problema ciudata what's app si digi
Last Updated: Apr 17 2021 20:32, Started by
karax
, Apr 12 2021 12:31
·
0

Posted 12 April 2021 - 12:31

aveam numar pe telekom, am portat pe digi, mi s-a dat de la digi numar provizoriu , pana se realizeaza portarea , si dupa realizarea portarii au zis ca va fi numarul de telekom dar cu prefix de digi, si ca nu se va utiliza numarul provizoriu. dupa portare m-a rugat cineva sa vad ca am problema, ma apeleaza pe digi pe numarul portat pe apelurile normale ale telefonului si pe what's app ma poate apela doar pe numarul provizoriu si nu ii apare la cautare la what's app numarul portat
Cum sa rezolv sa mearga cu numarul portat cum era normal si pe apel telefon si pe apel what's app? |
Posted 12 April 2021 - 12:37

Pai astepti sa ai numarul final.
Dacă acum te poate apela pe provizoriu. |
Posted 12 April 2021 - 12:40

waterman , ce nu pricepi ca dupa portare m-a rugat cineva?
Edited by karax, 12 April 2021 - 12:40. |
Posted 12 April 2021 - 12:41

Posted 12 April 2021 - 12:42

Pai verifica in setarile whatsapp si vezi ce nr iti apare ca ai. Daca nu e ce trebuie, schimba-l.
Dar vezi ca nici tu nu prea intelegi ce se intampla. Dupa portare, nu ai "nr de telekom cu prefix de digi", nu exista asa ceva. Ai nr de telekom pe care l-ai avut si pana acum. Edited by iRunaway, 12 April 2021 - 12:43. |
Posted 12 April 2021 - 12:43

ma apeleaza pe digi pe numarul portat pe apelurile normale ale telefonului Deci esti portat deja
pe what's app ma poate apela doar pe numarul provizoriu si nu ii apare la cautare la what's app numarul portat Păi trebe să adauge în agenda telefonului număru portat. În agenda lui. Și tu probabil, cum s-a zis mai sus, să schimbi numărul tău din whatsapp-ul tău Și nu mai urla băi Karaxe dacă ai probleme cu telefonu Edited by waterman, 12 April 2021 - 12:44. |
Posted 12 April 2021 - 12:44

Ai facut prostia ca in alea cateva ore de portare sa folosesti numarul provizoriu. Acum WhatsApp este setat pe numarul provizoriu.
Stergi aplicatia si o reinstalezi; o setezi pe numarul tau final si gata. P.S. Nu am inteles aberatia pe care ti-a spus-o Digi: "upa realizarea portarii au zis ca va fi numarul de telekom dar cu prefix de digi". Nu exista numar de Telekom cu prefix de Digi! Numarul tau - indiferent de operatorul care a avut numerotatia initiala - se poate porta asa cum este intre operatori. Numarul provizoriu este, asa cum ii spune numele, provizoriu si nu ar trebui folosit pentru cele cateva ore pana se finalizeaza rutarile portarii intre operatori. |
Posted 12 April 2021 - 12:45

aveam numar pe telekom, am portat pe digi, mi s-a dat de la digi numar provizoriu , pana se realizeaza portarea , si dupa realizarea portarii au zis ca va fi numarul de telekom dar cu prefix de digi, si ca nu se va utiliza numarul provizoriu. dupa portare m-a rugat cineva sa vad ca am problema, ma apeleaza pe digi pe numarul portat pe apelurile normale ale telefonului si pe what's app ma poate apela doar pe numarul provizoriu si nu ii apare la cautare la what's app numarul portat Cum sa rezolv sa mearga cu numarul portat cum era normal si pe apel telefon si pe apel what's app? Tu cred ca nu intelegi ce inseamna portare. La portare ramane TOT NUMARUL acelasi. Nu poti avea numar de telecom cu prefix de digi. Daca ai avut nr +40769111111 exact acest numar trebuie sa-l ai si la Gigi. Daca o singura cifra e modificata aia nu mai e portare. |
Posted 12 April 2021 - 12:46

Posted 12 April 2021 - 12:48

In cazul asta inseamna ca nu stii ce este aia portare. La portare numarul iti ramane la fel, nu se schimba nicio cifra. Sau poate nu stii sa folosesti uatapul. Mergi la cineva care se pricepe sa ti-l configureze daca tu nu te pricepi. Desi mare filozofie nu este, si un copil de 5 ani stie sa faca treaba asta. Edited by alex342, 12 April 2021 - 12:48. |
|
Posted 12 April 2021 - 12:48

Pai verifica in setarile whatsapp si vezi ce nr iti apare ca ai. Daca nu e ce trebuie, schimba-l. Dar vezi ca nici tu nu prea intelegi ce se intampla. Dupa portare, nu ai "nr de telekom cu prefix de digi", nu exista asa ceva. Ai nr de telekom pe care l-ai avut si pana acum. e numar de telefon ramas dar cand apeleaza cineva cu prefix de digi merge apelul nu conteaza cu ce prefix apeleaza |
Posted 12 April 2021 - 12:49

Posted 12 April 2021 - 12:50

In cazul asta inseamna ca nu stii ce este aia portare. La portare numarul iti ramane la fel, nu se schimba nicio cifra. Sau poate nu stii sa folosesti uatapul. Mergi la cineva care se pricepe sa ti-l configureze daca tu nu te pricepi. Desi mare filozofie nu este, si un copil de 5 ani stie sa faca treaba asta. |
Posted 12 April 2021 - 12:51

hmm, si mie cum mi-a functionat whatsapp-ul cu numarul reziliat? am si putut vorbi, nu doar scrie, pe whatsapp
|
Posted 12 April 2021 - 12:51

Posted 12 April 2021 - 12:52

|
Posted 12 April 2021 - 12:53

Ca n-are sens ca sa fie la baza de date a digi numere doar cu prefix de telekom portate. ar fi normal ca oricine ce apeleaza sa poata apela cu prefix fie de digi fie de telekom ca ar fi la fel , bazele de date pot realiza conversie usor
|
Anunturi
Bun venit pe Forumul Softpedia!
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users