Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Pantofi alergare

Naveta zilnica

Stergere periodica mailuri yahoo

Inlocuire emblema Passat B8 cu di...
 video portret in landscape

Am fost eu plecat multa vreme din...

Laboratoare analize de sange - POLL

Ambrozia - un fenomen in Romania
 Modem/router portabil

asistenta medicala

Credeti ca se mananca bine in pop...

Cata siguranta au biciclistii tro...
 Ce parere aveti: am gresit sau nu ?

Cu ce program este facut acest vi...

Ziar din 5 sau 6 Ianuarie 1997

Conexiune 3 boxe in serie/paralel

Germania salariu part time

- - - - -
  • Please log in to reply
2 replies to this topic

movaldi21

movaldi21

New Member

• Grup: Candidate Members
Buna ziua. As vrea si eu sa stiu daca stiti cumva daca este posibil un salariu in Germania de 4 ore pe zi (part time) cu o salarizare de 10e net/ora. Din cate am inteles maximul este 450 pe un job part time sau nu am inteles bine?multumesc

Pengoon

Pengoon

Ударник

• Grup: Senior Members
450 este limita maxima pentru un minijob. dincolo de asta se plateste asigurarea de somaj, medicala etc.
tu poti avea un part-time job pe 5000/luna, daca-ti gasesti.

4 ore/zi la 22 de zile pe luna is 88 de ore/luna sau 880, care-i dincolo de 450 deci impozabil si taxabil. in principiu. in detaluiu trebuie vazut exact ce si cum.
daca inca ti merita dupa impozitare, tu stii. dar avand in vedere ca pui la baza minimul pe economie, as tine sa zic "nu prea".

Hailztorm

Hailztorm

Member

• Grup: Members

View Postmovaldi21, on 23 martie 2021 - 16:22, said:

Buna ziua. As vrea si eu sa stiu daca stiti cumva daca este posibil un salariu in Germania de 4 ore pe zi (part time) cu o salarizare de 10e net/ora. Din cate am inteles maximul este 450 pe un job part time sau nu am inteles bine?multumesc
eu din cate am auzit in octombrie anul trecut cand am venit acasa, ar fi urcat la 650 pentru programul de 4 ore, eu lucrasem 6 ore ca sa am si asigurare medicala platita de angajator.

Anunturi

Neurochirurgie minim invazivă Neurochirurgie minim invazivă

"Primum non nocere" este ideea ce a deschis drumul medicinei spre minim invaziv.

Avansul tehnologic extraordinar din ultimele decenii a permis dezvoltarea tuturor domeniilor medicinei. Microscopul operator, neuronavigația, tehnicile anestezice avansate permit intervenții chirurgicale tot mai precise, tot mai sigure. Neurochirurgia minim invazivă, sau prin "gaura cheii", oferă pacienților posibilitatea de a se opera cu riscuri minime, fie ele neurologice, infecțioase, medicale sau estetice.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate