![]() |
Chirurgia endoscopică a hipofizei
"Standardul de aur" în chirurgia hipofizară îl reprezintă endoscopia transnazală transsfenoidală. Echipa NeuroHope este antrenată în unul din cele mai mari centre de chirurgie a hipofizei din Europa, Spitalul Foch din Paris, centrul în care a fost introdus pentru prima dată endoscopul în chirurgia transnazală a hipofizei, de către neurochirurgul francez Guiot. Pe lângă tumorile cu origine hipofizară, prin tehnicile endoscopice transnazale pot fi abordate numeroase alte patologii neurochirurgicale. www.neurohope.ro |
Uber
Last Updated: Mar 11 2021 21:56, Started by
Popipopi96
, Mar 11 2021 14:51
·
0

Posted 11 March 2021 - 14:51

Salut
De cateva zile in orasul meu a fost aprobat Uber si as dori daca e cineva care este in domeniu sau are informartii sa ma lamureasca putin despre aceasta afacere Uber Care sunt avantajele? Ce iti trebuie de incpeut? Trenbuie infiintata firma? Poti lucra pe cont propriu? Si alte informatii Multumesc! |
Posted 11 March 2021 - 15:51

Nu cred ca se poate numi afacere, este o forma de taximetrie.
|
Posted 11 March 2021 - 19:59

pentru unii poate fi afacere. daca iti faci o flota de cateva masini e clar afacere
|
Posted 11 March 2021 - 21:56

Merge prost de cand cu pandemia, e o solutie sa faci niste bani in timpul liber daca ai alt job si o masina pe GPL (sau la care ii poti pune GPL) cu costuri mici de intretinere si reparatii (Logan sau asemanator) care se incadreaza ca vechime si stare tehnica/estetica. Daca nu vrei sa le faci altora burta mare poti sa iti faci PFA sau SRL. PFA merita daca ai alt job si din Uber vei castiga un venit (diferenta dintre incasari si cheltuieli) sub un salariu minim pe economie. Eu asa am facut.
gigideac1, on 11 martie 2021 - 19:59, said:
pentru unii poate fi afacere. daca iti faci o flota de cateva masini e clar afacere |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users