![]() |
Chirurgia endoscopică a hipofizei
"Standardul de aur" în chirurgia hipofizară îl reprezintă endoscopia transnazală transsfenoidală. Echipa NeuroHope este antrenată în unul din cele mai mari centre de chirurgie a hipofizei din Europa, Spitalul Foch din Paris, centrul în care a fost introdus pentru prima dată endoscopul în chirurgia transnazală a hipofizei, de către neurochirurgul francez Guiot. Pe lângă tumorile cu origine hipofizară, prin tehnicile endoscopice transnazale pot fi abordate numeroase alte patologii neurochirurgicale. www.neurohope.ro |
Magnetou scuter
Last Updated: Mar 03 2021 13:46, Started by
EusuntManu
, Mar 03 2021 11:19
·
0

Posted 03 March 2021 - 11:19

Salut, am un motor de scuter CPI de 49 cm in 2 timpi și l-am montat pe o bicicleta dar numai am scântei. Înainte să-l dau jos mergea scânteia, CDI e cu 6 fire, și nu am o schiță pentru astea cu 6 fire, va rog ajutati-ma
|
Posted 03 March 2021 - 13:46

Daca a mers, acum nu mai merge, doar tu poti stii ce minuni ai facut. Daca nu ai gresit, omis niste fire, verifica daca masa bicicletei si a motorului e comuna, eventual trage un fir intre ele. Scuterele au o cheie de contact, uneori siun buton de oprire rapida, care scurtcircuiteaza aprinderea. Vezi sa nu fi conectat aiurea. Daca nu te descurci, apeleaza la cineva care are habar, din cate a zis, imposibil sa-si dea seama cineva pe forum unde e buba. Era indicat sa faci niste poze, inainte de demontare.
|
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users