![]() |
Neurochirurgie minim invazivă
"Primum non nocere" este ideea ce a deschis drumul medicinei spre minim invaziv. Avansul tehnologic extraordinar din ultimele decenii a permis dezvoltarea tuturor domeniilor medicinei. Microscopul operator, neuronavigația, tehnicile anestezice avansate permit intervenții chirurgicale tot mai precise, tot mai sigure. Neurochirurgia minim invazivă, sau prin "gaura cheii", oferă pacienților posibilitatea de a se opera cu riscuri minime, fie ele neurologice, infecțioase, medicale sau estetice. www.neurohope.ro |
Roaming Digi
Last Updated: May 20 2023 11:51, Started by
axisborn
, Apr 22 2021 20:34
·
28

Posted 16 March 2023 - 06:42

La un cent pe minut zic ca poti vorbi si de pe strada. Iar pretul internetului este mai mic decat daca ti-ai cumpara o cartela locala, pe care am aruncato de cand am numar digi.
|
Posted 16 March 2023 - 09:40

La un cent pe minut zic ca poti vorbi si de pe strada
Adica 0,0125 EUR / min , adica o convorbire de 5 min cu RO - 5 x 0,0125 = cca 0,3 RON = cca 30 bani Adica aproape GRATIS |
Posted 23 March 2023 - 22:44

Incerc sa inteleg cate minute sunt in Roaming pe abonamentul de la Digi cel de 5 euro ca nu gasesc nici un detaliu. Va trebui sa trec pe la digi, dar daca primesc un raspuns pana atunci ar fi super ok ma duc acolo cu tema facuta de acasa.
|
Posted 24 March 2023 - 00:21

Am folosit un abonament Digi in roaming in Moldova doar pentru date mobile, nu si pentru apeluri. Tarifele Digi sunt ok, iar acoperirea Moldtelecom (Unite) in Chisinau si pe drumurile principale e si ea ok. Pentru 2 zile in care am folosit telefonul pentru Google Maps si mesaje text pe WhatsApp si cateva poze mi-a venit un cost suplimentar de sub 2 Lei ![]() PS: Vezi ca in aplicatia Google Maps poti descarca o harta offline. Poti descarca intreaga Moldova si mai economisesti astfel ceva trafic in roaming. |
Posted 24 March 2023 - 01:48

Incerc sa inteleg cate minute sunt in Roaming pe abonamentul de la Digi cel de 5 euro ca nu gasesc nici un detaliu. Va trebui sa trec pe la digi, dar daca primesc un raspuns pana atunci ar fi super ok ma duc acolo cu tema facuta de acasa. E ok sa incerci, pana la urma poate o sa si reusesti. Oricum modul in care "incerci" este neclar. Unde incerci sa afli? In Roaming SEE? Intr-o tara anume? Singurele minute INCLUSE sunt in Roaming SEE si informatia este foarte CLARA pe site-ul lor, cand alegi orice tara din SEE. https://www.digi.ro/...-mobila/roaming Deci iti recomand sa faci incercari cu google data viitoare, asta pentru intrebari destul de banale. |
Posted 24 March 2023 - 01:49

Am ales Bulgaria... poti alege orice tara. Scrie destul de clar... ai fix cate minute consumi.
Attached Files |
Posted 24 March 2023 - 07:53

Incerc sa inteleg cate minute sunt in Roaming pe abonamentul de la Digi cel de 5 euro ca nu gasesc nici un detaliu. Va trebui sa trec pe la digi, dar daca primesc un raspuns pana atunci ar fi super ok ma duc acolo cu tema facuta de acasa. |
Posted 24 March 2023 - 08:31

Posted 24 March 2023 - 08:48

Ai intrebat de minute si ti-am raspuns, legat de internet in jur de 4.7 gb.
|
Posted 24 March 2023 - 08:59

Ai nelimitat minute in SEE roaming? Si legat de internet? Asta este formula de calcul pentru traficul de internet in SEE: 2 x Pretul lunar al abonamentului (Euro, fara TVA) / Tariful maxim cu ridicata in roaming ( 1,8 Euro / GB ) Atentie, pretul lunar pe care il platesti efectiv ( chiar daca e abonament de 5 Euro, dar platesti 3, se calculeaza la 3 euro fara TVA ). |
Posted 24 March 2023 - 13:39

Multumesc mult pentru raspunsuri. In cazul in care sari de pretul abonamentului intra automat pe cost suplimentar? Se poate bloca sa nu intre sau chestii de genu?
|
|
Posted 24 March 2023 - 13:42

Nu se poate bloca dar e 1EUR/GB, preferi sa ramai fara date decat sa platesti cativa lei?
|
Posted 24 March 2023 - 14:12

Daca e 1 euro GB e super bine pentru ca socru meu pentru cateva minute si foarte foarte putin internet, cred ca si-au facut aplicatiile update, s-a trezit din Bulgaria cu vreo 70 de euro cost suplimentar la orange. Asta nu vreau eu sa patesc.
Edited by stearom, 24 March 2023 - 14:14. |
Posted 24 March 2023 - 14:17

Tarifele in roaming sunt in general modice. Ok, sunt cateva destinatii unde a ramas exorbitant, dar nu undeva unde ajungi extrem de usor.
|
Posted 24 March 2023 - 16:30

Posted 25 March 2023 - 03:53

Daca e 1 euro GB e super bine pentru ca socru meu pentru cateva minute si foarte foarte putin internet, cred ca si-au facut aplicatiile update, s-a trezit din Bulgaria cu vreo 70 de euro cost suplimentar la orange. Asta nu vreau eu sa patesc. Am vazut ca pui aceleasi intrebari si pe aria Orange. Evident ca acolo nu ti-a raspuns nimeni... Dar nu prea inteleg cum sa fi facut 70euro... https://www.orange.r...t-in-roaming-86 Nu de alta, dar are si Orange 2 euro si ceva per GB dupa terminarea traficului inclus... Adica ce a facut socrul tau cu datele mobile in Bulgaria? Pe de alta parte inteleg ca nu ai Digi si doar vrei sa intelegi tarifele... De pe aria prepay Orange:
Inainte prepay era mai avantajos, dar vad ca acuma abonamentul e mai avantajos daca ai roaming la 5 euro. Ce ma deranjeaza pe mine e costul suplimentar. Am fost candva demult la liber si ma trezeam ca aveam cost suplimentar ca ba aia ca ba cealalta si nu as vrea sa merg prin UE si sa ma trezesc cu o facutra de sute de euro la final. La prepay consumi cat ai si dupa block. |
Posted 25 March 2023 - 13:36

|
Anunturi
▶ 1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users