![]() |
Chirurgia endoscopică a hipofizei
"Standardul de aur" în chirurgia hipofizară îl reprezintă endoscopia transnazală transsfenoidală. Echipa NeuroHope este antrenată în unul din cele mai mari centre de chirurgie a hipofizei din Europa, Spitalul Foch din Paris, centrul în care a fost introdus pentru prima dată endoscopul în chirurgia transnazală a hipofizei, de către neurochirurgul francez Guiot. Pe lângă tumorile cu origine hipofizară, prin tehnicile endoscopice transnazale pot fi abordate numeroase alte patologii neurochirurgicale. www.neurohope.ro |
Recomandare scaun birou
Last Updated: Nov 19 2022 22:50, Started by
razvanm3014
, Mar 15 2021 17:51
·
0

Posted 15 March 2021 - 23:23

Nu putem face un carton, un anunt, sus... "Cel mai bun scaun de birou este Markus de la IKEA"? Simplu si banal. Asa-i si cu scaunul de birou. Cand zici scaun de birou, se subintelege ca-i vorba despre Markus de la Ikea. De fapt, pentru a se obisnui oamenii, ar trebui toate topicurile astea sa aiba titlul schimbat in "Recomandare scaun Markus de la Ikea", poate unii sunt indusi in eroare de denumirea generica. ![]() |
Posted 16 March 2021 - 00:32

Eu am un scaun noname de la Dedeman pe care am dat daca tin bine minte fix 450 de lei acum 2 ani,sunt ditamai animalul si am ramas uimit ca inca se tine bine,mai scartaie putin ca de,insa nici vorba sa se rupa si e si destul de confortabil.
https://www.dedeman....-maro/p/8052216 Pe site vad ca nu mai e insa poate il gasesti in magazin,oricum important e sa le testezi inainte sa iei ceva. |
Posted 16 March 2021 - 19:35

https://www.emag.ro/...ium=direct_link
Eu il am pe asta, nu am avut probleme cu el si petrec minim 5 ore pe zi pe el. |
Posted 19 March 2021 - 06:12

Totusi, mie mi se pare ca s-a lasat putin buretele de la sezut. |
Posted 19 November 2022 - 22:02

Matchspel de la IKEA. 849 lei.
Un Markus actualizat. ![]() |
Posted 19 November 2022 - 22:50

Nu pot recomanda un scaun pe care eu nu m-am simțit confortabil.
![]() Și ține cont că al meu Markus are 15 ani de utilizare. |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users