Job in timpul facultatii
Last Updated: Mar 07 2021 00:53, Started by
Panyel
, Mar 02 2021 20:15
·
0

Posted 03 March 2021 - 03:21

Am lucrat o perioada la McDonalds in facultate, acum vreo 7 ani. Puteai sa lucrezi tura de 4, 6 sau 8 ore. Si puteai sa iti stabilesti cum doreai programul de lucru, cu o saptamana in avans.
|
Posted 03 March 2021 - 08:22

depinde si cati tineri is la mcdonalds-ul ala. si ce program au toti. e greu de gasit program ideal
|
Posted 03 March 2021 - 12:19

eu zic sa incerci la McDonald's sau KFC , si eu am lucrat in timpul facultatii, si ai o gramada de portite, 4/6/8 ore sau pe weekend doar<vineri, sambata, duminica>, asa a fost acum vreo 7-8 ani cand eram si eu la facultate la zi si am si lucrat, si da, cu o cazare la camin ai iesi perfect si nu ar trebui sa te rupi cu munca si totusi ar fi echilibrate toate.
ps. nu ai zis, ce studiezi? |
Posted 03 March 2021 - 12:46

Daca are ore/laboratoare de la 8 la 18 probabil ca medicina studiaza..
|
Posted 05 March 2021 - 20:31

multi vorbesc din amintiri aproximative din tineretea lor cand facultatea nu era pe sistem bologna, si puteai sa te scoti in sesiune pentru toate chiulurile din timpul semestrului.
initiator, pe angajatori in general ii intereseaza ce stii sa faci. facultatea nu te invata asta, doar te alegi cu un carton. viata reala e complicata. scolareala invechita din facultatile din Romania nu e cea mai buna pregatire pentru viata.. |
Posted 06 March 2021 - 12:17

Inainte era ok sa ai doar Bac-ul, apoi s-a zis ca e ok sa ai faclutatea.
Deja acum toti au bac si facultate, sunt ca niste studii minime. Daca vrei un loc de munca mai ok, deja discutam de bac + facultate + master. Asta daca nu te multumesti sa dai cu sapa ca zilier sau sa ai grija de oi. |
Posted 07 March 2021 - 00:18

In unele firme conteaza sa ai bucata aia de carton.
Daca vrei un loc de munca mai ok, deja discutam de bac + facultate + master. Asta daca nu te multumesti sa dai cu sapa ca zilier sau sa ai grija de oi. n-are nicio treaba masteru cu angajarea |
Posted 07 March 2021 - 00:53

Poate binevoieste initiatorul sa mentioneze si in domeniu se pregateste.
|
Anunturi
Bun venit pe Forumul Softpedia!
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users