![]() |
Chirurgia spinală minim invazivă
Chirurgia spinală minim invazivă oferă pacienților oportunitatea unui tratament eficient, permițându-le o recuperare ultra rapidă și nu în ultimul rând minimizând leziunile induse chirurgical. Echipa noastră utilizează un spectru larg de tehnici minim invazive, din care enumerăm câteva: endoscopia cu variantele ei (transnazală, transtoracică, transmusculară, etc), microscopul operator, abordurile trans tubulare și nu în ultimul rând infiltrațiile la toate nivelurile coloanei vertebrale. www.neurohope.ro |
Instiintare suspendare permis germania
Last Updated: Apr 09 2021 08:09, Started by
GeorgeCGC
, Apr 08 2021 16:44
·
0

Posted 08 April 2021 - 16:44

Va salut, în luna ianuarie ma îndreptam din Germania către Franța cu viteza de 126km/h pe o porțiune de drum cu limita de 110km/h. La un momentdat au apărut niște reparații pe drum și nu am mai apucat sa franez ca m-a luat radarul fix. Mi a venit acasa amenda și pe verso scria ca pe lângă amenda am interdicție de a conduce o luna.
Astăzi mi-au mai venit niște foi și nu știu dacă trebuie sa le trimit permisul sau nu, problema este ca permisul meu mi-a fost suspendat în Franța acum o luna pe o perioada de 2 luni. |
Posted 08 April 2021 - 17:29

Normal doar in Germania si Franta nu ai voie sa conduci. Deci baga mare in continuare.
In locul tau as stabili un record de tari unde am permisul suspendat si apoi as trimite la Guinness Book dovezile sa le omologheze ![]() Edited by GlCA_Contras, 08 April 2021 - 17:29. |
Posted 08 April 2021 - 17:33

Posted 08 April 2021 - 17:38

@empp, la nici 50m de unde erau indicatoarele cu reparații era radar fix. Ei spun ca cica limita era 80. Eram pe autobanda.
|
Posted 08 April 2021 - 17:40

Vroia sa spuna ca a vazut drumu in lucru in ultimul moment si atunci a si franat . Cu radarul e partea doua.
Vei fi judecat in lipsa de autoritatile germane pentru conducere autoturism cu permisul suspendat, urmand sa fii dat in urmarire prin Interpol si extradat pentru executarea pedepsei. Edited by Leo2006, 08 April 2021 - 17:45. |
Posted 08 April 2021 - 17:45

@Leo2006, în acel moment permisul meu era la mine. Radarul m-a luat pe 9 ianuarie și permisul în franța mi a fost suspendat pe 6 martie.
|
|
Posted 08 April 2021 - 18:42

De aici incolo mergem la paritate, mistocareala - punct + suspend!
|
Posted 08 April 2021 - 20:13

Cauta prin acte, e posibil sa mai ai unul. Nu ti-au dat cei de la "politie" doua permise atunci cand ai dat cei 6000 Eur?. Ai luat permisul in Suceava cumva?
Edited by drive-x, 08 April 2021 - 20:13. |
Posted 09 April 2021 - 06:29

Va salut, în luna ianuarie ma îndreptam din Germania către Franța cu viteza de 126km/h pe o porțiune de drum cu limita de 110km/h. La un momentdat au apărut niște reparații pe drum și nu am mai apucat sa franez ca m-a luat radarul fix. Mi a venit acasa amenda și pe verso scria ca pe lângă amenda am interdicție de a conduce o luna. Astăzi mi-au mai venit niște foi și nu știu dacă trebuie sa le trimit permisul sau nu, problema este ca permisul meu mi-a fost suspendat în Franța acum o luna pe o perioada de 2 luni. Edited by jm2010, 09 April 2021 - 06:31. |
Posted 09 April 2021 - 06:34

Va salut, în luna ianuarie ma îndreptam din Germania către Franța cu viteza de 126km/h pe o porțiune de drum cu limita de 110km/h. La un momentdat au apărut niște reparații pe drum și nu am mai apucat sa franez ca m-a luat radarul fix. Mi a venit acasa amenda și pe verso scria ca pe lângă amenda am interdicție de a conduce o luna. Astăzi mi-au mai venit niște foi și nu știu dacă trebuie sa le trimit permisul sau nu, problema este ca permisul meu mi-a fost suspendat în Franța acum o luna pe o perioada de 2 luni. |
|
Posted 09 April 2021 - 06:56

Eu deocamdată sunt încă în Franța. Amenda a fost plătită pe loc cum am primit ibanul lor. Permisul meu este la Francezi urmând sa mi-l trimită acasă în România. Le-am trimis un email la nemți cu speranța că-mi vor răspunde... Încă sper ca a mai fost cineva în situația mea să-mi spună care sunt procedurile
|
Posted 09 April 2021 - 07:24

În România suspendarea unui permis străin se face doar pe teritoriul României.
Daca pleci din România, cu o declarație la notar îți recuperezi permisul și poți conduce în alte țări. Nu e așa și în Germania și Franța? Suspendarea ta se aplica doar in Franța și Germania. Amenzile le plătești. Dar poți circula în alte țări. Dar trebuie sa le trimiți o declarație notarială că nu conduci la ei. |
Posted 09 April 2021 - 08:09

Salut, da... Asa este cum spui tu cu permisul străin în alte tari. Mulțumesc pentru sfat, o sa încerc treaba asta cu procura notariala când ajung acasă.
Edited by Dany_Darke, 09 April 2021 - 08:33. |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users