![]() |
Second Opinion
Folosind serviciul second opinion ne puteți trimite RMN-uri, CT -uri, angiografii, fișiere .pdf, documente medicale. Astfel vă vom putea da o opinie neurochirurgicală, fără ca aceasta să poată înlocui un consult de specialitate. Răspunsurile vor fi date prin e-mail în cel mai scurt timp posibil (de obicei în mai putin de 24 de ore, dar nu mai mult de 48 de ore). Second opinion – Neurohope este un serviciu gratuit. www.neurohope.ro |
refil cartus spongeless
Last Updated: Mar 29 2006 20:28, Started by
mirceacra
, Mar 28 2006 19:49
·
0

Posted 28 March 2006 - 19:49

Mi-am achizitionat 2 cartuse color BCI-24 (pt canon ip 1500), spongeless (fara burete), sunt super se consuma f greu, mult mai greu cacele obisnuite (nuau burete in interior), dar ma lovesc de o problema nu stiu cum sa le reincarc, am incercat metoda indicata de distribuitor (se introducecerneala cu seringa fara ac prin partea pe unde iese cerneal , cartusul fiind fixat in clipul de refiil) dar surpriza...imi iese cerneala pe partea opusa prin niste orifici mici (de aer)...au inauntru un fel de supapa? Cum functineaza si cum se pot umple totusi??
Multumesc pt orice sfat! |
Posted 29 March 2006 - 14:00

Incerca sa lipesti banda de scotch pe orificiul de aerare, umpli cartusul apoi, dupa ce il intorci in pozitia normala, dezlipesti scotch-ul.
|
Posted 29 March 2006 - 20:28

Incerca sa lipesti banda de scotch pe orificiul de aerare, umpli cartusul apoi, dupa ce il intorci in pozitia normala, dezlipesti scotch-ul. se pare ca am gasit o solutie cam empirica dar functionabila, cartusul are deasupra un dop de cauciuc siliconic, am introdus prin acest dop un ac de seringa (fara seringa, doar pentru a lasa aerul sa iasa), si prin acelasi dop am introdus un nou ac cu o seringa cu cerneala atasata si am injectat cerneala...a mers f bine... pt BCI-24 color 6.5 ml cerneala iar black aproape 20 ml cernela (f mult !) Edited by mirceacra, 29 March 2006 - 20:29. |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users