![]() |
Chirurgia spinală minim invazivă
Chirurgia spinală minim invazivă oferă pacienților oportunitatea unui tratament eficient, permițându-le o recuperare ultra rapidă și nu în ultimul rând minimizând leziunile induse chirurgical. Echipa noastră utilizează un spectru larg de tehnici minim invazive, din care enumerăm câteva: endoscopia cu variantele ei (transnazală, transtoracică, transmusculară, etc), microscopul operator, abordurile trans tubulare și nu în ultimul rând infiltrațiile la toate nivelurile coloanei vertebrale. www.neurohope.ro |
Parere vaccin AstraZeneca
Last Updated: Oct 19 2021 18:49, Started by
jimi91
, Mar 11 2021 19:23
·
0

Posted 11 March 2021 - 21:44

Orice injectie intra musculara poate provoca probleme persoanelor cu probleme de coagulare. Citat din prospectul commirnaty (Pfizer): Trombocitopenie și tulburări de coagulare În mod similar altor injecții intramusculare, vaccinul trebuie administrat cu prudență persoanelor cărora li se administrează tratament anticoagulant sau celor cu trombocitopenie sau orice tulburare de coagulare (de exemplu hemofilie), întrucât în urma administrării intramusculare la aceste persoane pot să apară hemoragii sau echimoze. Multumesc! |
Posted 11 March 2021 - 21:50

Ai mei cred ca s-ar califica pentru Pfizer. O sa dau maine un telefon la medicul de familie. Sa incerc sa ma consult cu ea ![]()
Cine se vaccineaza este de acord sa fie cobai. Punct.
sa inteleg ca in zilele urmatoare vor suspenda vaccinul AstraZeneca ![]() |
Posted 11 March 2021 - 21:54

corect... dar cine nu se vaccineaza si are ghinion sa se imbolnaveasca, are sanse reala s-o mierleasca Hmm |
Posted 11 March 2021 - 22:09

eu cu AZ , dar cu abv5811, nu e cel cu probleme
dar is cu griji |
Posted 11 March 2021 - 22:12

Unde il cauti ? Ce site iti arata centrele de vaccinare Pfizer sau Moderna ? https://vaccin.live/ |
Posted 11 March 2021 - 22:22

Eu m-as vaccina cu orice vaccin disponibil, ca-i sputnik sau made in china, no problem.
Poate spun prostii dar cred ca aici e vorba si de noroc, mai precis de materialul clientului. Nu-i condamn pe cei grijulii cu sanatatea lor, mie imi pasa mai putin. Nu, nu ma consider superman. |
Posted 11 March 2021 - 22:52

Eu m-am vaccinat cu AZ acum 2 saptamani si n-am nici pe dreq. Un pic de dureri musculare a doua zi, dar pe astea le mai am si daca se schimba vremea afara.Acum astept rapelul pe 21 aprilie, si D-zeu cu mila
![]() |
Posted 11 March 2021 - 23:18

Si ptr Astra Zeneca luati si voi juma de aspirina pe zi o perioada... Si Covidul face tromboze. Si cu furtuna de citokine generata.
Eu nu as vrea ca tataie sa aiba reactiile adverse pe care le-am avut si le am inca, de la AZ, sincer... |
Posted 11 March 2021 - 23:27

La noi până acum s-au vaccinat 77000 de persoane cu lotul cu probleme. Nu a crăpat nici una. Batem câmpii degeaba.
O să facem trombi de la stres ![]() PS ABV5811 Edited by BloodRa, 11 March 2021 - 23:26. |
Posted 12 March 2021 - 00:06

Sunteti cativa pe aici care ati fost goniti din Poiana si v-ati gandit sa treceti la nivelul urmator, dezbateri medicale?!
|
Posted 12 March 2021 - 00:08

|
Posted 12 March 2021 - 00:14

Să vezi ce or să curgă anulările de programări pentru Astra.
![]() Personal consider că Pfizer e cel mai ok la momentul actual. |
Posted 12 March 2021 - 00:17

AZ fără probleme, mă doare la basca la rapel.
Aveam deja o durere in tot corpul de la dat cu motosapa ziua anterioară in grădină, privitor la administrarea vaccinului, ca n am sesizat o durere suplimentară in umăr... O fi fost, nu zic că nu... @jezebelle Ia mai zi încă o dată, dar cu puncte si virgule. Edited by CovertTwo, 12 March 2021 - 00:20. |
Posted 12 March 2021 - 00:22

Posted 12 March 2021 - 00:25

Quote Suferi de vreun analfabetism funcțional, ceva? Nu toată lumea este o zână rebelă cu stil literar excentric așa ca tine. |
Posted 12 March 2021 - 01:05

toate cele 3 vaccinuri prezente la noi sunt ok...
acum ca unu este eficient 60% si celelalte 80 - 90% asa o fi , oricum , 60 este mai mare decat 0 , deci cred ca, pana la urma vaccinarea e solutia (cu oricare dintre vaccinuri).. citisem undeva ca eficienta vaccinului antigripal este de 35% si la cati s-au vaccinat cu el - cred ca un sfert din tara- n-a mai murit nimeni.. |
Posted 12 March 2021 - 01:51

toate cele 3 vaccinuri prezente la noi sunt ok... acum ca unu este eficient 60% si celelalte 80 - 90% asa o fi , oricum , 60 este mai mare decat 0 , deci cred ca, pana la urma vaccinarea e solutia (cu oricare dintre vaccinuri).. citisem undeva ca eficienta vaccinului antigripal este de 35% si la cati s-au vaccinat cu el - cred ca un sfert din tara- n-a mai murit nimeni.. |
|
Posted 12 March 2021 - 02:06

Din ultimile studii la AZ, daca rapelul se face dupa 2-3 luni sau mai mult, are un procentaj de eficienta de 81,3%
Pe 22.02 m-am vaccinat si eu cu AZ, am avut destule reactii adverse... frisoane, dureri, slabiciune, temperatura (3 paracetamol si 1 algocalmin fiola cand mi-a ajuns temp la 39') in opt ore mi-au trwecut reactiile adverse, iar in urmatoarele zile am fost doar un pic mai obosit... Acum doar am o mica "galma" sub piele la locul vaccinarii. Ma simt bine. ABV4678 Probabil cand imi vine randul la rapel o sa reprogramez ca sa prelungesc timpul dintre injectari pentru o eficienta mai mare. |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users