![]() |
Chirurgia endoscopică a hipofizei
"Standardul de aur" în chirurgia hipofizară îl reprezintă endoscopia transnazală transsfenoidală. Echipa NeuroHope este antrenată în unul din cele mai mari centre de chirurgie a hipofizei din Europa, Spitalul Foch din Paris, centrul în care a fost introdus pentru prima dată endoscopul în chirurgia transnazală a hipofizei, de către neurochirurgul francez Guiot. Pe lângă tumorile cu origine hipofizară, prin tehnicile endoscopice transnazale pot fi abordate numeroase alte patologii neurochirurgicale. www.neurohope.ro |
Eroare "bussyBox"
Last Updated: Mar 23 2021 15:04, Started by
Anonymous1986
, Mar 23 2021 14:53
·
0

Posted 23 March 2021 - 15:04

Bună ziua, știu ca nu am mai întrat de mult le aceasta arie dar poate cineva sa ma ajute cu aceasta problema
[ https://i.ibb.co/56vs5RR/20210323-144859.jpg - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ] Am cautat pe net și am găsit :'' Actually the solution is easy just write the command of fsck /dev/sdax like the below and give Y if the console ask for fixing something: (initramfs) fsck /dev/sda1 or (initramfs) fsck /dev/sdaX X specifies mounted disk part number. If you don't want to manually press 'y' every time it asks for a fix, you can also run the command with the -y option. (initramfs) fsck /dev/sdaX -y" Din păcate nu funcționează sau poate nu am făcut eu ceva bine, menționez ca folosesc Linux Mint 18.3 kde L.E :Am reușit, nu era partiția selectata, în cazul meu sda6 Bănuiesc ca are partiția un început de sfârșit Edited by Anonymous1986, 23 March 2021 - 15:05. |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users