Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Asus ROG - Probleme mari wi-fi

Recomandare Apartament

reparatie zgarietura bara spate

Lipire XPS de hidroizolație ...
 Detectare dispozitiv de ascultare...

Detectare posibile dispozitive de...

suport/cutie fixare SSD in locul ...

Popcorn stradal
 De ce ard asa de violent masinile...

Sfat achizitie bicicleta MTB

Imi tot apare ipconfig

Degresant auto eficient
 Pistol care sa pulverizeze vopsea...

Cursuri inot apa netratata

Telefoane vechi, fixe si mobile c...

Sa desparțim cuvintele in cuvinte
 

In izolare de 11 zile, fara internet, fara TV

* - - - - 2 votes
  • Please log in to reply
52 replies to this topic

#19
CovertTwo

CovertTwo

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 7,057
  • Înscris: 16.09.2019
Bre, ai internet de pe telefon.
La ăia de la munca le transmiți ce îți trimite tie DSP si ești in concediu medical automat, te caci pe nasul lor.

Acu, vrei tu ca RDS să se miste cu viteza luminii să si reconfigureze rețeaua, ca să stai tu si in concediu medical și să muncești....
Adică să iei bani la negru și să faci evazuune fiscala.
Avem 4G, un Chromecast e minunat, ai tot ce ți trebuie..
Haidi pa.

#20
adrianTNT

adrianTNT

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 135
  • Înscris: 28.09.2004

 CovertTwo, on 11 martie 2021 - 21:30, said:

Bre, ai internet de pe telefon.
La ăia de la munca le transmiți ce îți trimite tie DSP si ești in concediu medical automat, te caci pe nasul lor.
Acu, vrei tu ca RDS să se miste cu viteza luminii să si reconfigureze rețeaua, ca să stai tu si in concediu medical și să muncești....
Adică să iei bani la negru și să faci evazuune fiscala.
Avem 4G, un Chromecast e minunat, ai tot ce ți trebuie..
Haidi pa.

Aveti unii o atitudine, nu stiu de ce nu chemi si politia ca ti se pare tie ca fac evaziune fiscala daca lucrez de acasa cat sunt in izolare.
Lucrez pentru mine. Cand nu am febra de ma ia dracu, si nu ma cert cu RDS 2 ore la telefon, mai am de administrat servere, site-uri, backup-uri, mailuri, etc, dar cel mai rau merge cand trebuie sa ma conectez prin remote desktop (reactioneaza greu si pica des).
Fa tu upload la o imagine de sistem de vreo 16 GB prin 4G sau prin wifi de 2Mbps, sa vezi daca "ai tot ce ți trebuie".

Mi se pare deplasat (printre altele) sa decida altii ce am nevoie si ce nu, cat timp imi platesc eu netu.
Sa-mi recomanzi e una, sa sari calu' ca fac nu stiu ce ilegalitati că cer sa-mi lege netu e alta.

Si din 27 de la cerere, pana azi sunt 12-13 zile, nu e "viteza luminii" (cum ai zis) sa conecteze un cablu in switch.

Edited by adrianTNT, 11 March 2021 - 22:09.


#21
Hider141

Hider141

    trolling here since 2008

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 19,885
  • Înscris: 06.01.2008

 StefanRO, on 11 martie 2021 - 19:02, said:

Pai da , vrajeala Posted Image)  e in carantina Posted Image) nu CM
Indiferent daca esti covidat sau contact direct cu un covidat, stai acasa si cand se termina carantina medicul de familie iti acorda CM pe zilele cat ai stat in izolare pentru a le inregistra in Revisal sau unde se inregistreaza pontajul.
Repet, nu conteaza daca esti bolnav sau ai fost contact direct. Daca tie iti spune patronul altceva, ca sa lucrezi si in CM, e another story. Legal o poti pati nasol si tu, daca ITM-ul descopera ca ai lucrat cat erai in CM.

Edited by Hider141, 12 March 2021 - 09:19.


#22
StefanRO

StefanRO

    Hai noroc straine

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,759
  • Înscris: 06.03.2018

 Hider141, on 12 martie 2021 - 09:18, said:

Indiferent daca esti covidat sau contact direct cu un covidat, stai acasa si cand se termina carantina medicul de familie iti acorda CM pe zilele cat ai stat in izolare pentru a le inregistra in Revisal sau unde se inregistreaza pontajul.
Repet, nu conteaza daca esti bolnav sau ai fost contact direct. Daca tie iti spune patronul altceva, ca sa lucrezi si in CM, e another story. Legal o poti pati nasol si tu, daca ITM-ul descopera ca ai lucrat cat erai in CM.

Stiu , si eu am fost trecut la numar cu "COVID" si am stat 14 zile degeaba acasa si mi-a fost dat CM 100% cod 51 ....

Edited by StefanRO, 12 March 2021 - 09:34.


#23
adrianTNT

adrianTNT

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 135
  • Înscris: 28.09.2004
Aia cu concediu medical sau ca n-ai voie sa lucrezi, o fi  adevarat pentru aia 90% angajati la firme, la patron, etc.

Eu lucrez pentru mine (am zis si mai sus). Daca pica un site sau server, am de lucru cu ele, nu sunt altii care sa rezolve in locul meu.
Eu tot timpul lucram de acasa, indiferent de carantina sau nu.

#24
CovertTwo

CovertTwo

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 7,057
  • Înscris: 16.09.2019
Ok, scuze pt faza cu evaziunea , s a vrut a fi o glumă, dar văd că n a sunat chiar asa :)

Totusi,dacă erai intubat și in spital, ce făceai ? Cereai fibră in salon ?
E rău ca n ai soluții de back up nici pt cazul in care tu nu ești disponibil, nici pt internet.
De mult timp RCS RDS se mișcă in reluare la sesizări, presupun că n au suficient personal, n ai observat asta ?
Avem internet ieftin, dacă îți e vital in activitate fă ti abonament la 2 provideri...

#25
adrianTNT

adrianTNT

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 135
  • Înscris: 28.09.2004

 CovertTwo, on 12 martie 2021 - 16:14, said:

Ok, scuze pt faza cu evaziunea , s a vrut a fi o glumă [..] Posted Image
Posted Image Posted Image

Daca eram in spital, ma vad umbland noaptea in chiloti pe holul spitalului sa deschid cutii de pe la provideri sa vad de ce merge netu greu : ))

Da, cel mai probil o sa fac la doi provideri, vad ca au si Orange/Telekom la adresa si am avut ceva tentative saptamana asta, au raspuns foarte repede la solicitari. Deci cel mai probabil fac un backup.

RDS am vazut ca se misca greu dar nu in toate situatiile, intr-o Sambata a venit cineva in 2 ore.
Am observat ca e ciudata comunicarea lor cu echipele de pe teren, am impresia ca sunt contractanti sau chiar PFA ceva care lucreaza pentru RDS, par sa nu fie platiti destul sau nu stiu. Ca un sistem dinasta ~automat gen Glovo / Food Panda, si daca cineva nu mai vrea sa lucreze, e liber si mai sunt multi altii. Cam asa vad situatia cu echiple de pe teren.

Edited by adrianTNT, 12 March 2021 - 16:32.


#26
CovertTwo

CovertTwo

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 7,057
  • Înscris: 16.09.2019
Te legau de pat bre, stai potolit :)

Nu stiu exact care e faza, impresia mea e că nu toți de pe teren au dreptul să umble la rețea, 90% doar vin cu laptopul de test, cer resetarea conexiunii, verifică ppoe si cam atât.
Chestii simple pe care le poți face si singur, dacă reușești să l convingi pe ăla de la relatii cu clientii că nu esti batut în cap si nu e cazul să te intrebe daca ai calculatorul bagat in priză.
Or avea si subcontractanți, habar n am.


#27
adrianTNT

adrianTNT

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 135
  • Înscris: 28.09.2004
Update: nu ca ar face cineva ceva, dar poate vreti sa râdeți, eu nervi nu mai am deci sunt relaxat.

Sunt tot deconectat de 25 de zile...

Ca sa intelegeti, apartamentul e mufat permanent pana in camera tehnica, stau de 25 de zile sa mearga cineva la switch sa bage mufa. Stau in oras, nu in munți.

Mi-au facut a doua programare in 23, am sunat si le-am zis sa mute in 24 ca nu puteam, ei au venit tot in 23 pentru ca .. Digi.
Am sunat iar, au zis ca o sa vina in 24, nu a venit nimeni, pentru ca ... Digi.

Au facut alta programare in 25 intre ora 12:00-15:00, au venit pe la ora 16:00 si mi-au zis ca nu au cheia de la camera tehnica, (nu mai e nimeni la administratie la ora 16:00).
(In camera tehnica au acces doar providerii si administratia).

O sa ma sune ei ...

Attached File  escobar_meme.jpg   41.6K   26 downloads

Edited by adrianTNT, 25 March 2021 - 16:42.


#28
nicu131

nicu131

    Bad Motherfucker

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 4,625
  • Înscris: 12.02.2008
Nu inteleg de ce mai insisti cu Digi.

#29
adrianTNT

adrianTNT

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 135
  • Înscris: 28.09.2004
Pentru ca ...
  • mai am contract 1 an la abonamentul asta, daca nu il mai platesc astia sunt in stare sa ma streseze toata viata pentru cativa RON.
  • mai am 2-3 abonamente de la ei, home si business si teoretic ar trebui sa imi mearga mai repede intre locatii, transfer fisiere, remote desktop, si dinastea
  • la fiecare reprogramare ma gandesc ca ar fi culmea iar sa nu vina sa instaleze, si de asta n-am facut pana acum Telekom, care are Gigabit FTTH aici cu 30 RON.
M-a sunat o femeie care cica era ceva superior de a lor, dar defapt era doar de la sesizari, m-a ajutat foarte mult (dupa mintea lor), ca mi-a facut programare urmatoarea saptamana, puteam sa fac si singur in call center.

Cred ca daca chiar ii interesa de clienti, ar fi sunat direct pe unul responsabil de echipele de instalari, il lua la intrebari si il trimetea sa instaleze ce nu au facut dupa 3-4 programari (de cand sunt iesit din izolare). Imi zice ea ca nu se poate azi (era Vineri) ca dureaza in medie 3 ore (sa bage o mufa in switch practic, la mine e mufat) si ca numa sapamana viitoare se poate.

Ultimul care a venit la 16:00 pentru programarea de la 12:00 - 15:00 .. a zis ca nu mai e nimeni la administratia blocului, sa ia cheia de la camera tehnica, a doua zi m-am uitat la program, era pana la 17:00. M-a mintit si a plecat.

Edited by adrianTNT, 27 March 2021 - 21:57.


#30
adrianTNT

adrianTNT

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 135
  • Înscris: 28.09.2004
Am mai avut azi o programare, s-au invartit vreo o ora, au reusit sa faca doar 100MB sa mearga (temporar), ceva timp dupa ce au plecat nu mai merge deloc, nu se mai conecteaza.

Au zis ca ei nu stiu ca sunt doar instalatori si o sa faca alta programare la tehnic.

<b>Un JEG de firma penibila ! </b>
Azi sunt 30 de zile de cand sunt deconectat si tot fac pe programari.

Cred ca au jos switchuri/porturi cu 100 si cu 1000 si cineva e prost (inafara de mine care inca n-am facut cu Telekom).

Edited by adrianTNT, 30 March 2021 - 14:47.


#31
StefanRO

StefanRO

    Hai noroc straine

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,759
  • Înscris: 06.03.2018
Eu as inchide acest topic pe motiv ca Romanul le stie pe toate si punct.

Daca tu stii de ce nu faci !?

#32
adrianTNT

adrianTNT

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 135
  • Înscris: 28.09.2004

 StefanRO, on 30 martie 2021 - 15:57, said:

Daca tu stii de ce nu faci !?

Ce anume sa fac ? Sa merg in camera lor tehnica (inchisa cu cheie) si sa le pun la punct echipamentele ?
Si-au dat seama dupa o luna ca eu daca m-am mutat de la un apartament la altu in aceasi scara, ar putea muta doar mufa in switch, dar ei asteapta dupa un switch care nu e pe stoc (printre multe motive). Au zis ca sunt prea amestecate cablurile ca sa stie care sa il scoata.

Edited by adrianTNT, 30 March 2021 - 16:36.


#33
adrianTNT

adrianTNT

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 135
  • Înscris: 28.09.2004
Au mai fost azi in bloc, cica e de vina constructorul blocului, efectiv asta e concluzia lor.
Din call center mi-au spus ca ei au verificat si la partea lor "e totul in regula", va arat si voua cum arata cablurile, ei din asta au dedus ca sunt de vina eu sau constructorul blocului:

Attached File  PXL_20210331_144347468_small.jpg   603.08K   98 downloads
Attached File  PXL_20210331_141642190_small.jpg   531K   95 downloads

#34
MembruAnonim

MembruAnonim

    MembruAnonim

  • Grup: Banned
  • Posts: 399,715
  • Înscris: 08.10.2015
Oribil. Si eu ziceam ca la noi arată ca dracu, dar aici e prea de tot.

#35
adrianTNT

adrianTNT

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 135
  • Înscris: 28.09.2004
Nu se vede de cabluri, dar aveau la dispozitie cabinet, patch panel, "frumos, elegant" :/

#36
MembruAnonim

MembruAnonim

    MembruAnonim

  • Grup: Banned
  • Posts: 399,715
  • Înscris: 08.10.2015
Se vad in spate patch panel-urile goale. Na, arata românește.

Anunturi

Chirurgia cranio-cerebrală minim invazivă Chirurgia cranio-cerebrală minim invazivă

Tehnicile minim invazive impun utilizarea unei tehnologii ultramoderne.

Endoscoapele operatorii de diverse tipuri, microscopul operator dedicat, neuronavigația, neuroelectrofiziologia, tehnicile avansate de anestezie, chirurgia cu pacientul treaz reprezintă armamentarium fără de care neurochirurgia prin "gaura cheii" nu ar fi posibilă. Folosind tehnicile de mai sus, tratăm un spectru larg de patologii cranio-cerebrale.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate