Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Info Coronavirus/Vaccinare vs Fake News

Insulte cu un polițist in sf...

La mulți ani de Sfantul Petr...

Pete negre pe aragaz
 La multi ani @ursamajor!

Legea avertizorului de integritat...

S10 plus camera noaptea

Card "emag"
 credeti ca pot aparea telefoane c...

Sfat alegere specializare faculta...

Pen insulina, problema

Asus x515ea-bq1832
 Variatie debit acm

Recomandare AC portabil, pompa de...

problema interesanta (intrebare i...

subtitrare BS PLAYER
 

Din meniul Fujifilm X-A5

- - - - -
  • Please log in to reply
3 replies to this topic

#1
tiberiu88mai

tiberiu88mai

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 203
  • Înscris: 18.11.2013
Buna ziua ! Nu reusesc sa ințeleg ce inseamna urmatoarea functie din meniul lui X-A5 :  AE PCT.INTB & ZONÃ DE FCL. Aceasta funcție are variantele PORNIT și OPRIT .In poza am mutat banda alba de pe functie ca nu se mai vrdeau literele la pozarea cu smartul meu slabuț. Va multumesc !

Attached Files



#2
Leo2006

Leo2006

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 5,206
  • Înscris: 30.08.2006
Appropriate Exposure. Exact motivul pentru care smartul nu afiseaza detaliile de pe banda luminoasa. calculeaza expunerea la tot cadrul.De fapt poate dar trebuie focalizare manuala cu punctarea zonei cu degetul pe ecran.
Calculul expunerii pe zona de focalizare sau punct fix, in special pentru macro sau zone pe care sa le scoti in evidenta. Poti sa testezi cu o poza de portret  cu lumina din fata.

Edited by Leo2006, 18 March 2021 - 06:25.


#3
tiberiu88mai

tiberiu88mai

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 203
  • Înscris: 18.11.2013
Multumesc! Ce bine ca am facut poza cu telefonul...

#4
Visatoru'

Visatoru'

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 661
  • Înscris: 30.05.2006
Salut, stiu ca a trecut ceva timp, dar scriu pt cazul in care mai citeste si altcineva interesat: este vorba de legarea punctului de focus cu cel utilizat pentru spot exposure (expunere punct).
Standard, aparatul foloseste punctul central pt a determina expunerea spot. Daca se activeaza optiunea de mai sus, punctul de expunere spot se muta odata cu punctul de focus.

Anunturi

Bun venit pe Forumul Softpedia!

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate