![]() |
Chirurgia endoscopică a hipofizei
"Standardul de aur" în chirurgia hipofizară îl reprezintă endoscopia transnazală transsfenoidală. Echipa NeuroHope este antrenată în unul din cele mai mari centre de chirurgie a hipofizei din Europa, Spitalul Foch din Paris, centrul în care a fost introdus pentru prima dată endoscopul în chirurgia transnazală a hipofizei, de către neurochirurgul francez Guiot. Pe lângă tumorile cu origine hipofizară, prin tehnicile endoscopice transnazale pot fi abordate numeroase alte patologii neurochirurgicale. www.neurohope.ro |
Recomandare centrala telefonica 3 puncte de lucru diferite.
Last Updated: May 20 2021 21:14, Started by
fiziflash
, Mar 15 2021 16:28
·
0

Posted 15 March 2021 - 16:28

Am nevoie sa gasesc o solutie de centrala telefonica, si vin cu rugamintea de a ma ajuta voi sa gasesc ce varianta ar fi optima.
Se dau 3 puncte de lucru ale unei societati cu 3 locatii fizice diferite. Trebuie sa gasesc o solutie de centrala telefonica care sa indeplineasca urmatoarele criterii: 1. Fiecare punct de lucru sa aiba un numar de telefon fix si unul de mobil (plus optional unul de fax) 2. Sa se poata transfera apeluri primite pe un punct de lucru, catre un alt punct de lucru 3. Sa existe posibilitatea de a se vedea care linii telefonice sunt libere si pot primi apelul. 4. Nu se doreste apel automat (cu robot). Se multumeste pentru orice recomandare. |
Posted 16 March 2021 - 22:26

In cazul in care vrei sa ai o singura centrala telefonică instalată la sediu , soluția ar fi, zic eu, o centrala telefonică ip.
|
Posted 17 March 2021 - 20:22

Daca nu te descurci cu Linux sunt o grămadă de soluții de gata : Grandstream,Yealink , Yeastar , sangoma , Panasonic etc . Daca bugetul este generos atunci poți să te uiți și la Cisco .
Problema este cu folosirea protocolul SIP peste internet. Nu prea este recomandat din punct de vedere al securității sa îl rulezi direct peste internet , ar trebui sa îți configurezi un vpn între locații . Când folosești SIP peste internet pot apărea probleme cu calitatea convorbirilor . O sa ai nevoie de routere care știu qos că sa poți să prioritizezi traficul . Daca o sa ai multe convorbiri simultane atunci ideal ar fi sa ai conexiuni internet dedicate pentru acest serviciu . |
Posted 20 May 2021 - 21:14

Am montat yeastar si merge de rupe de aprox. 7 ani, cu telefoane yealink. Am facut si forward si aveam SIP pe telefon, dar a fost doar de amuzament.
|
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users