![]() |
Chirurgia cranio-cerebrală minim invazivă
Tehnicile minim invazive impun utilizarea unei tehnologii ultramoderne. Endoscoapele operatorii de diverse tipuri, microscopul operator dedicat, neuronavigația, neuroelectrofiziologia, tehnicile avansate de anestezie, chirurgia cu pacientul treaz reprezintă armamentarium fără de care neurochirurgia prin "gaura cheii" nu ar fi posibilă. Folosind tehnicile de mai sus, tratăm un spectru larg de patologii cranio-cerebrale. www.neurohope.ro |
TURCIA - Doar o vorba sa mai spun - Cazare, taxe, preturi, alternative ...etc

Posted 17 August 2023 - 14:09

Intre aeroportul Antalya si hotel, logic si as always.
![]() |
Posted 05 September 2023 - 08:43

Vineri dupamasa m-am intors si eu din Turcia...
Concediul a fost asa si asa... cel mai slab concediu din ultimii 5 ani... Nu a fost dezastru dar nici ok nu a fost Am fost cazat la Corendon Playa Kemer, resortul destul de OK, locatia OK, mancarea OK, plaja Superba (e si certificata Blue Flag) dar personalul dezastru....destul de reci, si nu vorbesc engleza.... Am fost cu Karpaten, agentie cu care am mai fost in 3 concedii pana acum(Maldive,Dominicana si Egipt) si au fost de fiecare data ok, dar de data asta mi-au timis un agent de turism idiot/hot/ticalos A venit la resort sa imi prezinte ofertele de excursii si toate erau mai scumpe ca cele de pe site-ul Karpaten... il intreb si imi zice ca sunt cu totul alte excursii de asta sunt mai scumpe... ok, ii zic, nici o problema, si i-am zis ca vreau sa iau un tur de Antalya... cand vine vorba de plata, se poate face doar cash.... sau pot sa platesc si pe Revolut, dar pe revolut ma costa cu 5% mai mult pentru comisionul de extragere ca el nu are revolut si ca trimit pe contul unui prieten si ca asta e comisionul.... cand am auzit, mi s-au aprins toate beculetele.... Si m-am intors din Turcia si cu COVID... vineri dupamasa m-am intrors si sambata dimineata m-am trezit cu o durere de gat.... duminica am stat toata ziua in pat... luni m-am testat de COVID si am iesit pozitiv... |
Posted 15 September 2023 - 11:24

Daca luati bauturi de la McDonald's in turcia aveti grija ca paharele sunt foarte proaste,daca sta mai mult timp sucul se topesc la fund si incep a curge.
Edited by dacrad2, 15 September 2023 - 11:37. |
Posted 16 September 2023 - 19:34

In urma cu doua zile am experimentat Cağ kebabı, chiar la Şehzade Cağ Kebap in Istanbul. Intradevăr este deosebit de gustos, azi am revenit, sa-l mai experimentez puțin 😀
Se pare că în 2022 a fost pe locul 9 in Top. https://halalxplorer...ab-in-istanbul/ Attached Files |
Posted 17 September 2023 - 08:06

Posted 22 September 2023 - 09:19

Vreau sa mă tirez cateva zile in Edirne, in weekendu ala cu 1 decembrie. Intrebarea este cand sa plec si cand sa vin (ca sa nu prind aglomerat in vămi)... Variantele ar fi....
1. Sa plecam joi pe 30 nov de Sf. andrei stam 3 nopti si ne intoarcem duminica pe 3 dec 2. Plecam pe 1 dec vineri si ne intoarcem luni pe 4 dec. Saaaau mai e varianta cu 4 nopti.. 3. Plecam joi pe 30 nov , retur luni pe 4 dar nu stiu daca as sta chiar 4 nopti.... si nici 2 nopti ca asta ar insemna sa am doar 1 zi plina intre.... in rest prima zi drumu de dus, si ultima zi drumul de intors. Edited by Maskatu, 22 September 2023 - 09:33. |
Posted 22 September 2023 - 10:33

Eu as alege varianta 3 sau 2.
Nu as risca sa trec vama sambata sau duminica, preferabil in timpul saptamanii, iar de iesit din Turcia, as alege, dimineata pana in ora 11:00. M-am intors ieri din TR, in Edirne erau plin de bulgari. In Edirne am stat la Hotel Grandaura, recomand, hotelul este nou. https://www.booking....80&logged_out=1 Edited by w140, 22 September 2023 - 10:39. |
Posted 22 September 2023 - 10:38

Maskatu, on 22 septembrie 2023 - 09:19, said:
Vreau sa mă tirez cateva zile in Edirne, in weekendu ala cu 1 decembrie. Intrebarea este cand sa plec si cand sa vin (ca sa nu prind aglomerat in vămi)... Variantele ar fi.... 1. Sa plecam joi pe 30 nov de Sf. andrei stam 3 nopti si ne intoarcem duminica pe 3 dec 2. Plecam pe 1 dec vineri si ne intoarcem luni pe 4 dec. Saaaau mai e varianta cu 4 nopti.. 3. Plecam joi pe 30 nov , retur luni pe 4 dar nu stiu daca as sta chiar 4 nopti.... si nici 2 nopti ca asta ar insemna sa am doar 1 zi plina intre.... in rest prima zi drumu de dus, si ultima zi drumul de intors. Daca ești din București ar trebui sa pleci pe 29 după amiaza. Dacă pleci pe la 17 din București ești în Edirne pe la 23. Întoarcerea, sâmbătă. |
Posted 24 September 2023 - 07:09

In Edirne am stat la Hotel Grandaura, recomand, hotelul este nou. https://www.booking....80&logged_out=1 Edited by belisima, 24 September 2023 - 07:10. |
|
Posted 24 September 2023 - 11:15

Are ! Scrie in descrierea fiecarei unitati de cazare ! Mai puneti-va si voi intelectul la contributie....
Attached FilesEdited by mccrya, 24 September 2023 - 11:18. |
Posted 24 September 2023 - 13:01

@mccrya, Io zic sa nu fi asa categoric....
Ca are 3 locuri in fata intrarii, in strada, asta nu se poate spune ca are parcare.... Doar sa te-ai fi uitat pe StreetView, si ai fi inteles. OK, imaginile nu sunt actuale, dar cladirea este aceiasi... https://maps.app.goo...zdP2P1jU2y91Dk6 Eu inteleg parcare proprie, ceva intr-o curte interioara, nu in strada... Ca exemplu, hotelul Trakya City, unde dealtfel am stat, are curte interioara pentru parcare... https://maps.app.goo...kwqh8croQCXSFQA Edited by danutzu_1069, 24 September 2023 - 13:03. |
Posted 24 September 2023 - 15:59

Are hotelul parcare? Edited by w140, 24 September 2023 - 16:09. |
Posted 28 September 2023 - 08:17

Eu as alege varianta 3 sau 2. Nu as risca sa trec vama sambata sau duminica, preferabil in timpul saptamanii, iar de iesit din Turcia, as alege, dimineata pana in ora 11:00. M-am intors ieri din TR, in Edirne erau plin de bulgari. In Edirne am stat la Hotel Grandaura, recomand, hotelul este nou. https://www.booking....80&logged_out=1
Are ! Scrie in descrierea fiecarei unitati de cazare ! Mai puneti-va si voi intelectul la contributie.... Pe mine personal nu ma multumeste parcarea, pare dubioasa. Si defapt nu-i tocmai parcare... este marginea strazii/bordurii, aia nu e parcare! Eu prin Edirne am mai stat pe la destule cazari.... - Alan Suites care avea parcare de la un cap la altul al strazii PLUS parcare (zona speciala, un teren) in capul strazii, care era mereu goala - Blackmoon Villa Hotel care la fel avea un mic teren langa plus cateva locuri vis a vis de intrare - A Plus, care avea mai multe locuri de parcare atat pe partea cu hotelul cat si vis-a-vis. - Edirne Suite House care avea... 4-5 locuri in fata, cam ocupate, aproape mereu, mai ales daca ma intorceam seara dar mai aveam voie sa parchez la 2 "curți" distanta la un alt bloc unde am gasit mereu loc.
Daca ești din București ar trebui sa pleci pe 29 după amiaza. Dacă pleci pe la 17 din București ești în Edirne pe la 23. Întoarcerea, sâmbătă. Edited by Maskatu, 28 September 2023 - 08:18. |
Posted 28 September 2023 - 09:33

daca nu te multumeste hotelul ala din cauza parcarii nu stai la el, e simplu !
Omul a intrebat daca are parcare, nu daca are parcare mare. Cinci locuri daca are, inseamna ca are parcare. |
|
Posted 28 September 2023 - 12:34

Da e ok si logica ta... pe logica asta si Romania are autostrazi.
|
Posted 30 September 2023 - 05:44

M-am înapoiat de curând din Turcia și am avut două nopți de cazare la Edirne. Pentru cei care doresc cazare în zona mall Erasta și al altor marketuri, recomand Palmiye Suites Hotel. Condiții decente, preț bun, parcare privată, inchisă cu bariere, supravegheată video.
https://www.google.c...k7__8?entry=ttu Edited by callatis06, 30 September 2023 - 05:45. |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users