![]() |
Neurochirurgie minim invazivă
"Primum non nocere" este ideea ce a deschis drumul medicinei spre minim invaziv. Avansul tehnologic extraordinar din ultimele decenii a permis dezvoltarea tuturor domeniilor medicinei. Microscopul operator, neuronavigația, tehnicile anestezice avansate permit intervenții chirurgicale tot mai precise, tot mai sigure. Neurochirurgia minim invazivă, sau prin "gaura cheii", oferă pacienților posibilitatea de a se opera cu riscuri minime, fie ele neurologice, infecțioase, medicale sau estetice. www.neurohope.ro |
Recomandari rinoplastie Bucuresti
Last Updated: Apr 12 2021 13:54, Started by
Tzinovie
, Apr 07 2021 13:30
·
0

Posted 07 April 2021 - 13:30

Buna ziua. Sunt in căutarea unui medic pentru o rinoplastie (remodelare si corectare deviație de sept). Am citit o grămadă pe forum si circula o grămadă de nume de doctori plasticieni. Ma tem sa nu dau peste niste incepatori care sa-si bata joc de nasul meu. Este prea dificil sa identific 5-6 medici cei mai buni (in Bucuresti), cu experienta, pe care sa-i studiez si eventual sa ma inscriu la niste consultatii. Ma ajuta cineva cu niste recomandari?
|
Posted 08 April 2021 - 06:34

Buna dimi! Ti-l pot recomanda pe dl doctor Bogdan Mocanu, medic primar ORL. A fost chiar si director medical la "Institutul de Fonoaudiologie și Chirurgie Funcțională ORL Prof Dr Dorin Hociota", are o experienta vasta si poate fi gasit la Monza am impresia... intereseaza-te sa vezi daca te poate ajuta in ceea ce ai de facut! De evitat Swiss Clinic cum ti s-a recomandat mai sus... Eventual, daca doresti si alte nume, poti suna la institut pentru a te interesa! Mult succes!
![]() Edited by biancawild, 08 April 2021 - 06:37. |
Posted 08 April 2021 - 09:20

Ce parere aveti despre dr.Marius Hritcu? Mi l-a recomandat o cunostinta care a facut acum 2 luni o rinoplastie la el. Nasul arata foarte bine, chiar reusit. S-a mai operat cineva la el?
|
Posted 08 April 2021 - 14:22

Eu am auzit ca in mare parte medicii buni opereaza la Monza Metropolitan (Bucuresti). Dar incepând cu 3 decembrie 2021, în Monza Metropolitan Hospital sunt tratați pacienți infectați cu Sars-CoV-2, asa ca acestia s-au transferat la spitalul Monza. Poti sa cauti pe site-ul spitalul, la chirurgie estetica.
Stiu ca nu e spitalul care face diferenta, ci medicul care opereaza, dar e un bun inceput ca sa te interesezi. |
Posted 08 April 2021 - 15:12

Da, si dr.Hritcu opereaza la Monza. M-am programat la o consultatie, ca sa-mi fac o impresie. Daca totusi mai sunt ceva pareri despre el, va rog sa mi le scrieti!
|
Posted 12 April 2021 - 13:54

Revin cu o parere despre Marius Hritcu. Am fost la o consultatie (costa 300 de lei), mi s-a parut extrem de profesionist. Am facut si simulari si ramane sa ma decid asupra formei. Am discutat despre riscuri, dar din fotografiile altor operatii inainte si dupa mi-au placut rezultatele.
Pretul mi s-a parut rezonabil, in comparatie cu alti medici despre care am auzit tot felul de pareri. |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users