![]() |
Chirurgia endoscopică a hipofizei
"Standardul de aur" în chirurgia hipofizară îl reprezintă endoscopia transnazală transsfenoidală. Echipa NeuroHope este antrenată în unul din cele mai mari centre de chirurgie a hipofizei din Europa, Spitalul Foch din Paris, centrul în care a fost introdus pentru prima dată endoscopul în chirurgia transnazală a hipofizei, de către neurochirurgul francez Guiot. Pe lângă tumorile cu origine hipofizară, prin tehnicile endoscopice transnazale pot fi abordate numeroase alte patologii neurochirurgicale. www.neurohope.ro |
Agentia imobiliara: EXCES IMOBILIAR SRL din Bucuresti
Last Updated: Apr 07 2021 20:08, Started by
Scorpion63
, Apr 07 2021 15:40
·
0

Posted 07 April 2021 - 15:40

Buna ziua,
Astazi 07.04.2021, am fost contactat de un agent imobiliar de la EXCES IMOBILIAR, de fapt a incercat sa ma sune, a lasat sa sune de 2 ori, cand am ajuns la telefon a inchis. Am asteptat de la ora 11,25 pana la 14,23 sa mai incerce cel care a sunat, cu nr pe care nu-l aveam in agenda( am dedus ca este un agent,asteptand sa fou sunat de unul), astfel am pus mana pe telefon si am sunat, il intreb cine este, a indrugat ceva neinteligibil, deduc ca are probleme fizice de vorbire, ii spun ca am asteptat telefonul de la agentie, in urma interesului manifestat la o postare pe Imobiliare.ro, ca am primit mess, de la cordonatorul anuntului, dn Eduard, ca o sa fiu contactat telefonic de agentul sau, deci normal era sa insiste el.... Raspunsul celui care se numeste " agent": - domnule, daca te intereseaza sa daci bine sa radpunzi sau sa ne cauti!? ...serios, am ramas blocat, am multumit si i-am spus ca nu am nevoie de astfel de servicii, cautand pe net despre ei, am fost surprins ca tipi mai sunt pe piata, sunt, dupa paretea mea: TEPARI!!!, aveti grija, posteaza anunturi false cu care sa starneasca inyerrs si cauta fraieri pe care sa i prosteasca, mare grija, nu lucrati cu ei! |
Posted 07 April 2021 - 15:45

Deci de fapt nu stii daca cel care te-a sunat este de la respectiva agentie si nu stii nici cu cine ai vorbit efectiv.
|
Posted 07 April 2021 - 15:49

1. Este Exces Imobiliare nu Imobiliar
Am asteptat de la ora 11,25 pana la 14,23 sa mai incerce cel care a sunat Puteai să suni înapoi ?
asteptand sa fou sunat de unul
primit mess... de la cordonatorul anuntului, dn Eduard mess, cordonatorul, dn ?
dupa paretea mea
cu care sa starneasca inyerrs Deci sunt concurenți sau cum ? |
Posted 07 April 2021 - 17:50

In postarea initiala e transcrierea fonetica a evenimentelor?
|
Posted 07 April 2021 - 18:37

Posted 07 April 2021 - 18:39

Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users