sugestie soft editare video
Last Updated: Apr 19 2021 07:20, Started by
apocalipsul
, Apr 18 2021 03:30
·
0

Posted 18 April 2021 - 03:30

salut
am filmat un "eveniment" cu 2 "camere" am semnal de sincronizare pe filmare. cu ce soft si cum anume pot teoretic sa fac un montaj simplu cu tranzitii pastrand sunetul de la o singura camera? sau cum sa procedez? am incercat cu filmora si nu prea am reusit... ori nu m-am priceput eu, ori e prea complex. zic teoretic pentru ca am renuntat la acel proiect dar as dori sa stiu pentru viitor... daca sa mai incerc sau sa-mi vad de treaba. |
Posted 18 April 2021 - 05:16

salut am filmat un "eveniment" cu 2 "camere" am semnal de sincronizare pe filmare. cu ce soft si cum anume pot teoretic sa fac un montaj simplu cu tranzitii pastrand sunetul de la o singura camera? sau cum sa procedez? am incercat cu filmora si nu prea am reusit... ori nu m-am priceput eu, ori e prea complex. zic teoretic pentru ca am renuntat la acel proiect dar as dori sa stiu pentru viitor... daca sa mai incerc sau sa-mi vad de treaba. Ce înseamnă am ”semnal de sincronizare pe filmarere?” Ai avut generator de bază de timp conectat la ambele camere? Când n-ai generator de timp sincronarea se face pe sunet, ăsta e motivul pentru care se folosește clacheta. Dacă nu ai folosit clacheta există programe care fa sincronizarea clipurilor după sunet. Un exemplu ar fi PluralEyes care se integrează cu Premiere. |
Posted 18 April 2021 - 05:42

Citat am semnal de sincronizare pe filmare. un podcast spre exemplu sau un unboxing... nimic pretentios un soft in zona mai free asa... ca nu l-as folosi in scop comercial ![]() in mintea mea parea simplu cand m-am apucat... taiat filmele pe segvente si inlocuit dintr-unul in altul cu aceeasi lungime (durata) nici atat n-am reusit... dupa care tranzitii, si coloana sonora Edited by apocalipsul, 18 April 2021 - 05:50. |
Posted 18 April 2021 - 05:49

Cyberlink Powedirector.
Pui ambele clipuri pe 2 piste, le sincronizezi la inceput și dai transparenta când la un clip, când la altul. Sunetul îl lași la track1 , track 2 sau ambele. Cum vrei Pe aceasta metodă cred că merge cu orice program ce permite 2 track-uri simultan. |
Posted 18 April 2021 - 06:39

mda, transparenta n-am gasit sa dau sau sa ruleze simultan dar vad ca reusesc sa sterg portiuni si sa inlocuiesc din celalalt video si sa ramana sonorul... cred ca si split screen si PIP ma ajuta.
|
Posted 18 April 2021 - 07:18

[ https://www.youtube-nocookie.com/embed/es_R1mnKQsA?feature=oembed - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]
|
Posted 19 April 2021 - 01:08

clachetă iar filmarea e one cut cadre fixe. Așa se face indiferent ce soft folosești. Edited by DaculScoril0, 19 April 2021 - 01:09. |
Posted 19 April 2021 - 07:20

pana acolo m-am descurcat din prima, ca nu- asa blond...
|
Anunturi
Bun venit pe Forumul Softpedia!
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users