Condiții de călătorie în Anglia conform MAE
Last Updated: Sep 24 2021 13:17, Started by
lost_soul
, Apr 06 2021 21:07
·
0

Posted 06 April 2021 - 21:07

Salutare!
Am nevoie de niște informații de la voi. Conform MAE, la sosirea în Marea Britanie este nevoie să prezentați: 1) un test pentru infecția cu virusul SARS-CoV-2, cu rezultat negativ, 2) passenger locator form, 3) codul de rezervare a două teste pentru infecția cu virusul SARS-CoV-2, ce vor fi efectuate în Marea Britanie pe perioada carantinării/autoizolării, Referitor la punctul 3, n-am reușit să găsesc cum și unde se face acea rezervare pentru cele două teste și nici cât costă. Dacă m-ați putea ajuta, v-aș fi recunoscător! |
Posted 06 April 2021 - 21:18

In link ai clinicile acreditate, iti alegi una, intri pe link si vezi ce trebuie sa faci.
https://www.gov.uk/g...tional-arrivals |
Posted 07 April 2021 - 14:16

Sa inteleg ca platesti 210 lire pentru teste care ti le faci singur acasa ? Si cum demonstrezi rezultatul ? Cu poze trimise pe mail ? 2 teste rapide de la farmacie sunt sub 100 lei...
|
Posted 07 April 2021 - 17:54

Se trimit prin posta catre laborator.ma gandeam ca e la mintea cocosului.
|
Posted 07 April 2021 - 21:21

Posted 08 April 2021 - 08:58

Se trimit prin posta catre laborator.ma gandeam ca e la mintea cocosului. Pai nu prea era clar. Ca se discuta de day 2 test, day 8 test si la 10 zile iesi din carantina. Daca tu trimiti prin posta, day 2 devine defapt day 6 si day 8 devine defapt day 12, pentru ca trebuie sa pui minim 48 ore sa ajunga inapoi testul si inca 48 sa faca ei testul si sa iti trimita rezultatul. |
Posted 08 April 2021 - 17:57

Testul ajunge inapoi in 24 de ore, iar ei fac testul tot in 24 de ore, dar nu conteaza cat dureaza, important e sa ai programarea facuta si platita, astfel primesti order reference si poti sa completezi acel passenger locator form. Dai £40 pe bilet si aproape £200 pe teste...
|
Posted 08 April 2021 - 21:43

Cel care a pus link-ul sau altcineva, îmi poate spune din acea listă de clinici care este mai aproape de orașul Gloucester? Mulțumesc!
|
Posted 08 April 2021 - 22:17

Pai de ce te intereseaza sa fie mai aproape, ca doar nu trebuie sa te duci acolo...
|
|
Posted 08 April 2021 - 22:29

Dar cum e procedura? Îmi cer scuze, sunt cam neștiutor. Ajung acolo unde declar că stau, și le trimit prin poștă..? Că din discuțiile voastre așa înțeleg...
|
Posted 08 April 2021 - 23:35

Da, le primesti prin posta. Si tu le trimiti inapoi tot prin posta (e deja platita).
"We are pleased to confirm that your day 2 test has been dispatched. Please be aware, Day 2 & 8 travel package tests arrive separately from each other... The tests are delivered via Royal Mail... Each test comes with return postage to the lab, which itself has a tracking number on. Note down this tracking number and if your result is not with you within 72 hours of your sample arriving at the lab, please email us..." |
Posted 10 April 2021 - 18:38

Cum arată codul de rezervare al celor 2 teste pe care le voi face acolo? A mai trecut cineva prntr-o experiență similară și ne poate veni de ajutor, mie și celor care sunt în situația mea sau care caută informații referitor la emigrarea în Anglia în perioada asta?
|
Posted 10 April 2021 - 18:46

Arata bine. Cum sa arate, sunt niste litere si niste numere, ce conteaza cum arata?!
|
Posted 10 April 2021 - 18:57

Prefer să întreb, chiar dacă e o întrebare prostească, decât să mă trezesc într-o situație neplăcută. E ceva important pentru mine. (Așa sunt eu, mai perfecționist și chițibușar, n-am vrut să supăr).
|
|
Posted 21 May 2021 - 10:40

Salutare colegii de forum. Cum a ramas cu intratul in UK din Romania?
Ce stiu eu pana acum : 1. Cumpar bilete de avion. 2. Fac test PCR care o sa fie valid 72 ore si trebuie sa fie inca valid cand ajung la poarta din UK. 3. Imi cumpar pachetul de teste day2 si day8 inainte de a face passanger location form, ca sa obtin un cod. 4. Completez passanger location form cu detaliile unde o sa ma carantinez 10 zile si unde pun codurile obtinute la pasul 3. Sunt corect informat sau mai trebuie facut ceva? |
Posted 21 May 2021 - 14:22

Salutare colegii de forum. Cum a ramas cu intratul in UK din Romania? Ce stiu eu pana acum : 1. Cumpar bilete de avion. 2. Fac test PCR care o sa fie valid 72 ore si trebuie sa fie inca valid cand ajung la poarta din UK. 3. Imi cumpar pachetul de teste day2 si day8 inainte de a face passanger location form, ca sa obtin un cod. 4. Completez passanger location form cu detaliile unde o sa ma carantinez 10 zile si unde pun codurile obtinute la pasul 3. Sunt corect informat sau mai trebuie facut ceva? ![]() |
Posted 21 May 2021 - 17:07

Anunturi
Bun venit pe Forumul Softpedia!
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users