Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Info Coronavirus/Vaccinare vs Fake News

La multi ani @pufonel!

lichid racire Tico Daewoo

Laptop Asus nou cu ssd 980gb scri...
 Multimedia, Office - AV1, x265 De...

Platformele online schimba ordine...

Impas succesiune

Share imagini iPhone HEIC?
 xiaomi se blocheaza

Carbonaut, not great, not terribl...

Amplificare semnal GSM

Oneplus 10T
 Va doriți revenirea tramvaielor p...

Ce inseamna "modificare publi...

Alegere laptop dintre variantele ...

Constructie bicicleta electrica
 

Share fara img preview. Ajutor

- - - - -
  • Please log in to reply
4 replies to this topic

#1
jolidarius

jolidarius

    New Member

  • Grup: Junior Members
  • Posts: 2
  • Înscris: 07.02.2017
Incerc sa rezolv aceasta problema de 4 zile si nu gasesc ceva care sa ma ajute. Cand incerc sa dau share la pagina sau la postare nu apare nici o imagine la preview. Am downloadat yoast seo am configurat tot si inca nu imi apare nimic.
Site ul e acesta uatafacrumeinia.cf

Inca ceva daca poate cineva sa imi explice de ce pe google search console cand imi dau sitemaps de la site nu il gaseste. As vrea sa indexez site ul pe google

#2
tigerheart

tigerheart

    Savage Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 9,178
  • Înscris: 07.08.2008
Posibil sa ai o problema cu certificatul ssl. Incearca sa folosesti Cloudflare(e gratis).
https://www.ssllabs....&hideResults=on

Vezi sa pui adresa corecta de la sitemap.

#3
Leo2006

Leo2006

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 5,591
  • Înscris: 30.08.2006
Vezi daca solutia asta te ajuta:
https://community.we...ing/td-p/135126

#4
RoDP

RoDP

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 131
  • Înscris: 07.05.2006
Foloseste debuggerul să vezi ce problema e: https://developers.f...om/tools/debug/

Încearcă să folosești un plugin care să îti puna open graph variables. Poți încerca cu Yoast sau cu Jetpack, dar va merge doar când activezi distribuirea conținutului pe rețelelel sociale, dar nu adaugi nici o rețea.

#5
RoDP

RoDP

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 131
  • Înscris: 07.05.2006
Și eu recomand folosirea unui plugin, gen yoast, care setează variabilele pentru facebook.

Anunturi

Bun venit pe Forumul Softpedia!

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate