![]() |
Neurochirurgie minim invazivă
"Primum non nocere" este ideea ce a deschis drumul medicinei spre minim invaziv. Avansul tehnologic extraordinar din ultimele decenii a permis dezvoltarea tuturor domeniilor medicinei. Microscopul operator, neuronavigația, tehnicile anestezice avansate permit intervenții chirurgicale tot mai precise, tot mai sigure. Neurochirurgia minim invazivă, sau prin "gaura cheii", oferă pacienților posibilitatea de a se opera cu riscuri minime, fie ele neurologice, infecțioase, medicale sau estetice. www.neurohope.ro |
Parere vaccin AstraZeneca
Last Updated: Oct 19 2021 18:49, Started by
jimi91
, Mar 11 2021 19:23
·
0

Posted 11 March 2021 - 19:23

https://www.digi24.r...azeneca-1466358
9 tari suspenda administrarea vaccinului Astrazeneca...noi inca il folosim Danemarca, Italia, Norvegia, Austria, Estonia, Luxemburg, Lituania, Letonia și Islanda. Intreb pentru ca ai mei sunt programati sa faca acest vaccin si li s-a comunicat ca vor face Astrazeneca. Nu este la discretia pacientului pentru ce vaccin sa opteze ? Am inteles ca Pfizer ar fi cel mai bun.... Cat de sigur este acest vaccin ? |
Posted 11 March 2021 - 19:25

E vorba despre un lot.
Iar cheaguri pot să apară și din senin, nu neapărat din cauza vaccinului. |
Posted 11 March 2021 - 19:27

Posted 11 March 2021 - 19:33

Nu e la noi
Oricum eu îs blindat. Îs pe anticoagulante de 2 ani ![]() |
Posted 11 March 2021 - 19:34

Posted 11 March 2021 - 19:36

Posted 11 March 2021 - 19:37

Mai știi, poa' apare și la noi ''un lot'' cu probleme. Să vezi panică atunci.
|
Posted 11 March 2021 - 19:38

Ba da poți, dar la pfizer și moderna se termină foarte repede locurile. Astra zeneca nu e așa de bun, dar e mai bine decât deloc
Când am tot căutat găsisem pfizer la 190km de casă. E totuși mult să mergi 760km să te vaccinezi |
Posted 11 March 2021 - 19:38

Nu poti. Pai si doamna cum a optat pentru Pfizer ![]() "Săptămâna trecută, Austria a suspendat vaccinarea cu un lot de vaccinuri AstraZeneca după decesul unei persoane şi îmbolnăvirea alteia." A murit si la noi o femeie parca....diabetica... Deci, sa inteleg putin...Austria a suspendat administrarea vaccinului din cauza decesului unei persoane...noi ii dam inainte ? |
|
Posted 11 March 2021 - 19:39

De dimineata l-am programat pe bunica-miu, are 80 de ani, insulino-dependent cu 3 doze/zi.
1. Nu am gasit in Buc niciun loc, el fiind de aici, asa ca trebuie sa facem excursie la Calugareni (era cel mai aproape de Buc). 2. L-a programat direct din platforma, la Moderna. As fi ales Pfizer pt el, dar nu e dupa alegere. Edited by -Diana-, 11 March 2021 - 19:40. |
Posted 11 March 2021 - 19:40

Da, pentru că zilnic mor mult mai mulți oameni de covid, decât din cauza vaccinului.
|
Posted 11 March 2021 - 19:41

De dimineata l-am programat pe bunica-miu, are 80 de ani, insulino-dependent cu 3 doze/zi. 1. Nu am gasit in Buc niciun loc, el fiind de aici, asa ca trebuie sa facem excursie la Calugareni (era cel mai aproape de Buc). 2. L-a programat direct din platforma, la Moderna. As fi ales Pfizer pt el, dar nu e dupa alegere. Am si eu o bunica de 83 de ani....noi am zis ca nu o mai vaccinam |
Posted 11 March 2021 - 19:42

Barbate-miu e cu istoric de socuri anafilactice si nu gasim loc la Pfizer. In plus, recomandarea e sa faca dozele in spital, nu la centre mici.
Intra la personal esential, dar nu am gasit loc pana acum, de exemplu. |
Posted 11 March 2021 - 19:42

Depinde cât de izolată e. Poate să nu aibă nici o problema dacă nu interacționează cu multă lume
|
|
Posted 11 March 2021 - 19:43

Ba da poți, dar la pfizer și moderna se termină foarte repede locurile. Astra zeneca nu e așa de bun, dar e mai bine decât deloc Când am tot căutat găsisem pfizer la 190km de casă. E totuși mult să mergi 760km să te vaccinezi Unde il cauti ? Ce site iti arata centrele de vaccinare Pfizer sau Moderna ? |
Posted 11 March 2021 - 19:44

Am si eu o bunica de 83 de ani....noi am zis ca nu o mai vaccinam Bunica-miu nu e pe moarte, bre. El vrea sa se vaccineze, e dorinta lui. Mie, sincer, imi e cam teama, mai ales ca l-am programat pe platforma, sa nu pateasca ceva si sa il am pe constiinta. El umbla doar cu masca pusa corect, respecta tot, e foarte corect cu metodele de igiena. E varstnic si diabetic, dar e cu toata tigla pe casa. |
Posted 11 March 2021 - 19:45

Am si eu o bunica de 83 de ani....noi am zis ca nu o mai vaccinam Păi cam asta e mentalitatea la noi, are 83 de ani, dă-o în spanac. Să vezi la nemți cum se zbat ăia pentru niște bătrâni la care pică organele mai ceva ca tabla de pe japonezele din anii '90.
de covid nu există nici un mort. De vaccin....mai multi. Asta dacă o întrebi pe șoșoaică. |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users