mami si de la tati, care nu lucrase o zi in viata lui, care le avea pe toate la botul calului si caruia nu ii pasa de ea, din moment ce mai mereu statea prin oras cu prietenii, sau pleca la munte cu prietenii (o data a fost prins ca asa zisii prieteni erau un grup mixt de fapt, incluzand o tipa cu care avusese niste conversatii mai deplasate, dar aparent a trecut cu vederea). Acelasi tip a lasat-o insarcinata si apoi i-a zis ca nu-i pasa, ca nu e copilul lui, ca el nu vrea copil, si Y s-a dus sa faca avort singura. Cam asta a fost inceputul sfarsitului dintre ei. 2 ani au fost impreuna, timp in care fiecare statea la casa lui, mai dormeau ocazional impreuna, dar fiecare era cu pixda ma-sii.

Intr-o zi, cand se ajunsese la breaking point, sar unul pe celalalt in lift. Dupa care timp de vreo 2 saptamani se repeta situatia asta in lift, in parcare, in masina, in drum spre casa, cam pe peste tot.
Doua saptamani mai tarziu, la o discutie intre fete, la munca, Y le povesteste colegelor ei ca 'aseara am fost in club de ziua nustiucui si ne-am imbatat si au venit 2 la noi si am stat o ora cu ei, ne-am pupat p-acolo si dup-aia am plecat acasa'. Prostul clasei asista pasiv la discutie si isi zice eh, aia e, e singura, poate sa faca ce o vrea.

Cateva zile mai tarziu, Y pleaca intr-o delegatie cateva zile cu un coleg. Intr-una din seri, ii zice prostului 'cred ca as merge la piscina cu colegul, ca au piscina destul de misto aici in hotel si oricum mi-am luat costumul de baie cu mine'. Cand se intoarce, primul lucru care se intampla e sa se intalneasca cei doi si dintr-un pupat adolescentin, s-a ajuns la cea mai misto partida de sex pe care au trait-o amandoi :-)

Inca doua saptamani mai tarziu, vine petrecerea aniversara a companiei la care prostul clasei, caruia nu ii plac petrecerile si oamenii, ii spune 'eu vin, dar vin doar daca stam impreuna, ca n-am ce face altfel, nu cunosc pe nimeni' - Y ii spune sigur - dar la petrecere, se apuca sa bea, sa danseze, sa atraga atentia tuturor, sa se bage in seama cu toata lumea in timp ce prostul clasei sta pe canapea si se uita la ea si mai iese sa fumeze din cand in cand.

Urmeaza 2 saptamani in care cei doi se vad zilnic, dupa care Y isi ia concediu si pleaca acasa (e din provincie). Prostul clasei pleaca noaptea de acasa si face 50 de km in fiecare seara, timp de o saptamana, sa mearga sa o vada. Petrec cateva ore impreuna. Intr-una din zile, stand la casa, vecinii de langa ea, prieteni din copilarie, dau petreceri si in timp ce cei doi vorbeau, la un moment dat ea zice 'hai ca m-am plictisit, m-as duce sa beau un pahar de ceva, sa stau cu vecinii de langa'. Ea avusese relatii de genul fuck buddies cu cativa din cei care erau pe acolo.

Trece saptamana de concediu, Y se intoarce in Bucuresti. Intre timp, prostul clasei se indragosteste pana peste cap si incepe sa se gandeasca sa renunte la X in detrimentul copilei Y. Isi face niste scenarii in cap si intr-un final isi ia inima in dinti si pleaca intr-o seara de acasa in urma unei certi pornita din nimic, o intreaba pe Y daca il accepta cu un geamantan, Y ii zice da, si 3 zile mai tarziu prostul apare la usa lui Y cu 2 geamantane. Prostul ii transfera toti banii (o suma de ordinul zecilor de mii de euro) pe care ii pusese deoparte lui X ca sa se mute din apartamentul lui. X e pierduta in spatiu pentru ca nu i se spusese de fapt care e motivul adevarat pentru care se intampla schimbarea asta.

Urmeaza o luna ciudata. X ii scrie prostului ca ii e dor de el. Prostul sta la Y si primeste sexul care ii lipsise atata timp pe banda rulanta. Y se bucura de companie si iese in oras o data la 3 zile cu fetele, lucru care prostului i-a displacut profund, pentru ca s-ar fi asteptat sa nu fie lasat amanet intr-o casa goala.
X afla intr-un final motivul real pentru care se intampla tot, si accepta situatia cu barbia sus, incepe sa-si caute apartament.
Prostul o cocoloseste pe Y, fiind obsedat de ea: de cum miroase, de cum arata, de cum rade, de cum face sex. E fascinat.

Y sta pasiva si incearca sa pastreze o oarecare distanta. La munca sta numai pe telefon si tasteaza - probabil vorbeste cu fetele? Acasa, seara, stau impreuna si se uita la un film, fac sex, mananca, se culca. A doua sau a treia zi iese din nou cu fetele in oras. Intr-o discutie legata de viitor, ii spune ca ar vrea un apartament de 4 camere undeva prin Pantelimon, ca acolo a stat mereu. Prostul ii zice 'nicio sansa, ne mutam la 4 camere, dar in Floreasca' - ca idee, prostul avea salariul cam de 4 ori mai mare decat al ei.

Prostul face de mancare impreuna cu Y (in conditiile in care inainte X ii facea mereu de mancare, el nu punea mana pe nimic din bucatarie). In alte zile, Y comanda de la glovo. Y baga la spalat si isi bate joc de 2 pulovere si 3 helanci ale prostului, pentru ca sunt dintr-un material mai special si trebuiau spalate la o anumita temperatura.

Y are dezastru in garsoniera. In momentul in care mergea pe langa dulap, pe sub dulap erau ciulini de praf care ii urmareau pasii, ca in vestul salbatic. Intr-un weekend prostul si Y fac curatenie generala in casa, la initiativa prostului. Inainte sa apara prostul in viata ei, Y chema 'o doamna' si ii facea curat.
Cateva zile mai tarziu, Y ii spune prostului 'stii, uite, mi-a scris un tip sa ne vedem, e o poveste mai lunga, dupa ce am terminat-o cu ala de dinaintea ta, eu l-am contactat pe cel cu care fusesem inaintea lui sa iesim la o cafea, am iesit la o cafea, si mi-a zis sa fim fuck buddies si i-am zis ca mai vedem, dar ne-am pupat, ne-am facut putin de cap, dar nu s-a intamplat nimic sexual si uite, acum mi-a scris din nou, dar uite ca i-am raspuns' - si ii zisese ceva de genul 'stii, sorry dar nu mai pot acum, am inceput ceva si as vrea sa incerc s-o fac sa mearga'. In aceeasi zi, ii spune prostului ca i-a mai scris un tip cu cateva zile in urma ca pusese o poza pe facebook cu hamsterul ei si tipul a incercat sa se bage in seama si sa-i spuna ca si el are un hamster si are si pagina de facebook, dar a sters conversatia si oricum nu era nimic de vazut, conform spuselor ei.

Urmeaza o perioada in care, dupa cum ziceam, prostul statea singur pe acasa, iar Y iesea nestingherita cu fetele in oras. Dupa ceva timp, isi cam da seama ca a exagerat cu iesirile si ii promite solemn prostului ca luna urmatoare nu iese pe nicaieri. Urmeaza un weekend in care cei doi se duc la parintii lui Y si fac cunostinta. Toate roz. Luni, ii scriu fetele lui Y :-) Si se anunta o iesire pentru vineri.

Prostul e mai ciudat si are niste gusturi atipice: ii plac femeile care isi lasa parul pubian sa creasca, dar n-a avut noroc pana acum sa cunoasca vreo dama care sa ii indeplineasca fanteziile pana la Y, pentru ca toate se epilau - Y se radea, si avea par acolo jos cam cum avea el in barba. Nu ii placea neaparat sa-l lase sa creasca, dar o facuse pentru prost. Vineri, in ziua cu iesirea, Y se duce la baie si se rade. Apoi iese in oras cu fetele si desi a zis ca sta 2 ore si vine acasa, a stat 6 ore si a venit acasa pe 3 carari. Prostul o intreaba ce pixul lui a facut atat, ca vorbisera ceva, promisese ceva, la care Y raspunde scurt 'cine te crezi tu sa ma tragi la raspundere pentru timpul pe care-l petrec cu fetele'. Prostul n-a mai putut si s-a ridicat din pat, a inceput sa-si faca bagajele, timp in care Y statea in pat si se uita la el. Pleaca pe usa, se duce acasa, nestiind ce o sa gaseasca - voia doar sa plece cat mai departe. Y il suna si ii zice sa se intoarca, dar el refuza.

Ajunge acasa, o gaseste pe X care sta la fel de cuminte cum a stat tot timpul. Daduse avansul pentru un apartament. Se culca in sufragerie, X ii spune sa vina sa doarma cu el in pat, refuza.
Se face luni, da din nou de Y la munca. Aceeasi atractie puternica, Y plansa toata. Poarta o discutie si ii cere timp sa isi puna lucrurile in ordine. Y accepta.
Urmeaza o perioada de cateva saptamani in care desi locuieste acasa la el, cu X, continua sa vorbeasca cel putin la fel de mult ca si inainte cu Y.

Dupa 2-3 saptamani, Y ii spune ca i-a scris din nou tipul ala si a intrebat-o cum mai stau lucrurile. Ii trimite screenshoturi, in care ii zice 'sunt singura, oarecum, atunci cand cred ca nu se poate mai rau decat inainte, vine cineva care imi demonstreaza ca se poate si mai rau'. In acelasi timp, ii mai zice si 'apreciez ca mi-ai spus ca oferta ta de a fi fuck buddies ramane in picioare'. Prostul e ... prost. Nu are cuvinte. Dar continua, pentru ca Y i-a spus ca l-a blocat atat pe el, cat si pe fostul.

O saptamana mai tarziu, prostul afla ca tatal lui are cancer in faza terminala. Ea pleaca inapoi la parinti pentru ca pandemie si sta acolo. X il ajuta pe prost cu tot ce are nevoie, iar Y sta bine mersi acasa la parinti. Prostul e stalker de fel, asa ca o cauta sa vada cand sta pe facebook, cand sta pe whatsapp, si vede ca e mai mereu online. Poate o vorbi cu fetele :-)

O luna mai tarziu, tatal prostului moare, prostul e pierdut si ii zice lui Y, care venise inapoi in Bucuresti ca avea ceva treaba pe la birou, ca nu vrea s-o mai vada. Y pleaca acasa la ea. Dupa 2 zile, prostul se duce la ea si vede ca masina nu e in fata. Doua saptamani mai tarziu ii scrie si ii zice 'e ok, inteleg ca ai trecut mai departe', iar ea ii spune ca inca il iubeste si ca n-a facut nimic. Aparent se dusese cu o prietena la o pensiune, ca a venit in vizita cu prietenul ei si au petrecut o seara impreuna. A dracu coincidenta :-)

Intre timp, mama prostului face un atac cerebral si intra in spital. Prostul sta cu mama lui, in timp ce Y se duce inapoi acasa, dar se mai vad ocazional.
Prostul ii spune lui Y ca i-a tradat increderea, ca are nevoie sa vada ca poate sa fie pus pe primul plan, ca poate sa renunte la copilariile de genul 'vreau sa merg sa beau, sa ma distrez, sa fac, sa dreg', Y ii face in continuu promisiuni.

Ca o paranteza, Y are sani misto si obisnuieste sa iasa in oras in niste tricouri / maiouri fara nimic pe sub. Pe prost il deranjeaza ideea si o roaga sa-si puna un sutien pe ea. Y e obisnuita sa stea cu fetele pana la niste ore obscene si sa bea. Pe prost il deranjeaza si o roaga sa nu mai faca asta.

Vine ziua uneia dintre fete, Y ii spune prostului 'uite, le-am zis sa ne vedem la 7 in loc de 9, sa vin acasa la 11, asa cum am discutat'. Prostul la ora 11 era la ea acasa cu un buchet de flori si a stat pana la 12 si Y tot nu aparea. A ajuns la 1 si a motivat ca 'nu s-a uitat la ceas'. Evident ca era beata.
Urmeaza o perioada in care prostul sta cu ma-sa in spital si Y vine in Bucuresti doar sa se vada cu el - sau cel putin asa declara. De ziua lui, sta o saptamana in Bucuresti, dar in 5 din cele 6 seri, iese ori cu fetele, ori cu colegele de la munca. Aceleasi discutii legate de iesit, prostul ii zice sa se distanteze de niste cunostinte care doar o trag in jos, ea ii face promisiuni pe care le incalca in continuu.

Mai trec 2 saptamani, moare si mama prostului si ii zice lui Y acelasi lucru: sa-l lase in pace, sa-si gaseasca pe altcineva, sa fie fericita. Ea nu comenteaza, incearca sa-l sune o data si apoi o lasa balta. Peste 2 saptamani, prostul merge la ea si o gaseste acasa. Se iau in brate, se pupa, stau impreuna o zi, dupa care prostul se intoarce in Bucuresti unde il asteapta alte probleme (pe care n-o sa le insir aici) iar Y ramane acasa la ai ei.
Urmeaza o luna in care cea mai buna prietena a lui Y se desparte de iubitul ei, cu care fusese impreuna de 4 ani de zile si la nici 3 zile dupa, incepe sa iasa cu masina noaptea prin oras la agatat. Y merge din ce in ce mai des sa se vada cu ea, iar prostului nu-i convine pentru ca stie ca prietena asta a lui Y mereu a fost capul rautatilor. Intr-o zi au o discutie normala care degenereaza si se termina prin Y spunand 'm-am saturat sa-ti faci tot felul de scenarii, nu mai am nimic de zis, incep sa cred cred ca fiecare ar trebui sa mearga pe drumul lui', la care prostul raspunde 'noi n-am avut un drum impreuna. si chiar daca am fi avut, n-as fi avut unde sa ajung cu tine'.

Cam lunguta povestea :-) Mai sunt si alte detalii, dar in esenta cam asta e. Acum, problemele existentiale:

- de cand s-a intamplat asta, eu am sunat-o pe X si am inceput sa vorbim. Apartamentul pe care voia sa si-l ia, nu si l-a mai luat, s-a mutat inapoi in provincie. S-a intors 'acasa' acum. Incercam sa reparam ce s-a stricat. Exista dorinta sincera din partea ei de a face cumva sa fie mai bine decat inainte.

- X era frigida pentru ca in tinerete a fost violata. Apoi abuzata de tata. Dar acum incearca sa treaca peste toate experientele neplacute si sa faca cumva sa fie ok lucrurile din punct de vedere sexual.

- Y n-a mai dat niciun semn. In schimb, am vazut ca pe instagram si pe facebook s-a imprietenit din nou cu fostul. Nu stiu ce inseamna asta, nu stiu daca au reluat legatura sau daca sunt doar pen pals. Nu am de unde sa aflu, pentru ca nu avem prieteni comuni.

- eu sunt un pic distrus psihic. Nu-mi vine sa cred ca am renuntat la o femeie matura, cu capul pe umeri, am renuntat la tot ce agonisisem si am plecat la o pustoaica doar pentru ca-mi facea inima sa bata mai tare. Partea proasta e ca in momentul asta nu pot sa dorm noaptea pentru ca ma gandesc la Y si la ce o face. Nu stiu daca imi e dor de ea, sau daca doar o invidiez pentru ca e tanara, arata bine, are libertatea de a face ce vrea ea, cand vrea ea, cu cine vrea ea.

- sunt constient ca daca as fi ramas cu Y, toate chestiile astea de inceput, pasiunea, focul, s-ar fi stins in timp. Ar fi ramas doar teama de 'cine i-o mai scrie' si apoi 'oare i-o raspunde ok sau i-o zice ca apreciaza ca oferta lui ramane in picioare'. Teama de 'oare ce s-o intampla cand o iesi cu fetele' sau 'oare ce s-o intampla cand o sa mearga in teambuilding sau la petrecerea burlacitelor sau la urmatoarea petrecere a companiei sau la festival, ca tot zicea ca vrea sa mearga la untold, electric castle si sunwaves si neversea cu fetele'.

- in toata perioada asta, X nu a facut nimic cu nimeni, a stat linistita acasa, a citit carti, s-a uitat la seriale, si chiar o cred. I-am accesat contul de google unde are locatia salvata, si singurele drumuri pe care le-a facut au fost pana la piata sau pana la mall, sa-si faca cumparaturile si apoi inapoi acasa la ea.

Intrebarea pe care o am, cu care sper ca ma puteti ajuta, e ... ce naiba pot sa fac, ca sa reusesc sa o uit pe Y. Sa nu ma mai gandesc la ce ar fi putut sa fie, sa trec peste niste himere, sa o dau jos de pe piedestalul ala pe care am urcat-o doar pentru ca stia sa faca sex bine, avea sani misto si avea par la pixda :-)

Stiu ca sunt un barbat porc si ca n-o merit pe X. Stiu asta. Sunt perfect constient. Dar am primit o a doua sansa si nu vreau sa-i dau cu piciorul. Insa creierul nu ma lasa, constant ma regasesc uitandu-ma pe whatsapp sa vad daca Y e online, sau daca a mai postat ceva pe instagram sau daca si-a mai adaugat un prieten nou pe facebook. Vreau sa trec peste, dar nu reusesc.

Edited by althea, 23 April 2021 - 05:01.
spatiere text


#2
MembruAnonim

MembruAnonim

    MembruAnonim

  • Grup: Banned
  • Posts: 398,284
  • Înscris: 08.10.2015
X este insarcinata in cate luni?

Edited by MembruAnonim, 23 April 2021 - 05:29.


#3
marcone

marcone

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 947
  • Înscris: 21.03.2004
Cele doua  fiind personalitati complementare, X de curat, Y de tavaleala, daca esti un bun organizator si cu disponibilitate financiara vei avea numai satisfactii Posted Image

Edited by marcone, 23 April 2021 - 06:29.


#4
MembruAnonim

MembruAnonim

    MembruAnonim

  • Grup: Banned
  • Posts: 398,284
  • Înscris: 08.10.2015
Rămâi cu X, ce să zic? Y e prea mult pentru tine. Așa, cu X, vei avea confortul de care ai nevoie. :D

#5
baribalu

baribalu

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 6,664
  • Înscris: 23.10.2006
Eu propun sa le combini pe y cu x ca poate o scapa de frigiditate. Sti cum se zice, nici o femeie nu e frigida, ci doar inca nu a intalnit persoana potrivita.Posted Image Numai sa nu ramana una cu alta si sa te scoata definitiv din ecuatie.

Edited by baribalu, 23 April 2021 - 06:45.


#6
tehnics

tehnics

    acolo unde vara-i zi la miezul noptii

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 30,827
  • Înscris: 01.11.2005
Ti-am citit tot ce ai scris. Pe unele locuri inteleg din proprie experienta.
Ce pot sa iti spun din punctul meu de vedere:
1. Sexul este foarte important intr-o relatie. Foarte important. E un liant enorm si un sex calumea, salveaza casnicii, la fel cum un sex calumea, cu altcineva, distruge casnicii.
2. Cred ca acum ar fi bine sa o ajuti pe X sa poata trece peste barierele sexuale. Pentru ca acolo cred ca e sincopa cea mare. Tu vrei mai des si mai diversificat, ea vrea doar misionar o data pe luna. Nu va fi usor. Defapt cred ca e cea mai grea parte din tot procesul casniciei.
3. Intrerupt tot cu Y, stiu, gandurile n-ai cum sa le curmi dar ochii care nu se vad, se uita. Se vor estoma cu timpul.
4. Cred ca momentul asta a fost in care ai realizat ce ai si ce poti pierde la fel si X.
5. V-ar prinde bine, tie si lui X, un time-brake, de o saptamana. Iesit undeva, retras, voi doi si atat. Se pare ca financiar nu-i problema, atunci go for it. Fi creativ si cat mai multa diversificare in activitati in 2, cu atat mai bine.
6. Omoara din faza de gand negativ,  orice frustrare. Si tu si X. Orice mica chestie care nu-ti place sau convine, spune-o, nu o tine in tine. Gandurile pot naste alte ganduri si e ca un bulgare de zapada care poate se face mare. Asa ca e foarte bine, mai ales in perioada asta sensibila sa discuti cu X lucruri care nu le-ati discutat niciodata. Lasa-o si pe ea sa isi zica oful, oricat de mult sau putin te-ar deranaja.
7. Acasa implica-te mai mult si incercati sa faceti lucruri impreuna. Incepand de la mancare, la curatenie. O ajuti, are si ea mai mult timp pentru voi.
Mult succes.

Edited by tehnics, 23 April 2021 - 07:21.


#7
-__-

-__-

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,359
  • Înscris: 30.11.2020

View Postprostulclaseismile, on 23 aprilie 2021 - 02:26, said:

Intrebarea pe care o am, cu care sper ca ma puteti ajuta, e ... ce naiba pot sa fac,

Ești slab ca bărbat. Undeva ai o problemă, ori ca aspect, ori ca viată pe care ai dus-o până ai întâlnit-o pe Y.

Ești genul de bărbat care a văzut că a fost băgat în seamă de Y și s-a crezut cel mai bine bărbat.

Ți-ai ales bine numele - prostul  clasei.

Așa ai fost în tinerețe și acum ai impresia că ești special că te-a băgat în seamă Y.

Edited by -__-, 23 April 2021 - 07:25.


#8
Adm

Adm

    Property Caretaker

  • Grup: Administrators
  • Posts: 24,123
  • Înscris: 22.05.2003
Pla n-ar creier, pzda n-are dinti...

E o poveste nemuritoare; ai noroc ca X e proasta.

Despre Y, ii stegi  umarul din agenda, de pe fb, insta etc.
Schimbi job sa nu mai ai contact si cu timpul ramane o amintire erotica.

#9
bvygKLM

bvygKLM

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 796
  • Înscris: 07.01.2021
Vezi de parastasele si pomenile babacilor.

Sau fa turul Italiei, Germaniei, Elvetiei cu Y si la sfarsit cumpara corporatia unde lucrezi.


Apropo X ti-a dat banii inapoi de ordinul zecilor de mii de euro? Sau ti-a facut factura si sunt deja cheltuiti?


Multumesc.

#10
2Unlimited

2Unlimited

    "No limits"

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,636
  • Înscris: 29.12.2016
Pot sa-ti spun ca violul acela din tinerete a contat si conteaza enorm de mult. Trebuie sa vorbeasca cu un psihiatru, sa nu tina in ea. Am avut un caz foarte apropiat (o matusa), care a fost violata inainte de 18 ani, si a suferit toata viata. A gasit pe cineva pana la urma, insa avea in continuare probleme cu sexul (sechele, evitat, etc...). Pana la urma a plecat la munca in Italia si probabil ca a avut din nou o depresie, nimeni nu stie ce s-a intamplat. Verdictul final a fost ca s-a spanzurat acolo. RIP L.
Cert este ca daca vrei sa ramai cu X, trebuie sa ai foarte multa rabdare cu ea si sa discutati absolut tot. Minus partea cu Y, sa nu discuti despre asta cu X niciodata. Bafta!

Edited by 2Unlimited, 23 April 2021 - 07:54.


#11
mcgregory

mcgregory

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 887
  • Înscris: 10.06.2008
"Daca ai o fetita si vrei sa i-o pui, esti papagal sa-i iei cadouri. Du-o la tine acasa, toarna-i un pic de whisky pa gat si pune-i-o! Ce dracu’ ba, profu’, tot eu trebuie sa te invat?
Exista trei meserii pe lume: bogatia, saracia si sexul. Din oricare se poate trai. Dar din dragoste si din scris mori de foame, ma idiotule! Mori pe gratis!"

Gheorghe Dinica-Filantropica

#12
paco rabanne

paco rabanne

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,148
  • Înscris: 29.09.2006
Daca tu esti la midlife si ea e cu 3 ani mai mica, nu e chiar pustoaica.

Am trait si eu ceva de genul, tipa era cu 12 ani mai mica.

Trebuie sa intelegi ca oamenii nu se schimba si "pustoaica" asta care te duce de la agonie la extaz......Stie perfect sa te faca sa crezi ca cu tine va fi altfel si sa se puna intr-o postura de victima, stie sa manipuleze.

Asadar si eu m-am ars...daca as repeta experienta? Probabil ca da, dar cu alta abordare.

Dar in nici un caz nu as renunta la o fata cu capul pe umeri pt tipologia aceasta.

Edited by paco rabanne, 23 April 2021 - 08:05.


#13
smoke

smoke

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,725
  • Înscris: 08.10.2004

View Posttehnics, on 23 aprilie 2021 - 07:17, said:

Ti-am citit tot ce ai scris. Pe unele locuri inteleg din proprie experienta.
Ce pot sa iti spun din punctul meu de vedere:
1. Sexul este foarte important intr-o relatie. Foarte important. E un liant enorm si un sex calumea, salveaza casnicii, la fel cum un sex calumea, cu altcineva, distruge casnicii.
2. Cred ca acum ar fi bine sa o ajuti pe X sa poata trece peste barierele sexuale. Pentru ca acolo cred ca e sincopa cea mare. Tu vrei mai des si mai diversificat, ea vrea doar misionar o data pe luna. Nu va fi usor. Defapt cred ca e cea mai grea parte din tot procesul casniciei.
3. Intrerupt tot cu Y, stiu, gandurile n-ai cum sa le curmi dar ochii care nu se vad, se uita. Se vor estoma cu timpul.
4. Cred ca momentul asta a fost in care ai realizat ce ai si ce poti pierde la fel si X.
5. V-ar prinde bine, tie si lui X, un time-brake, de o saptamana. Iesit undeva, retras, voi doi si atat. Se pare ca financiar nu-i problema, atunci go for it. Fi creativ si cat mai multa diversificare in activitati in 2, cu atat mai bine.
6. Omoara din faza de gand negativ,  orice frustrare. Si tu si X. Orice mica chestie care nu-ti place sau convine, spune-o, nu o tine in tine. Gandurile pot naste alte ganduri si e ca un bulgare de zapada care poate se face mare. Asa ca e foarte bine, mai ales in perioada asta sensibila sa discuti cu X lucruri care nu le-ati discutat niciodata. Lasa-o si pe ea sa isi zica oful, oricat de mult sau putin te-ar deranaja.
7. Acasa implica-te mai mult si incercati sa faceti lucruri impreuna. Incepand de la mancare, la curatenie. O ajuti, are si ea mai mult timp pentru voi.
Mult succes.

a scris tehnics exact ce as fi scris si eu, poate mai bine.

tu acum esti strict condus de hormoni, de lipsa suferita pana acum. dar si tu ai partea ta de vina in relatia cu X.  cu varsta ar trebui sa ai si experienta  necesara si intelepciunea  de cum se face sex, sau dragoste...ca nu e ca la 20 de ani cand dai din fund cat mai repede.  Trebuia sa o ajuti pe X sa treaca peste probleme si sa descopere placerea in a face cu tine sex. si crede-ma, daca reuseai asta ai fi avut parte de o femeie care te vrea cu adevarat, pe tine, nu doar organu, si astea sunt rare de tot. Adunat cu restul, era de tinut. Pune mana si vorbeste si decoperiti-va unul pe altul.

Iar cu Y nu ai nici o sansa. e curva si  vaneaza barbati doar ca trofeee. o sa iti distruga viata, o sa iti toace si pshihicul si banii. uiti de sex tot prin sex..asa ca fugi la X si luati-o usor asa...ca un quest. merge-ti in city break in tara de 2 ori pe weekend.

si un sfat  - dormiti dezbracati in acelasi pat, se inmulteste sexul vrei nu vrei :)))

#14
clausio

clausio

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,029
  • Înscris: 09.05.2006
Wow, ai o viata de film. Unul PROST desigur... nici n-avea cum sa fie altfel...in care personajul principal e prostul satului, o frigida si o curva (mai tanara).

Daca vrei sa te aduni, continua-ti viata cu X, mai du-te la curve (pe bani, nu pe iluzii) din cand in cand sa f uti si tu ceva pe alese si asta e, nu poti sa le ai pe toate in viata dar poti incerca sa umpli cate-o gaura...

Asta a fost scenariul pozitiv.

Negative pot fi o multime, nu pot sa le dezvolt ca sunt prea multe, aici tu esti specialist se pare...doar ai admis ca esti prostul satului.

Spor!

#15
spooky51

spooky51

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,815
  • Înscris: 29.09.2006

View Post2Unlimited, on 23 aprilie 2021 - 07:49, said:

Pot sa-ti spun ca violul acela din tinerete a contat si conteaza enorm de mult. Trebuie sa vorbeasca cu un psihiatru, sa nu tina in ea.
Asta e singurul sfat pe care il poate da un om normal. Trebuie cautat un psihiatru bun, care sa rezolve macar o parte din problemele legate de sex si anxietatea legata de relatiile sexuale. Poate va recomanda si un psiholog bun care are experienta cu astfel de probleme. Iar daca ai probleme cu criza varstei de mijloc in US se trateaza cu motocicleta :D .

Edited by spooky51, 23 April 2021 - 08:33.


#16
KiloW

KiloW

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 12,179
  • Înscris: 08.01.2021
Matematic vorbind, soluția ta e "Z".

Cu X poți să ramai prieten sau chiar și colocatar. Însă doar atât, pentru ca fără sex e o relație care tot în gard se termina. Săraca are o viata grea, compasiunea e normala, însă o relație amoroasa din compasiune nu merge. Vei ajunge invariabil sa fii frustrat și sa te porți urat cu ea fără alt motiv decât propria ta frustrare și chiar nu merita asta. Ar fi bine sa facă terapie... Poate damage-ul ei emotional e reversibil.

Pe Y poți s-o ignori, poți s-o fti, însă e clar ca nu trebuie sa te implici emoțional pentru ca tot în gard se termina.

Ție îți trebuie o Z care sa fie suficient de gospodina în bucătărie și suficient de dezinhibata în dormitor (și la duș, pe masa de bucătărie, în mașina, lift, etc).
În plus Z asta trebuie sa aibă o viata împlinită și fără tine. Sa aibă prieteni, prietene, o viata sociala normala. O călugăriță nu-i un avantaj, risca sa te sufoce, lipsa unei vieți sociale e un semnal de alarma. Și n-o sa știi niciodată dacă sta cu tine din dragoste sau din disperare sau teama de singurătate.

Ca sa meargă o relație de lunga durata, cei doi parteneri trebuie sa fie ok cu capul și separat.

PS
Trebuie și sa te debarasezi de informații parazite. Nu-i treaba ta cu cine iese și nici cu cine se fte y, și nici nu-i neapărat un avantaj ca X "te-a așteptat". Probabil ca de fapt X nu cauta realmente o relație, datorita problemelor ei anterioare, din povestea ta pare ca are nevoie mai mult de un prieten decât de un iubit.

Edited by KiloW, 23 April 2021 - 08:35.


#17
varzeanu

varzeanu

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 586
  • Înscris: 21.01.2006
X merge la psihoterapeut? X si prostul clasei sunt dispusi sa mearga la terapie de cuplu? Daca raspunsul e negativ la ambele intrebari, mai bine o lasi pe X si iti vezi de viata. O sa cunosti pe altcineva ca X mai putin partea cu frigiditatea si o sa traiti fericiti pana la adanci batraneti. Pe Y mai bine o lasi in pace.

Nu mai trimiteti oameni sanatosi la psihiatru. Pentru astfel de probleme exista psihoterapeuti. Confom zicalei "mai bine plangi la psihoterapeut decat sa razi la psihiatru" :)

#18
zile_san

zile_san

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 4,666
  • Înscris: 10.10.2011
stai sa vezi cand o sa te impaci cu X si cand e totul bine o sa iti scoata scheletii din dulap

Anunturi

Bun venit pe Forumul Softpedia!

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate