![]() |
Chirurgia spinală minim invazivă
Chirurgia spinală minim invazivă oferă pacienților oportunitatea unui tratament eficient, permițându-le o recuperare ultra rapidă și nu în ultimul rând minimizând leziunile induse chirurgical. Echipa noastră utilizează un spectru larg de tehnici minim invazive, din care enumerăm câteva: endoscopia cu variantele ei (transnazală, transtoracică, transmusculară, etc), microscopul operator, abordurile trans tubulare și nu în ultimul rând infiltrațiile la toate nivelurile coloanei vertebrale. www.neurohope.ro |
Telecomanda Bluetooth LE pentru GCam Android
Last Updated: Apr 13 2021 09:27, Started by
undesignus
, Apr 04 2021 16:05
·
0

Posted 04 April 2021 - 16:05

In meniul de la GCam am vazut ca exista si optiunea pentru telcomanda Bluetooth LE.
Ma intereseaza sa pot sa comand telefonul sa faca poze / video in functie de ce buton apas. Am vazut ca exista tot felul de sefie stick-uri si tripod cu telecomanda, dar au un singur buton (pentru Android). S-a jucat cineva cu telecomada BT? Ma intereseaza success / horror story-uri. Daca are vreo importanta, telefonul este OP 7T stock (non root). |
Posted 13 April 2021 - 09:27

Ieri a venit o telecomanda care functioneaza cam asa:
- are un singur buton care face o poza sau incepe filmarea (inca o apasare opreste filmarea), in functie de ce e setata in aplicatia de camera care ruleaza in foreground (oricare ar fi ea, eu am incercat cu aplicatia default a telefonului s Gcam) - mai are un led de stare astfel: aprins -> telecomanda e imperecheata cu telefonul; clipeste -> telecomada e "discoverable"; stins -> telecomanda e oprita. Se opreste automat cind e deconectata de la telefon. Apasarea pe butonul declansator trece telecomanda in modul "discoverable". - nu se poate face o selectie poza/fim din telecomanda (sau cel putin nu am gasit eu) - telecomanda nu are buton on/off, dar se opreste singura - meniul Bluetooth LE din Gcam nu face nimic, telecomanda merge oricum Hint: sint o gramada de telecomenzi care merg doar cu o singura aplicatie (camera 360 sau ceva de genul), catch-ul e ca aplicatia asta vrea acces la contacte. Se poate inchide. |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users