Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Analfabetism functional la relati...

Declaratia Unica - dividende WINE

Plase ferestre, din nanofibra, an...

Batch defect de cartele metrou
 350 lei pentru o plomba e mult sa...

Incarcator Makita China

Boala pomi, sau insecte?

Ghiduri clinice Romania
 Credit - persoane cu dizabilitati...

Diferente dioptrii intre ochi

cod CAEN magazin online cu aproba...

Vocuher eMag peste pret comanda a...
 Punct alb pe gingie

Schema scaner Lexmark X215

Descarcare poze raw de pe card mi...

Frigiderele in 1960
 

Furnizori TV satelit fara receiver in custodie (cu receiver propriu)

- - - - -
  • Please log in to reply
50 replies to this topic

#19
perieanuo

perieanuo

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 24
  • Înscris: 13.02.2007

View PostSwerige, on 12 aprilie 2021 - 13:58, said:

Initiator, cartela de FocusSat merge cu ceva setari in OSCAM (legal). Cumperi cartela, o introduci in aparat si mai trebuie sa faci ceva satari in OSCAM sa "vada" cartela.

View Postchris_dvb, on 12 aprilie 2021 - 14:06, said:

Posted Image Posted Image  multi "specialisti" pe aici...

Merge focusu, no problem. (CAM Conax CAS 7 + card Focus).

View PostSTARTREK1, on 12 aprilie 2021 - 14:34, said:

ani de zile am folosit cartela Focus Sat in receptor-ul Optibox - EXTRA CX PVR
Attachment Optibox.jpg

ei iti dau echipamentu lor in custodie, dar cartela poti sa o folosesti in orice receptor Conax embedded care are cititor de card sau interfata CI+ CAM CAS 7 + card Focus
https://www.elstar.r...-Module-SMARDTV
finalement, cineva care ma incalzeste la suflet Posted Image
va multumesc dlor !!!
e timpul sa instalez antena si sa-mi reamintesc de oscam/cccam samd, nu le-am mai atins de vreo 12 ani Posted Image
deocamdata vuduo4k sta pe dvbt-ul mioritic, nu avea nevoie de altceva :) dar e timpul sa bag si cablu de lnb in el, m-au enervat telekom-ul cu maririle lor abuzive de tarife (le-am spus ca depasisera tarifele care le dadeam in franta la 'Free' pe servicii mai bune de 10 ori), de aia apar satelitul, dvb-t-ul si 4G-ul in casa, aceeasi bani dar fara obligatii de sclavie de 24 luni

Edited by perieanuo, 13 April 2021 - 07:17.


#20
chris_dvb

chris_dvb

    ...::: c :::...

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,349
  • Înscris: 19.04.2008
Salut,

am scris CAM conax Cas7 + card focus. Atat! N-ai nevoie de niciun oscam!!!

Nu e nevoie sa te complici. Singurul "efort" va fi sa-ti sortezi lista de canale in ordinea preferata..daca va fi nevoie. In rest nimic.
Asigura-te ca ai reglat antena cum trebuie. Adica perfect aliniata pe satelit. Nu cred ca e nevoie sa intru in detalii elementare. Odata ce ai facut acest lucru si dispui de modul si card, esti aproape la final. Ii dai o cautare la receiver/TV pe frecventele focus sau scanezi tot satelitul, depinde de preferinte, ca sa fi la zi cu toate programele disponibile si gata! Posted Image

Succes si numai bine!

Edited by chris_dvb, 13 April 2021 - 07:52.


#21
perieanuo

perieanuo

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 24
  • Înscris: 13.02.2007

View Postchris_dvb, on 13 aprilie 2021 - 07:46, said:

Salut,

am scris CAM conax Cas7 + card focus. Atat! N-ai nevoie de niciun oscam!!!

Nu e nevoie sa te complici. Singurul "efort" va fi sa-ti sortezi lista de canale in ordinea preferata..daca va fi nevoie. In rest nimic.
Asigura-te ca ai reglat antena cum trebuie. Adica perfect aliniata pe satelit. Nu cred ca e nevoie sa intru in detalii elementare. Odata ce ai facut acest lucru si dispui de modul si card, esti aproape la final. Ii dai o cautare la receiver/TV pe frecventele focus sau scanezi tot satelitul, depinde de preferinte, ca sa fi la zi cu toate programele disponibile si gata! Posted Image

Succes si numai bine!
banuiesc ca modulul CI+ care il dau ei cand ma abonez e ok, ce credeti? eu la crypto nu is asa tare documentat, in afara ca citesc ca orbelete pe lyngsat ca e conax nagra, mai departe nu am sapat niciodata, am avut doar un cont cccam pe un server, ii reparasem omului respectiv in oradea un receiver de satelit scump :)

#22
chris_dvb

chris_dvb

    ...::: c :::...

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,349
  • Înscris: 19.04.2008
Nu stiu cum e acum, eu sunt client foarte vechi la ei si am cartela de mult. Dar..daca iti dau ei modulul..normal ca e bun. Asta cu siguranta. Altfel ce rost ar avea..?

Conax e una, Nagra e alta. Doua sisteme de codare diferite. Se folosesc si impreuna atunci cand se face simulcript. Pe scurt, mai multi furnizori TV isi impart aceleasi programe. In cazul asta, mai exact: FocusSat si digi TV.

Edited by chris_dvb, 13 April 2021 - 08:17.


#23
Swerige

Swerige

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,496
  • Înscris: 09.01.2010
Eu am scris despre Oscam deoarece sunt multe receivere care nu "vad" cartela Focus. Modelul pe care il poseda initiatorul, e posibil, asa cum a mai zis cineva sa "vada" implicit cartela, trebuie doar incercat.

Edited by Swerige, 13 April 2021 - 08:26.


#24
perieanuo

perieanuo

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 24
  • Înscris: 13.02.2007
am comandat la ei, dra de la vanzari zicea ca ar merge, dupa cei cu instalarea ma rezolva va tin la curent

View PostSwerige, on 13 aprilie 2021 - 08:24, said:

Eu am scris despre Oscam deoarece sunt multe receivere care nu "vad" cartela Focus. Modelul pe care il poseda initiatorul, e posibil, asa cum a mai zis cineva sa "vada" implicit cartela, trebuie doar incercat.
acuma, daca nu o vede din prima, is mai multe distributii de enigma2 de incercat, acu is pe openpli, va tin la curent

#25
chris_dvb

chris_dvb

    ...::: c :::...

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,349
  • Înscris: 19.04.2008
Exact! De functionat, va functiona. Intr-un fel sau altul. Cu cat folosesti aparate mai "normale" sa le zic asa..simple. fara softuri alternative, cu atat va creste sansa sa-ti functioneze din prima.
Mai simplu era, daca foloseai direct TV-ul (cu tuner DVB-S2). Aveai o singura telecomanda. Dar..na, fiecare cum doreste.

#26
perieanuo

perieanuo

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 24
  • Înscris: 13.02.2007

View Postchris_dvb, on 13 aprilie 2021 - 09:06, said:

Exact! De functionat, va functiona. Intr-un fel sau altul. Cu cat folosesti aparate mai "normale" sa le zic asa..simple. fara softuri alternative, cu atat va creste sansa sa-ti functioneze din prima.
Mai simplu era, daca foloseai direct TV-ul (cu tuner DVB-S2). Aveai o singura telecomanda. Dar..na, fiecare cum doreste.
vechitura mea nu are s2, nici t2, asta e :) de aia e vuplus in ecuatie, cand se schimba standardu schimbi tuneru
dar cec-ul merge bine (cu vu+, nvidia shield, xbox) si daca iese foc bag harmony-ul, care doar shield-ul nu il poate controla (bluetooth), shield-ul are intr-adevar lumea lui
eu visam ca intr-o zi toata lumea trece pe bt sau zigbee, ca bateriile te tin o viata si nu trebe vizibilitate, dar mafia "obsolescence programmee" care ne conduce vietile de viermi (ma rog, no ofense, ma gandesc la mine), gandeste diferit

View Postchris_dvb, on 13 aprilie 2021 - 08:16, said:

Nu stiu cum e acum, eu sunt client foarte vechi la ei si am cartela de mult. Dar..daca iti dau ei modulul..normal ca e bun. Asta cu siguranta. Altfel ce rost ar avea..?

Conax e una, Nagra e alta. Doua sisteme de codare diferite. Se folosesc si impreuna atunci cand se face simulcript. Pe scurt, mai multi furnizori TV isi impart aceleasi programe. In cazul asta, mai exact: FocusSat si digi TV.
da, digi e pe nagra si focus conax, s-a destelenit si creeru meu cat o nuca dupa kafă

#27
perieanuo

perieanuo

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 24
  • Înscris: 13.02.2007
salut, deocamdata rezultat zero, instalatorul a venit cu receiverul focussat fara cam, evident ca merge
dupa ce fac rost de cam si eventual trec pe black hole 3.0.9 multistream (am vazut ceva reusite raportate), testez.
dupa o ora de cautat tot nu stiu dc vuplus duo 4k suporta CI+, cam de asta depinde reusita dupa ce ati zis si voi

#28
chris_dvb

chris_dvb

    ...::: c :::...

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,349
  • Înscris: 19.04.2008
Ok, CAM-ul nu costa o avere... gasesti in comert.

Dar ai incercat sa introduci cardul in cititor direct? Dupa cum vad in datele tehnice, rec-ul tau dispune de 2 CI + un smartcard reader.
Nu e obligatoriu, dar e posibil sa stie Conax. Incearca.

#29
perieanuo

perieanuo

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 24
  • Înscris: 13.02.2007

View Postchris_dvb, on 15 aprilie 2021 - 19:35, said:

Ok, CAM-ul nu costa o avere... gasesti in comert.

Dar ai incercat sa introduci cardul in cititor direct? Dupa cum vad in datele tehnice, rec-ul tau dispune de 2 CI + un smartcard reader.
Nu e obligatoriu, dar e posibil sa stie Conax. Incearca.
CAM mi-a promis o pasarica saptamana viitoare.
smartcard reader-ul 'stie' xcrypt doar, este dead end

#30
chris_dvb

chris_dvb

    ...::: c :::...

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,349
  • Înscris: 19.04.2008
Mda..

Ok, atunci e ca si rezolvata. Vizionare placuta!

#31
isr2002

isr2002

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,916
  • Înscris: 06.09.2004

 perieanuo, on 16 aprilie 2021 - 08:40, said:

...
smartcard reader-ul 'stie' xcrypt doar, este dead end
Ai tras tu concluzia asta, asa, cand beai o cola? Posted Image)
Reader-ul citeste orice, configurat corespunzator.
Duo4K suporta CI+ doar cu unele imagini.

Edited by isr2002, 21 April 2021 - 14:05.


#32
perieanuo

perieanuo

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 24
  • Înscris: 13.02.2007

 isr2002, on 21 aprilie 2021 - 14:02, said:

Ai tras tu concluzia asta, asa, cand beai o cola? Posted Image)
Reader-ul citeste orice, configurat corespunzator.
Duo4K suporta CI+ doar cu unele imagini.
nici un reader nu citeste orice. imaginea e openpli 8 (ieri era 7.3). treaba cu imagini care suporta nativ ci sau ci+ am fumat-o deja
daca stii mai mult, explica

 isr2002, on 21 aprilie 2021 - 14:02, said:

Ai tras tu concluzia asta, asa, cand beai o cola? Posted Image)
Reader-ul citeste orice, configurat corespunzator.
Duo4K suporta CI+ doar cu unele imagini.
citez din manualul duo4K, ultimul de pe site-ul oficial:
"Vu+ supports Xcrypt. Users need to buy ONLY these Smartcards without having to buy additional CAMs to watch those channels there are encrypted in Xcrypt.
"
adminul comunitatii bh spune cam tot asta
https://www.vuplus-c...-for-you.37840/

Am eliminat pista Smartcard Reader deoarece am găsit zero posturi confirmate de folosire a smartcard reader-ului cu card oficial focussat.
dar sunt o grămadă care folosesc cam-uri (deocamdata ala inca nu mi-a adus un cam, daca pana vineri nu aduce comand probabil un synaps dual sau iau direct din oraș de la cineva care are un smardtv ieftin).
ai un exemplu concret sau știi ca merge direct prin reader-ul duo4k - mă rog, cu pașii măcar schițați?

Edited by perieanuo, 21 April 2021 - 14:40.


#33
isr2002

isr2002

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,916
  • Înscris: 06.09.2004

 perieanuo, on 21 aprilie 2021 - 14:27, said:

nici un reader nu citeste orice. imaginea e openpli 8 (ieri era 7.3). treaba cu imagini care suporta nativ ci sau ci+ am fumat-o deja
daca stii mai mult, explica


citez din manualul duo4K, ultimul de pe site-ul oficial:
"Vu+ supports Xcrypt. Users need to buy ONLY these Smartcards without having to buy additional CAMs to watch those channels there are encrypted in Xcrypt.
"
adminul comunitatii bh spune cam tot asta
https://www.vuplus-c...-for-you.37840/

Am eliminat pista Smartcard Reader deoarece am găsit zero posturi confirmate de folosire a smartcard reader-ului cu card oficial focussat.
dar sunt o grămadă care folosesc cam-uri (deocamdata ala inca nu mi-a adus un cam, daca pana vineri nu aduce comand probabil un synaps dual sau iau direct din oraș de la cineva care are un smardtv ieftin).
ai un exemplu concret sau știi ca merge direct prin reader-ul duo4k - mă rog, cu pașii măcar schițați?

CI suporta toate. CI+, doar anumite imagini cu plugin-uri potrivite. Si nici asa, nu toate versiunile de CI+
Referitor la reader - ai cardul, da? resul in PM..

#34
perieanuo

perieanuo

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 24
  • Înscris: 13.02.2007

 chris_dvb, on 13 aprilie 2021 - 07:46, said:

Salut,

am scris CAM conax Cas7 + card focus. Atat! N-ai nevoie de niciun oscam!!!

Nu e nevoie sa te complici. Singurul "efort" va fi sa-ti sortezi lista de canale in ordinea preferata..daca va fi nevoie. In rest nimic.
Asigura-te ca ai reglat antena cum trebuie. Adica perfect aliniata pe satelit. Nu cred ca e nevoie sa intru in detalii elementare. Odata ce ai facut acest lucru si dispui de modul si card, esti aproape la final. Ii dai o cautare la receiver/TV pe frecventele focus sau scanezi tot satelitul, depinde de preferinte, ca sa fi la zi cu toate programele disponibile si gata! Posted Image

Succes si numai bine!
totul a pornit de la comoditate, receiverul lor (kaon CO3600) este probabil ca si restul celor oferite de provideri, un mare rahat
meniul parca e facut de copii iesiti din liceul de informatica, pana apare lista de favorite te plictisesti, PVR-ul e fitzon (am incercat 3 discuri externe si un stick, doar stick-ul a mers cat de cat (si asta numai reliable nu e), normal era sa puna un mount nfs ceva
pe scurt urasc incrancenarea providerilor de a te lega de un hardware de cacao facut pentru 'americani' (==prosti)

#35
chris_dvb

chris_dvb

    ...::: c :::...

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,349
  • Înscris: 19.04.2008
Posted Image .... la focus e inca chiar ok. Bine ca e asa cum e si poti folosi cartela unde vrei. Cu ce aparat vrei... plus ca ai si posibilitatea de a vedea online toate programele abonate.
Asta cu grafica receptoarelor, e asa cum este. Sa nu crezi ca la altii e mai frumoasa. Daca imi aduc aminte de primul meu receptor digi Hyundai...uaiii de capul meu. Trecerea la focus (Kaon!!!) era next level atunci. Pana la urma si softurile astea alternative nu au alt scop decat sa aduca ori mai multa culoare, ori mai multe functii in plus, fata de varianta originala.
Alti furnizor nu-s asa de "ingaduitori".  Pe vremuri am avut si eu Sky-ul in receptorul meu propriu. Mergea perfect intr-un modul Alphacrypt. Numi placea receptorul original chiar din motivele mentionate mai sus, ma refer la "limitarile" impuse de provider.

De aceea te-am si indrumat catre focus.  Iti ofera macar libertatea de a-ti alege hardware-ul preferat. Pretul e asa cum este...nu le putem avea pe toate Posted Image

Edited by chris_dvb, 22 April 2021 - 12:39.


#36
perieanuo

perieanuo

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 24
  • Înscris: 13.02.2007
kaon-ul facea scule pe vremuri, acum face tot ce facea acum 10 ani, evolutie spre zero. nu au stiut sa isi tina pozitia de piata

Anunturi

Chirurgia endoscopică a hipofizei Chirurgia endoscopică a hipofizei

"Standardul de aur" în chirurgia hipofizară îl reprezintă endoscopia transnazală transsfenoidală.

Echipa NeuroHope este antrenată în unul din cele mai mari centre de chirurgie a hipofizei din Europa, Spitalul Foch din Paris, centrul în care a fost introdus pentru prima dată endoscopul în chirurgia transnazală a hipofizei, de către neurochirurgul francez Guiot. Pe lângă tumorile cu origine hipofizară, prin tehnicile endoscopice transnazale pot fi abordate numeroase alte patologii neurochirurgicale.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate