Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Problema Service - Preturi diferite

IP Camera HikVision nu o gasesc i...

Cand devine un film clasic?

Cu mașina spre Budapesta ...
 Ridicare act de identitate cu pro...

Calorifere + incalzire in pardose...

Sfat achizitie laptop buget 1500-...

Boxe Devialet
 Mai poarta careva papuci prin oras?

Amortizoare - 2024 - gaz / ulei ?...

Calatorie Bucuresti - Timisoara, ...

Țuica are gust ciudat
 Copii nascuti in Romania

Felicitari Republica Moldova pent...

Ușa exterioara care scar5...

Decizie dificila intre doua model...
 

decodare Motorola V360

- - - - -
  • Please log in to reply
11 replies to this topic

#1
daddyflo

daddyflo

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 95
  • Înscris: 17.09.2005
Salutare fratilor,mi-am schimbat softul( Vodafone) la motorola V360 si mi l-a codat,nu stiu pe ce retea ca orange si connex nu merge ,imi zice Contactati serviciu furnizori sau Enter Subsidy Lock Key ,are  8 caractere parola.I-am schimbat softul de 8 ori si nu merge.Fac apel la toti care se pricep sau stiu cum se decodeaza motorola V360 ,in general toate telefoanele  motorola.Astept soluti,vreau doar sa stiu daca se poate sal decodez fara sa ma duc sa dau bani la un service,ca m-am dus la unele service-uri si le-am explicat cum sta treaba si toti speriati mi-au spus: Domnule nu am mai facut asta niciodata,cica fara sperante <_< .Mersi anticipat :worthy:

#2
Fantomas_xp

Fantomas_xp

    New Member

  • Grup: Validating
  • Posts: 12
  • Înscris: 23.05.2006

View Postdaddyflo, on Mar 28 2006, 21:44, said:

Salutare fratilor,mi-am schimbat softul( Vodafone) la motorola V360 si mi l-a codat,nu stiu pe ce retea ca orange si connex nu merge ,imi zice Contactati serviciu furnizori sau Enter Subsidy Lock Key ,are  8 caractere parola.I-am schimbat softul de 8 ori si nu merge.Fac apel la toti care se pricep sau stiu cum se decodeaza motorola V360 ,in general toate telefoanele  motorola.Astept soluti,vreau doar sa stiu daca se poate sal decodez fara sa ma duc sa dau bani la un service,ca m-am dus la unele service-uri si le-am explicat cum sta treaba si toti speriati mi-au spus: Domnule nu am mai facut asta niciodata,cica fara sperante <_< .Mersi anticipat :worthy:





UITE SI EU AM GASIT UN SOFT  SI DUPA CE L-AM FOLOSIT ACELASI LUCRU MI-A APARUT PE ECRAN
DACA AI REZOLVAT CEVA POATE IMI SPUI SI MIE UNDE,CUM SI CAT COSTA,NU CRED CA ESTE CEVA CE NU SE POATE REZOLVA ...

#3
MarianCornel

MarianCornel

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 298
  • Înscris: 01.04.2006

View PostFantomas_xp, on Jan 10 2007, 00:40, said:

UITE SI EU AM GASIT UN SOFT  SI DUPA CE L-AM FOLOSIT ACELASI LUCRU MI-A APARUT PE ECRAN
DACA AI REZOLVAT CEVA POATE IMI SPUI SI MIE UNDE,CUM SI CAT COSTA,NU CRED CA ESTE CEVA CE NU SE POATE REZOLVA ...

Se poate decoda doar prin test point. Nu e indicat sa-l faci in necunostinta de cauza. Mai bine mergi la un service si cu 20 de lei te rezolva baietii de acolo.

#4
C++

C++

    Junior Member

  • Grup: Banned
  • Posts: 182
  • Înscris: 01.07.2006

View PostMarianCornel, on Jan 13 2007, 14:45, said:

Se poate decoda doar prin test point. Nu e indicat sa-l faci in necunostinta de cauza. Mai bine mergi la un service si cu 20 de lei te rezolva baietii de acolo.

Motorola V360 se poate decoda si fara test point !
Pina ieri se putea decoda chiar gratis.

#5
bodyX_asu

bodyX_asu

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 5
  • Înscris: 30.01.2007
cum decodez pan` la urma un motorola v360? help

#6
costin10

costin10

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 61
  • Înscris: 08.11.2006

View PostC++, on Jan 13 2007, 15:25, said:

Motorola V360 se poate decoda si fara test point !
Pina ieri se putea decoda chiar gratis.
si cum se face asta ?cum se poate decoda motov360v acasa ,fara test point?

#7
costin10

costin10

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 61
  • Înscris: 08.11.2006

View PostMarianCornel, on Jan 13 2007, 14:45, said:

Se poate decoda doar prin test point. Nu e indicat sa-l faci in necunostinta de cauza. Mai bine mergi la un service si cu 20 de lei te rezolva baietii de acolo.
sal!mie mi`au cerut 50 lei pt moto v360v si 250 lei pt se k610i
daca poti sa`mi dai o adresa unde se decodeaza asa ieftin te rog fa`o!

#8
costin10

costin10

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 61
  • Înscris: 08.11.2006

View Postdaddyflo, on Mar 28 2006, 20:44, said:

Salutare fratilor,mi-am schimbat softul( Vodafone) la motorola V360 si mi l-a codat,nu stiu pe ce retea ca orange si connex nu merge ,imi zice Contactati serviciu furnizori sau Enter Subsidy Lock Key ,are  8 caractere parola.I-am schimbat softul de 8 ori si nu merge.Fac apel la toti care se pricep sau stiu cum se decodeaza motorola V360 ,in general toate telefoanele  motorola.Astept soluti,vreau doar sa stiu daca se poate sal decodez fara sa ma duc sa dau bani la un service,ca m-am dus la unele service-uri si le-am explicat cum sta treaba si toti speriati mi-au spus: Domnule nu am mai facut asta niciodata,cica fara sperante <_< .Mersi anticipat :worthy:
acelasi text am si eu pe ecran decind l`am conectat la pc si am apasat combinatia aceea de taste *#yes ca sa`i aflu versiunea de soft
pot sa`l fac sa revina la normal acasa?aaaaaa!am uitat sa spun e codat pe vo spania daca se poate debloca acasa fara test point as fi interesat!ms anticipat

#9
the_coolest_boy06

the_coolest_boy06

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 740
  • Înscris: 14.10.2006

View Postcostin10, on Mar 1 2007, 10:13, said:

acelasi text am si eu pe ecran decind l`am conectat la pc si am apasat combinatia aceea de taste *#yes ca sa`i aflu versiunea de soft
pot sa`l fac sa revina la normal acasa?aaaaaa!am uitat sa spun e codat pe vo spania daca se poate debloca acasa fara test point as fi interesat!ms anticipat
pune intrebarea pe topicul mare pentru V360 Oricum, curand, va fi closed si asta!

#10
only_me1988

only_me1988

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 41
  • Înscris: 15.03.2007
ceau la toaya lumea......stiu eu cum se decodeaza motorola v360......e putin cam mult de lucru....dar nu trebe nici test point.....nici desfacut......e doar vorba de cateva programele.....si putin timp liber.....daca e cineva interesat il astept pe id stalone_16 .....

#11
andreyjup

andreyjup

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 2
  • Înscris: 16.03.2007

View Postonly_me1988, on Apr 2 2007, 11:04, said:

ceau la toaya lumea......stiu eu cum se decodeaza motorola v360......e putin cam mult de lucru....dar nu trebe nici test point.....nici desfacut......e doar vorba de cateva programele.....si putin timp liber.....daca e cineva interesat il astept pe id stalone_16 .....
As dori si eu sa aflu cum se decodeaza un motorola v360

#12
florynnn

florynnn

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 2
  • Înscris: 22.04.2008

View PostMarianCornel, on Jan 13 2007, 14:45, said:

Se poate decoda doar prin test point. Nu e indicat sa-l faci in necunostinta de cauza. Mai bine mergi la un service si cu 20 de lei te rezolva baietii de acolo.

as vrea sa stiu si eu.....unde gasesc TEST POINT???...ca atata am cautat si nu am gasit :angry:

Anunturi

Bun venit pe Forumul Softpedia!

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate