![]() |
Neurochirurgie minim invazivă
"Primum non nocere" este ideea ce a deschis drumul medicinei spre minim invaziv. Avansul tehnologic extraordinar din ultimele decenii a permis dezvoltarea tuturor domeniilor medicinei. Microscopul operator, neuronavigația, tehnicile anestezice avansate permit intervenții chirurgicale tot mai precise, tot mai sigure. Neurochirurgia minim invazivă, sau prin "gaura cheii", oferă pacienților posibilitatea de a se opera cu riscuri minime, fie ele neurologice, infecțioase, medicale sau estetice. www.neurohope.ro |
Filament ieftin ? De unde ?
Last Updated: Jun 26 2021 14:52, Started by
InTech
, Apr 13 2021 09:46
·
0

Posted 13 April 2021 - 09:46

Voi de unde va procurati filament cat mai ieftin de 1.75 PLA ? sau PETG de 1.75, de exemplu ?
Alb. |
Posted 13 April 2021 - 09:52

Sincer acum, decat sa cauti filament ieftin, mai bine te-ai axa pe calitate. Pentru ca daca nu e de calitate, iti faci mai multi nervi si bani pierduti. Din experienta zic.
|
Posted 13 April 2021 - 15:24

Ultima data am cumparat de la cel.ro. Multumit de calitate.
|
Posted 20 June 2021 - 22:02

salut. eu am luat un pachet de 10 role de la gst3d.eu si sunt foarte multumit de calitate ( e PLA+ )
|
Posted 26 June 2021 - 14:52

Salutare,
Eu am cumparat Tot de la "Hobby market" 3 role de PLA colorat si am fost f multumit de calitate ![]() Este de curand o firma care produce in Romania filament pt imprimante 3d - "Norditech" al carei CEO este FLORIN Dolha, o persoana deosebita cu care se poate sta de vorba ![]() https://www.facebook.com/norditech |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users