Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Izolație coș de fum

Un imn al iubirii (spirituale)

Depistare cartela ?

TV Samsung nu recepționeaza ...
 Reconventionala la apel?

Detector gaz defect.

Inlocuire serpentina boiler termo...

Primele supermaketuri, hypermarke...
 Combinatie de conturi pentru tran...

Adaptor semnal hi to low

Jocuri Android Multiplayer online...

Diferenta consum smart meter - Co...
 Recomandare demontare+instalare ...

CAIET SERVICE PREDEAL II

Internare spital psihiatrie

CM de snooker 2024
 

scade capacitatea de stocare

* - - - - 1 votes
  • Please log in to reply
37 replies to this topic

#19
eiffel

eiffel

    BusyWorm

  • Grup: Moderators
  • Posts: 68,540
  • Înscris: 15.06.2004
Ruleaza Disk Cleaner - e a treia oara cand iti zic - faci ca in linkul indicat.
Asta e al windows-ului, nu trebuie sa descarci nimic si curata si ce CCleaner nu curata.

#20
zorin70

zorin70

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 131
  • Înscris: 27.10.2007

View Posteiffel, on 04 aprilie 2021 - 10:18, said:

Ruleaza Disk Cleaner - e a treia oara cand iti zic - faci ca in linkul indicat.
Asta e al windows-ului, nu trebuie sa descarci nimic si curata si ce CCleaner nu curata.

am rulat. si acum si acum cateva zile. atata lucru stiu si eu. defrag, disk cleaner, system files....

#21
eiffel

eiffel

    BusyWorm

  • Grup: Moderators
  • Posts: 68,540
  • Înscris: 15.06.2004
Cu curatare fisiere sistem ?

#22
dani.user

dani.user

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 30,233
  • Înscris: 24.02.2007
inainte sa rezolvi problema trebuie sa afli care e defapt problema...

Ti s-a indicat cum sa incepi.

View Postpasilla, on 03 aprilie 2021 - 20:48, said:

Vezi ce iti arata asta.


#23
zorin70

zorin70

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 131
  • Înscris: 27.10.2007

View Postdani.user, on 04 aprilie 2021 - 10:30, said:

inainte sa rezolvi problema trebuie sa afli care e defapt problema...

Ti s-a indicat cum sa incepi.

ai un fisier Doc mai sus. acolo am pus un screen capture din acel WinDir...Mai trebuie sa fac altceva?

Edited by zorin70, 04 April 2021 - 10:51.


#24
scub

scub

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,382
  • Înscris: 30.11.2005

View Postzorin70, on 04 aprilie 2021 - 09:48, said:

..... Tot rulez Bitdefender si imi zice ca am 3 troian in fisierul care stie mailurile din Outlook, acel .pst. Am vazut pe net ca pot fi de mai multe tipuri de la cei care mineaza bitcoin, la furat date, etc. Ii dau sa desinfecteze dar degeaba.
Exista Bitdefender , live si ruleaza  de pe  mediul  extern , de pe DVD . Acela "rade" tot . :)  .  Daca se aleg toate optiunile ,  este operatiune de durata .

#25
scub

scub

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,382
  • Înscris: 30.11.2005
Cam asa :
http://www.bitdefend...cueCD-1251.html

trebuie" rezolvati " virusii aceia .  La rulare , el face  si  update ( in RAM )   cu  semnaturile , noi , direct de pe  serverul  lor . Sa  fie  conectat  pc  la  net , doar.

Edited by scub, 04 April 2021 - 13:17.


#26
zorin70

zorin70

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 131
  • Înscris: 27.10.2007

View Postscub, on 04 aprilie 2021 - 13:15, said:

Cam asa :
http://www.bitdefend...cueCD-1251.html

trebuie" rezolvati " virusii aceia .  La rulare , el face  si  update ( in RAM )   cu  semnaturile , noi , direct de pe  serverul  lor . Sa  fie  conectat  pc  la  net , doar.

Multumesc. O sa il instalez pe un hdd extern care sper... sa fie curat. sau fac rost de un usb si pun acolo ca poate mai folosesc si alta data.

#27
spooky51

spooky51

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,815
  • Înscris: 29.09.2006
Opreste hibernarea - cmd cu drepturi de administrator, se va sterge hyber.sys.
powercfg.exe /hibernate off
Apoi vezi de ce ai asa de multe dll-uri.

#28
zorin70

zorin70

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 131
  • Înscris: 27.10.2007

View Postspooky51, on 04 aprilie 2021 - 15:17, said:

Opreste hibernarea - cmd cu drepturi de administrator, se va sterge hyber.sys.
powercfg.exe /hibernate off
Apoi vezi de ce ai asa de multe dll-uri.

Este calculatorul meu, chiar daca il folosesc si la scarbici. Ca atare nu ar trebui sa fie Admin pe el. Dar cumva nu ma lasa sa rulez ce scrii tu din command prompt ca nu am acele drepturi de admin. De unde ar trebui sa trec pe Admin? Nu credeam ca imi va mai trebui vreodata dos.....he he vremuri vechi...mai ramane sa mai descopar si Autolisp...

#29
spooky51

spooky51

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,815
  • Înscris: 29.09.2006
cmd -> Run as administrator (right click) .....

Edited by spooky51, 04 April 2021 - 16:27.


#30
scub

scub

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,382
  • Înscris: 30.11.2005
in explorer :

C:\WINDOWS\System32  

si acolo este cmd.exe.  Click dreapta >  "Run as administrator"

Attached Files



#31
zorin70

zorin70

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 131
  • Înscris: 27.10.2007
Ca o curiozitate, pentru mine, singurele lucruri facute de ieri pana azi au fost sa dezinstalez Bitdefender, Avast si ceva urme de True View un cititor de Autocad care se pare ca nu era dezinstalat complet. Surpriza, au mai aparut 7 Gb liberi. Atat de mult sa ocupe aceste programe? Nu atat ca soft in sine cat ca fisere care le creeaza cand ruleaza si care eventual raman in sistem?

#32
scub

scub

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,382
  • Înscris: 30.11.2005
Sunt softuri , care in momentul cand , deschizi/lucrezi un proiect , creeaza fisiere ( si ale  dracilor , nu's deloc  temporare ) de  cate 15-20 Gb .  Unele nu te  lasa sa  alegi o alta partitie , ca  spatiu de  lucru  si  ajung sa   blocheze  partitia  cu SO ,daca  aceasta  nu  are  marimea  potrivita .  
Perfect Uninstaller si  va dezinstala  softurile cum trebuie , curata  registry   etc .

Edited by scub, 06 April 2021 - 21:34.


#33
eiffel

eiffel

    BusyWorm

  • Grup: Moderators
  • Posts: 68,540
  • Înscris: 15.06.2004

Quote

Atat de mult sa ocupe aceste programe?
Suntem in 2021. Resurse cat cuprine - harduri de terabiti, memorie ram de zeci de Gb...
Nu se mai chinuie niciun programator sa curete codul scris si sa-l optimizeze ptr resurse minime, sa-l comprime, etc.
Deci da, e normal.
Apropo - un program celebru de scriere - Nero - ocupa pe un Widnwos 95 vreo 40 Mb. Ultima versiune - doar partea de scriere ocupa cam 2 Gb dupa instalare. Dar face acelasi lucru.

#34
loveparade

loveparade

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,429
  • Înscris: 23.07.2006

View Posteiffel, on 07 aprilie 2021 - 11:41, said:


La auzul cuvintelor tale nu pot decat sa mor de ciuda ca nu mai dispare odata formatul mp3.
Nu vrea lumea nici in ruptul capului sa mai avanseze. Din 1993, pfffff nu-i ajunge?

Programele, video, jocurile, toate au ajuns la Giga spatiu...

#35
eiffel

eiffel

    BusyWorm

  • Grup: Moderators
  • Posts: 68,540
  • Înscris: 15.06.2004
mp3 inca mai exista din inertie ptr unii, care si-au salvat cu ani in urma muzica in mp3.
Acum flac-ul e cel mai raspandit. Mai sunt si alte fisiere similare.


#36
zorin70

zorin70

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 131
  • Înscris: 27.10.2007
REvin cu problema doar ca de data asta modificata. Am reusit sa fac ceva loc incat sa functioneze decent calculatorul cu aproape 20 Gb liber pe C. Astazi insa de dimineata a pornit greu, am resetat calculatorul. Acum dupa masa iarasi porneste greu. Cand ma uit, 50 Gb liberi pe C. Ma uit mai atent si nu mai am folderul Windows. Cum a reusit sa dispara singur? De dimineata dupa ce am vazut ca a pornit greu am rulat CCleaner dar asta nu sterge singur Windows si eu nu l-am rugat sa o faca.

Aveti idee ce ar fi cauzat asta si daca totusi s-a intamplat cum de mai porneste calculatorul? Greu dar porneste totusi.

Pe C mai am doar folderele Drivers si Program Files (x86).

Acum observ cu Tree Size Free ca este Windows dar din Explorer nu il vad. Acelasi spatiu pe SSD

Edited by zorin70, 24 April 2021 - 19:54.


Anunturi

Chirurgia endoscopică a hipofizei Chirurgia endoscopică a hipofizei

"Standardul de aur" în chirurgia hipofizară îl reprezintă endoscopia transnazală transsfenoidală.

Echipa NeuroHope este antrenată în unul din cele mai mari centre de chirurgie a hipofizei din Europa, Spitalul Foch din Paris, centrul în care a fost introdus pentru prima dată endoscopul în chirurgia transnazală a hipofizei, de către neurochirurgul francez Guiot. Pe lângă tumorile cu origine hipofizară, prin tehnicile endoscopice transnazale pot fi abordate numeroase alte patologii neurochirurgicale.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate