![]() |
Chirurgia cranio-cerebrală minim invazivă
Tehnicile minim invazive impun utilizarea unei tehnologii ultramoderne. Endoscoapele operatorii de diverse tipuri, microscopul operator dedicat, neuronavigația, neuroelectrofiziologia, tehnicile avansate de anestezie, chirurgia cu pacientul treaz reprezintă armamentarium fără de care neurochirurgia prin "gaura cheii" nu ar fi posibilă. Folosind tehnicile de mai sus, tratăm un spectru larg de patologii cranio-cerebrale. www.neurohope.ro |
Huawei P50 Pro
Last Updated: Mar 28 2023 07:51, Started by
benis
, Apr 15 2021 13:29
·
15

Posted 06 November 2022 - 17:25

porcusoru, on 06 noiembrie 2022 - 09:22, said:
Aseară din întâmplare am descoperit Gbox care este la fel ca și gspace însă merge mult mai bine din ceea ce observ. Dacă vreți sa l testați " https://gboxlab.com/ Ce are in plus Gbox fata de Gspace? Consuma mai putina baterie? |
Posted 06 November 2022 - 17:48

GBox e prea nou și prea neinstalat/probat în acest moment. Nu se știe unde ajung datele contului GMail. Îl aștept pe colegul nostru să ne spună dacă va avea probleme peste o lună de la instalare.
Aici găsiți și o comparație cu GSpace făcute de cei de la GBox. Nimic deosebit aș zice eu. https://www.youtube....xIyw4bjjGuNUpxw Edited by badmania98, 06 November 2022 - 17:49. |
Posted 07 November 2022 - 18:41

[ https://www.youtube-nocookie.com/embed/Qbwci6wwAIM?feature=oembed - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]
|
Posted 08 November 2022 - 13:16

Bun, după câteva zile de utilizare diferențele observate până a acum între gbox și gspace sunt următoarele :
Consum al bateriei mai mic Aplicațiile nu dau crash ca la gspace Aplicațiile create prin gbox se deschid, mișcă, rulează mai bine (nu simți diferența între cele oficiale și cele create prin gbox Acum și minusuri La gspace poți clona o aplicație de exemplu netflix pentru a rula prin Chrome Cast la TV de exemplu, în Gbox din păcate nu am găsit opțiunea de a o descărca direct din play store sau de ap clona pentru utilizarea prin Chrome Cast 😬 Poate se rezolvă în next update sau așa ceva. |
Posted 09 November 2022 - 17:37

Salut,
Cei care detineti acest model, cat aveti ecran activ intr-o zi? |
Posted 12 November 2022 - 20:33

buna seara
pentru cei care au probleme cu This Device isn't Play Protect Certified aici link pentru fix (merge pe Harmony OS 3.0.1) testat de mine. [ https://www.youtube-nocookie.com/embed/09XZiR7td98?feature=oembed - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ] meseriasu2, on 09 noiembrie 2022 - 17:37, said:
Salut, Cei care detineti acest model, cat aveti ecran activ intr-o zi? ![]() |
Posted 12 November 2022 - 20:54

badmania98, on 06 noiembrie 2022 - 17:48, said:
GBox e prea nou și prea neinstalat/probat în acest moment. Nu se știe unde ajung datele contului GMail. Îl aștept pe colegul nostru să ne spună dacă va avea probleme peste o lună de la instalare. Aici găsiți și o comparație cu GSpace făcute de cei de la GBox. Nimic deosebit aș zice eu. https://www.youtube....xIyw4bjjGuNUpxw Am pus si eu Gbox, am zis sa am si asta de backup, dar imi beep gms nativ si a trebuit sa sterg. Am testat cam 10 ore: teoretic mergeau toate aplicatiile google, practic la maps dupa 10 minute ma scotea din aplicatie din senin si pierdea itinerariul (deci trebuisa sa o redeschid si sa ii dau iar traseul ceea ce era de kkt mai ales cand trebuie sa iesi de pe autostrazi etc) Nu mi-a mers google pay (bine nu imi merge nici pe gms nativ de il am acum) Mananca mai putina baterie ca la gspace Am folosit intens aplicatia Petal maps si m-a surprins placut (a dat putine gherle cu adresele, dar e bine, poate prea multe avertizari despre trafic si devine strasant ![]() |
Posted 12 November 2022 - 23:05

Cei care vreti Maps pe telefoanele fara GMS, cu orientare, dar fara logare cu contul de gmail (pentru adrese salvate, POI sau alte prostii), folositi versiunea 10.49.3.
In Gspace merge si cu logare ... |
Posted 13 November 2022 - 19:22

FREAKTUNING, on 12 noiembrie 2022 - 20:54, said: Am pus si eu Gbox, am zis sa am si asta de backup, dar imi beep gms nativ si a trebuit sa sterg. Am testat cam 10 ore: teoretic mergeau toate aplicatiile google, practic la maps dupa 10 minute ma scotea din aplicatie din senin si pierdea itinerariul (deci trebuisa sa o redeschid si sa ii dau iar traseul ceea ce era de kkt mai ales cand trebuie sa iesi de pe autostrazi etc) Nu mi-a mers google pay (bine nu imi merge nici pe gms nativ de il am acum) Mananca mai putina baterie ca la gspace Am folosit intens aplicatia Petal maps si m-a surprins placut (a dat putine gherle cu adresele, dar e bine, poate prea multe avertizari despre trafic si devine strasant ![]() Edited by porcusoru, 13 November 2022 - 19:24. |
Posted 13 November 2022 - 21:12

Va salut Tocmai am comandat telefonul, sper sa nu fiu dezamagit. Vin de pe un p30 pro de care am fost multumit.
|
|
Posted 14 November 2022 - 12:12

Posted 14 November 2022 - 20:20

Posted 14 November 2022 - 20:24

Posted 14 November 2022 - 23:36

Ca să pui LightHouse trebuie să dezinstalezi multe din GMS nativ.
![]() |
|
Posted 15 November 2022 - 22:34

Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users