![]() |
Second Opinion
Folosind serviciul second opinion ne puteți trimite RMN-uri, CT -uri, angiografii, fișiere .pdf, documente medicale. Astfel vă vom putea da o opinie neurochirurgicală, fără ca aceasta să poată înlocui un consult de specialitate. Răspunsurile vor fi date prin e-mail în cel mai scurt timp posibil (de obicei în mai putin de 24 de ore, dar nu mai mult de 48 de ore). Second opinion – Neurohope este un serviciu gratuit. www.neurohope.ro |
decodare Motorola V360
Last Updated: Apr 28 2008 09:55, Started by
daddyflo
, Mar 28 2006 20:44
·
0

Posted 28 March 2006 - 20:44

Salutare fratilor,mi-am schimbat softul( Vodafone) la motorola V360 si mi l-a codat,nu stiu pe ce retea ca orange si connex nu merge ,imi zice Contactati serviciu furnizori sau Enter Subsidy Lock Key ,are 8 caractere parola.I-am schimbat softul de 8 ori si nu merge.Fac apel la toti care se pricep sau stiu cum se decodeaza motorola V360 ,in general toate telefoanele motorola.Astept soluti,vreau doar sa stiu daca se poate sal decodez fara sa ma duc sa dau bani la un service,ca m-am dus la unele service-uri si le-am explicat cum sta treaba si toti speriati mi-au spus: Domnule nu am mai facut asta niciodata,cica fara sperante
![]() ![]() |
Posted 10 January 2007 - 00:40

Salutare fratilor,mi-am schimbat softul( Vodafone) la motorola V360 si mi l-a codat,nu stiu pe ce retea ca orange si connex nu merge ,imi zice Contactati serviciu furnizori sau Enter Subsidy Lock Key ,are 8 caractere parola.I-am schimbat softul de 8 ori si nu merge.Fac apel la toti care se pricep sau stiu cum se decodeaza motorola V360 ,in general toate telefoanele motorola.Astept soluti,vreau doar sa stiu daca se poate sal decodez fara sa ma duc sa dau bani la un service,ca m-am dus la unele service-uri si le-am explicat cum sta treaba si toti speriati mi-au spus: Domnule nu am mai facut asta niciodata,cica fara sperante ![]() ![]() UITE SI EU AM GASIT UN SOFT SI DUPA CE L-AM FOLOSIT ACELASI LUCRU MI-A APARUT PE ECRAN DACA AI REZOLVAT CEVA POATE IMI SPUI SI MIE UNDE,CUM SI CAT COSTA,NU CRED CA ESTE CEVA CE NU SE POATE REZOLVA ... |
Posted 13 January 2007 - 14:45

UITE SI EU AM GASIT UN SOFT SI DUPA CE L-AM FOLOSIT ACELASI LUCRU MI-A APARUT PE ECRAN DACA AI REZOLVAT CEVA POATE IMI SPUI SI MIE UNDE,CUM SI CAT COSTA,NU CRED CA ESTE CEVA CE NU SE POATE REZOLVA ... Se poate decoda doar prin test point. Nu e indicat sa-l faci in necunostinta de cauza. Mai bine mergi la un service si cu 20 de lei te rezolva baietii de acolo. |
Posted 13 January 2007 - 15:25

Posted 01 March 2007 - 10:06

Posted 01 March 2007 - 10:09

Se poate decoda doar prin test point. Nu e indicat sa-l faci in necunostinta de cauza. Mai bine mergi la un service si cu 20 de lei te rezolva baietii de acolo. daca poti sa`mi dai o adresa unde se decodeaza asa ieftin te rog fa`o! |
Posted 01 March 2007 - 10:13

Salutare fratilor,mi-am schimbat softul( Vodafone) la motorola V360 si mi l-a codat,nu stiu pe ce retea ca orange si connex nu merge ,imi zice Contactati serviciu furnizori sau Enter Subsidy Lock Key ,are 8 caractere parola.I-am schimbat softul de 8 ori si nu merge.Fac apel la toti care se pricep sau stiu cum se decodeaza motorola V360 ,in general toate telefoanele motorola.Astept soluti,vreau doar sa stiu daca se poate sal decodez fara sa ma duc sa dau bani la un service,ca m-am dus la unele service-uri si le-am explicat cum sta treaba si toti speriati mi-au spus: Domnule nu am mai facut asta niciodata,cica fara sperante ![]() ![]() pot sa`l fac sa revina la normal acasa?aaaaaa!am uitat sa spun e codat pe vo spania daca se poate debloca acasa fara test point as fi interesat!ms anticipat |
Posted 01 March 2007 - 10:25

acelasi text am si eu pe ecran decind l`am conectat la pc si am apasat combinatia aceea de taste *#yes ca sa`i aflu versiunea de soft pot sa`l fac sa revina la normal acasa?aaaaaa!am uitat sa spun e codat pe vo spania daca se poate debloca acasa fara test point as fi interesat!ms anticipat |
Posted 02 April 2007 - 13:04

ceau la toaya lumea......stiu eu cum se decodeaza motorola v360......e putin cam mult de lucru....dar nu trebe nici test point.....nici desfacut......e doar vorba de cateva programele.....si putin timp liber.....daca e cineva interesat il astept pe id stalone_16 .....
|
Posted 23 July 2007 - 10:23

ceau la toaya lumea......stiu eu cum se decodeaza motorola v360......e putin cam mult de lucru....dar nu trebe nici test point.....nici desfacut......e doar vorba de cateva programele.....si putin timp liber.....daca e cineva interesat il astept pe id stalone_16 ..... |
|
Posted 28 April 2008 - 09:55

Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users